Al Hamra

Al Hamra

Sol, hvide strande og dejlig golf

En golfrejse til Al Hamra er en unik oplevelse – her bor man på den finkornede, hvide sandstrand, og spiller på en fantastisk golfbane designet af Peter Harradine. Gå ikke glip af Dubai, her kan man blandt andet besøge verdens højeste bygning – Burj Khalifa – det er garanteret et minde for livet!

Når du vælger golfrejse til Al Hamra med Golf Plaisir, så bor du på det 5-stjernede Waldorf Astoria Ras al-Khaimah. Hotellet ligger helt ud til vandet og har sin egen private strand med beach bar og alt hvad dertil hører. Al Hamra Golf Club ligger ca. 5 min kørsel fra hotellet og er en smuk parkbane med design af Peter Harradine. I bedste britiske stil har Harradine skabt en bane med 9 huller, som tager dig væk fra klubhuset og 9 huller, som tager dig tilbage igen.

Ni af de atten huller på Al Hamra Golf er faktisk oplyste, så det er muligt at spille henunder aftenen på den oplyste bane, hvilket er en sjov oplevelse. Derudover er der selvfølgelig rig mulighed for at slappe af på hotellet og nyde ferien i rolige og solrige omgivelser.

Fakta

GolfværtJa
Golf AcademyNej
Baner i nærområdet10 stk. inklusive Dubai
Afstand til lufthavnDubai International Airport, 80 km
Afstand til golfbane200 meter fra hotellet
Nærmeste byRas al Khaimah 25 km, Dubai 75 km
ArrangementerKonkurrencer, udflugter mm.
PasreglerVed rejser til De Forenede Emirater må passet være gyldigt til mindst 6 måneder efter, at man har forladt landet. Midlertidigt pas accepteres ikke, for indrejse i De Forenede Emirater.

Hvad er inkluderet i rejsen?

7 nætter i dobbeltværelse
7 morgenmad og 6 middage
4 greenfee
Fly
Flyskat
Transport af golfbag
Lufthavnstransfer
Service af vores golfvært

Turistskat
På flere rejsemål opkræver lokale myndighederne turistskat i forbindelse med hotelovernatninger. Denne skat opkræves af hotellet og betales ved ud check fra hotellet. Læs mere om turistskatter her.

Vejret lige nu

weather-icon21.3℃

Al Hamra Golf Club

Al Hamra Golf Club har en meget behagelig og afvekslende resortbane.

Banen er designet af Peter Harradine, og ligger smukt rundt om en lagune. Bulldozerne har flyttet omkring 5 millioner kubikmeter sand, for at skabe denne golfbane. Præcis som mange baner på de britiske øer, har Al Hamra 9 huller, som løber væk fra klubhuset og ni huller tilbage igen. Resultatet er en fin golfbane, med par 72 og fem forskellige tees pr. hul, hvilket betyder, at alle uanset spilleniveau, kan have fornøjelse af banen. Det gælder bare om, at vælge det rette teested. Det bliver tidligt mørkt om aftenen, så for at forlænge dagene og mulighederne for at spille golf, er banen forsynet med projektører, som gør det muligt at spille banen om aftenen også.

Den oplyste bane består af hul 1 – 7 og hul 17 – 18, hvilket giver en spændende og anderledes kombination på en 9 hullers bane under stjernerne. Signaturhullet er formodentligt det 18. hul, som er et svært par 5 hul med vand på hele højre side og greenen placeret direkte udenfor klubhusets udendørsservering. Ved det 2. og 3. hul, har man det store hotel Waldorf Astoria liggende i baggrunden, hotellet bliver, om muligt endnu større, når det er belyst om aftenen. En anden flot del af banen er ved hul 10 til 13, som er beliggende rundt om en havlagune. Proshoppen har et stort udvalg af tøj, tilbehør og køller fra de største producenter. Driving rangen er et stort og aldeles udemærket træningsområde, også for det korte spil. Her er også en 9 hullers par 3 bane, som også er oplyst om aftenen. Et anlæg som dette har selvfølgelig også en rigtig god restaurant, eller tre gode restauranter, for at tilgodese alle smagsløg. Alle restauranterne har en del af serveringen ud mod 18. green. Der vil også være mulighed for udflugter til andre baner i området, som for eksempel Tower Links og mesterskabsbanen Al Zorah.

 

 

Fakta

Antal huller 18 + 9 hullers par-3
Banekarakter Parkbane
Banefakta Par 72 6666 6360 6099 5291
HCP-grænse 54
Drivingrange Udslag fra måtte og græs
Banedesign Peter Harradine
Greenfee Vores greenfee gælder 18-hulsbanen. Hvis du ønsker at spille på Al Hamras 9-hulsbane efter din 18-hulsrunde, så betales greenfee i receptionen på Al Hamra. Prisen er 100 AED for voksne og 70 AED for juniorer under 18 år
Information Når der er pres på golfbanen i Al Hamra arrangerer klubben en gunstart kl. 08.00 hver spilledag. Og yderligere en gunstart om eftermiddagen.

Waldorf Astoria Ras al-Khaimah

Waldorf Astoria har en perfekt beliggenhed 600 meter fra golfbanen og direkte på stranden og det varme vand i Den Persiske Golf. Her kan du opleve talrige vandsportsaktiviteter eller bare nyde den private, finkornede og hvide sandstrand kun få meter fra hotellet. Waldorf Astoria hører til Hilton-kædens premium-hoteller og kan anses for at være i den højere kategori af 5-stjernede hoteller. Det fremgår ikke mindst af den store indgang og rummenes størrelse. De mindste værelser hedder King de Luxe-værelse og er på 56 kvadratmeter. Indretningen har en masse østlige påvirkninger og resultatet er en hyggelig og varm atmosfære. Badeværelserne er, som de skal være, i marmor og har både badekar og separat såkaldt regnbruser fra loftet.

Udover den store buffetrestaurant er der en række à la carte-muligheder med smag fra Middelhavet, amerikansk grill og japansk køkken. Waldorf Astoria har også et stort udvalg af forskellige barer. Hotellet har to hovedfaciliteter, og det er sandstranden og nærheden til golfbanen, men har også et væld af andre faciliteter, som du kan forvente på et klassisk 5-stjernet hotel. Der er et veldimensioneret spa-anlæg, og udover vandsport kan du dyrke yoga, spille tennis og gå i fitnesscenter. Waldorf Astoria tilbyder lidt mere med hensyn til service end mange andre hoteller, og det er virkelig nemt at hygge sig på en super facilitet som denne.Her kan du opleve talrige vandsportsaktiviteter eller bare nyde den private, finkornede og hvide sandstrand kun få meter fra hotellet. Waldorf Astoria hører til Hilton-kædens premium-hoteller og anses for at være i den høje ende af 5-stjernede hoteller. Det fremgår ikke mindst af den store indgang og rummenes størrelse. De mindste værelser hedder King de Luxe-værelse og er på 56 kvadratmeter. Indretningen har klar inspiration fra Østen og resultatet er en hyggelig og varm atmosfære. Badeværelserne er, som de skal være, i marmor og har både badekar og separat såkaldt regnbruser fra loftet.

Udover den store buffetrestaurant er der en række à la carte-muligheder med smag fra Middelhavet, amerikansk grill og japansk køkken. Waldorf Astoria har også et stort udvalg af forskellige barer. Hotellet har to hovedfaciliteter og det er sandstranden og nærheden til golfbanen, men har også et væld af andre faciliteter, som du kan forvente på et klassisk 5-stjernet hotel. Der er et veldimensioneret spa-anlæg og udover vandsport kan du dyrke yoga, spille tennis og gå i fitnesscenter. Waldorf Astoria tilbyder lidt mere service end mange andre hoteller og det er virkelig nemt at hygge sig på en super resort som dette.

Fakta

Standardstarstarstarstarstar
BeliggenhedDirekte ved stranden. 600 meter til klubhuset.
Værelser246. Alle væresler med bad og brus, AC, safe, minibar og hårtørrer
FaciliteterVandsport, pool, restauranter, barer, spa, gym og sauna
WifiGratis WiFi på hele hotellet
Vigtig informationPå Ras-Al Khamiah skal turister betale en afgift på ca 20 AED per værelse per nat. Denna afgift betales ved udcheckning.

Waldorf Astoria Ras al-Khaimah

Forespørgsel

Kontaktinformation

loading Din forespørgsel er modtaget. Vi undersøger om rejsen kan gennemføres, og kommer snarest muligt tilbage med svar via mail. Forespørgslen mislykkedes at sende, prøv igen senere eller ring til os i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.