Al Hamra
- Tilbage i vores efterårsprogram 2021!

Al Hamra

Sol, hvide strande og dejlig golf

En golfrejse til Al Hamra er en oplevelse – her bor man på den finkornede, hvide sandstrand, og spiller på en fantastisk golfbane designet af Peter Harradine. Gå ikke glip af Dubai, her kan man blandt andet besøge verdens højeste bygning – Burj Khalifa – det er garanteret et minde for livet!

Når du vælger golfrejse til Al Hamra med Golf Plaisir, så bor du på det 5-stjernede Hilton Al Hamra Beach & Golf Resort. Hotellet ligger helt ud til vandet og har sin egen private strand med beach bar og alt hvad dertil hører. Al Hamra Golf Club ligger lige bag hotellet og er en smuk parkbane med design af Peter Harradine. I bedste britiske stil har Harradine skabt en bane med 9 huller, som tager dig væk fra klubhuset og 9 huller, som tager dig tilbage igen.

Ni af de atten huller på Al Hamra Golf er faktisk oplyste, så det er muligt at spille henunder aftenen på den oplyste bane, hvilket er en sjov oplevelse. Derudover er der selvfølgelig rig mulighed for at slappe af og opholde sig rundt de opvarmede swimmingpools eller den skønne strand.

Fakta

GolfværtJa
Golf AcademyNej
Baner i nærområdet10 stk. inklusive Dubai
Afstand til lufthavnDubai International Airport, 80 km
Afstand til golfbane200 meter fra hotellet
Nærmeste byRas al Khaimah 25 km, Dubai 75 km
ArrangementerKonkurrencer, udflugter mm.
PasreglerVed rejser til De Forenede Emirater må passet være gyldigt til mindst 6 måneder efter, at man har forladt landet. Midlertidigt pas accepteres ikke, for indrejse i De Forenede Emirater.

Hvad er inkluderet i rejsen?

7 nætter i dobbeltværelse
7 morgenmad og 6 middage
4 greenfee
Fly
Flyskat
Transport af golfbag
Lufthavnstransfer
Service af vores golfvært

Turistskat
På flere rejsemål opkræver lokale myndighederne turistskat i forbindelse med hotelovernatninger. Denne skat opkræves af hotellet og betales ved ud check fra hotellet. Læs mere om turistskatter her.

Vejret lige nu

weather-icon26℃

Al Hamra Golf Club

Al Hamra Golf Club har en meget behagelig og afvekslende resortbane.

Banen er designet af Peter Harradine, og ligger smukt rundt om en lagune. Bulldozerne har flyttet omkring 5 millioner kubikmeter sand, for at skabe denne golfbane. Præcis som mange baner på de britiske øer, har Al Hamra 9 huller, som løber væk fra klubhuset og ni huller tilbage igen. Resultatet er en fin golfbane, med par 72 og fem forskellige tees pr. hul, hvilket betyder, at alle uanset spilleniveau, kan have fornøjelse af banen. Det gælder bare om, at vælge det rette teested. Det bliver tidligt mørkt om aftenen, så for at forlænge dagene og mulighederne for at spille golf, er banen forsynet med projektører, som gør det muligt at spille banen om aftenen også.

Den oplyste bane består af hul 1 – 7 og hul 17 – 18, hvilket giver en spændende og anderledes kombination på en 9 hullers bane under stjernerne. Signaturhullet er formodentligt det 18. hul, som er et svært par 5 hul med vand på hele højre side og greenen placeret direkte udenfor klubhusets udendørsservering. Ved det 2. og 3. hul, har man det store hotel Waldorf Astoria liggende i baggrunden, hotellet bliver, om muligt endnu større, når det er belyst om aftenen. En anden flot del af banen er ved hul 10 til 13, som er beliggende rundt om en havlagune. Proshoppen har et stort udvalg af tøj, tilbehør og køller fra de største producenter. Driving rangen er et stort og aldeles udemærket træningsområde, også for det korte spil. Her er også en 9 hullers par 3 bane, som også er oplyst om aftenen. Et anlæg som dette har selvfølgelig også en rigtig god restaurant, eller tre gode restauranter, for at tilgodese alle smagsløg. Alle restauranterne har en del af serveringen ud mod 18. green. Der vil også være mulighed for udflugter til andre baner i området, som for eksempel Tower Links og mesterskabsbanen Al Zorah.

 

 

Fakta

Antal huller 18 + 9 hullers par-3
Banekarakter Parkbane
Banefakta Par 72 6666 6360 6099 5291
HCP-grænse 54
Drivingrange Udslag fra måtte og græs
Banedesign Peter Harradine
Greenfee Vores greenfee gælder 18-hulsbanen. Hvis du ønsker at spille på Al Hamras 9-hulsbane efter din 18-hulsrunde, så betales greenfee i receptionen på Al Hamra. Prisen er 100 AED for voksne og 70 AED for juniorer under 18 år
Information Når der er pres på golfbanen i Al Hamra arrangerer klubben en gunstart kl. 08.00 hver spilledag. Og yderligere en gunstart om eftermiddagen.

Hilton Al Hamra Beach & Golf Resort

Hotellet ligger lige ved siden af klubhuset, så man skal ikke flytte sig mange meter, for at komme til første tee. Hilton Al Hamra Beach & Golf Resort er et 5-stjernet hotel, perfekt placeret både mod havet, og ind mod lagunen, som golfbanen strækker langs. På stranden har hotellet sin Beach Club, hvor man kan udvikle sin interesse for vandsport, og bestille snacks og drikkevarer.
Man kan selvfølgelig også opholde sig rundt om de opvarmede swimming pools, hvis man ikke har lyst til, at være ved stranden.

Hilton er et komplet hotel af international standard, og har flere restauranter, hvor der serveres alt, fra hvad man kunne kalde europæisk/internationalt køkken, til et hav af asiatiske retter. Man kan selvfølgelig også få lokale specialiteter. Og den buffet, som serveres, er en skøn blanding af forskellige smagsretninger. Værelserne er pæne, med en enkel og stilren indretning, og ikke orientalsk, som ellers er almindeligt i denne del af verden. Værelserne er hverken store eller små, men med et areal på 30 kvadratmeter, klarer man sig så rigeligt endda. Det er et luksushotel, men måske ikke det mest luksuriøse ved kysten. Hotellet har derimod den klart bedste beliggenhed af alle hotellerne, bare et stenkast fra både golfbanen og havet.

 

Fakta

Standardstarstarstarstarstar
BeliggenhedVed stranden og golfbanen.
Antal værelser485. Alle værelser er med AC, safe, minibar, hårtørrer mm.
FaciliteterVandsport, udendørs swimming pool, jacuzzi, restauranter, barer, fitness, spa mm.
WifiI hotellets lobby er der gratis adgang til trådløs internettet opkobling. Trådløs internet på hotelværelserne, kan fås mod ekstra betaling.
Vigtig informationI Ras-Al Khaimah betales en afgift fra turister på 20 AED pr. Værelse og nat på alle hoteller. Denne udgift betales ved udcheckning. Desuden er der en del ombygninger i nærområdet, hvorfor støj kan forekomme.

Forespørgsel

Kontaktinformation

loading Din forespørgsel er modtaget. Vi undersøger om rejsen kan gennemføres, og kommer snarest muligt tilbage med svar via mail. Forespørgslen mislykkedes at sende, prøv igen senere eller ring til os i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.