Specialrejser

Specialrejser

Vores specielle golfrejser kalder vi specialrejser. Her er tale om specielle temarejser, hvor vi tilbyder noget unikt, eller bare er tilgængeligt i en kort periode. Det kan blandt andet være The Masters, Ryder Cup eller andre muligheder for at få den unikke golfoplevelse. Disse rejser finder I under denne rubrik.

Sydafrika, Rovos Rail

African Golf Collage

Vi er glade for at kunne tilbyde nogle få pladser på Rovos unikke tur – African Golf Collage. En rejse der starter i Cape Town og snor sig gennem landskabet op til Pretoria nord for Johannesburg. Dagene spenderes med golf og herlig mad og drikke i uforglemmelige omgivelser.

Sydafrika, Rovos Rail

Pretoria

Pretoria starter med to dage på Boutique hotel i Pretoria inden man stiger på det imponerende Rovos Rail og tilbringer de næste 8 dage ombord på verdens mest luksuriøse tog.

Sydafrika, Garden Route

Simola Golf

Long stay på Simola Golf er en glimrende måde at opleve Sydafrika som rejseland og det smukke område omkring Knysna. Man bor i lejlighed på Simola Golf Estate med udsigt til en af de smukkeste byer i området (Knysna) og midt i et naturparadis bestående af floder, søer frodige skovområder