Palheiro Golf

Palheiro Golf

En unik golfoplevelse på Madeira

Palheiro Golf er for dig, som ønsker en golfoplevelse ud over det sædvanlige. Midt ude i Atlanterhavet vest for Marokko og nord for De Kanariske Øer, finder du Madeira. Det er en smuk og gæstfri ø med et dejligt mildt klima. Her har du mulighed for at bo på et sublimt femstjernet Relais & Châteaux boutique hotel.

Med et ophold på Palheiro Golf får du en oplevelse for alle sanser. Du bor i et smukt naturområde med egen park, hvor roen for alvor sænker sig. Parken og den bjergtagende udsigt gør, at du virkelig kommer helt ned i gear og nyder opholdet.

Derudover behøver du ikke bevæge dig væk fra Palheiro-området, for at få en dejlig ferie. Madeira har rigtig meget at byde på udover god golf. Øen har udover sin smukke og frodige natur samt strandliv sin helt egen type vin, Madeira-vinen. Man kan derfor udnytte muligheden og besøge en af de mange vingårde, som producerer vinen.

Der er desuden et væld af smukke vandreruter på hele øen. Disse skifter meget i karakter fra lette til rigtig svære, gennem lange smalle tunneller eller op af stejle skrænter.

Fakta

Golfvært Nej
Baner i området 2
Afstand til lufthavnen Madeira lufthavn, 18 km
Nærmeste by Funchal, 10 km

Hvad er inkluderet i rejsen?

Laveste pris: 12 495,-

Fly København - Funchal (pt. ingen fly fra Jylland)
Transport af kuffert og golfbag samt mad ombord på flyet
Lejebil delt af 2/4 personer
7 nætter i 2 værelses lejlighed (Palheiro Village) delt af 2 personer eller 7 nætter i delt dobbeltværelse (Hotel Casa Velha do Palheiro)
Ingen forplejning i lejligheder, hotel inklusive morgenmad hver dag
5 runder golf fordelt Palherio Golf og Santo da Serra)

Turistskat
På flere rejsemål opkræver lokale myndighederne turistskat i forbindelse med hotelovernatninger. Denne skat opkræves af hotellet og betales ved ud check fra hotellet. Læs mere om turistskatter her.

Vejret lige nu

weather-icon23.1℃

Palheiro Golf Course

Palheiro Golf Course ligger højt hævet over hovedstaden Funchal med en formidabel udsigt over både by og Atlanterhav. At banen samtidig er høj klasse og alligevel tilgængelig for alle, gør bestemt ikke oplevelsen mindre. Du spiller ind og ud af fyreskove og op og ned af bjerget – men næsten alle kan være med. Det kan dog anbefales at leje buggies, hvis man vil lette runden lidt.

Banen er velholdt og holder højt niveau hele vejen rundt. Det var den amerikanske banearkitekt Cabell Robinson, der i 1993 fik den store opgave, at omdanne dette smukke område til en golfbane – og  opgaven er løst til perfektion. Banens par er 72. Desuden råder Palheiro Golf over en indbydende restaurant og bar – hvor du kan puste ud ovenpå de 18 ”bjergtagende” huller.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Kuperet parkbane
Banefakta Par 72 58595448 4452
Banearkitekt Cabell B. Robinson
Driving Range Udslag fra græs

Hotel Casa Velha do Palheiro

På Hotel Casa Velha do Palheiro er det ikke størrelsen, der imponerer – det gør til gengæld alt andet! Her er der tale om ekstravagance. Det eksklusive hotel har kun 37 stilfulde værelser, hvor man som gæst virkelig føler sig i centrum. Servicen er i top – faciliteter og værelser det samme.

Beliggenheden af hotellet er unik og golfbanen ligger tæt på. Hotellets have er et kapitel for sig og virkelig et besøg værd. På Casa Valha do Palheiro vil du tilbage igen og igen – også når du lige har været der.

Hotellet er en del af af den eksklusive Relais & Châteaux-kæde, som kun udvælger de hoteller, som giver den helt specielle Relais & Châteaux følelse. Den handler blandt andet om hoteller med en vis historie og som engagerer sig i den lokale folklore og kultur. På Casa do Velha oplever du denne følelse med det samme i det mere end 200 år gamle hotel, som oprindeligt var Greve Carvalhals sommerresidens.

Fakta

Beliggenhed Ved golfbanen
Værelser 32 værelser og 5 suiter
Faciliteter Restaurant, spa med sauna, 24-timers reception, fitnesslokale, privat parkering, tennisbane m.m.
Wifi ja, gratis

Velha do Palheiro Villages

Velha do Palheiro Villages ligger virkelig smukt – placeret højt hævet over Funchal. Alle lejlighederne har balkon eller terrasse, hvor du kan sidde og nyde en helt enestående udsigt over byen og havet. Alle lejlighederne er veludstyret og meget smagfuldt indrettet og vi har mange gæster, der vender tilbage år efter år. Man kan vælge, om man vil bo i en, to, tre eller fire værelses lejligheder. Man har naturligvis adgang til pool og spa og kun et lille  minuts transport herfra, ligger den fantastiske golfbane Palheiro Golf.

Fakta

Beliggenhed For foden af golfbanen
Lejligheder 1 soveværelse, 2 soveværelser, 3 soveværelser
Faciliteter Swimmingpool, køkken, terrasse eller balkon, restauranter
Wifi Ja

Casa Velha do Palheiro

Forespørgsel

Kontaktinformation

loading Din forespørgsel er modtaget. Vi undersøger om rejsen kan gennemføres, og kommer snarest muligt tilbage med svar via mail. Forespørgslen mislykkedes at sende, prøv igen senere eller ring til os i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.