Krydstogter

Det unikke ved krydstogter er, at du får oplevet virkelig mange forskellige steder - uden at skulle skifte hotelværelse. Der er en ny, spændende havn hver dag og nye interessante oplevelser og golfrunder venter. Vores golfkrydstogter inkluderer flere golfrunder på velrenommerede golfbaner. Nyd både golfen og livet ombord!

Krydstogt, flere lande

Golfkrydstogt i Middelhavet

Om bord på skibet venter en ny og ubekymret verden af daglige oplevelser. Hver morgen vågner du op i en ny havn og har mulighed for at deltage i interessante udflugter eller spille golf. I løbet af turen besøger du fire golfbaner i tre forskellige lande.

Om krydstogter

Krydstogter er en helt unik rejseform og hvis man først er blevet positiv overrasket over livet ombord, så bliver mange hooked og vil gerne afsted igen - og det er måske heller ikke så mærkeligt. For hvis du kan lide at vågne op til nye oplevelser hver dag og ikke bekymre dig om transporttid, så er krydstogt helt perfekt. Den store fordel ved et cruise er, at du ikke skal skifte hotel og ikke pakke kufferten ind og ud hele tiden. Du har din egen kahyt med dig hele tiden, uanset hvilken havn eller land du lægger til.

Krydstogtskibene er som et omrejsende cirkus og skibene bevæger sig fra et kontinent til et andet afhængigt af årstiden. Et skib kan være stationeret i Middelhavet om sommeren og derefter sejle rundt i Den Persiske Golf om vinteren. Vi har også krydstogter i Norden, hvor den mest kendte nok er Hurtigruten op langs Norges kyst. Men de nordiske lande får også besøg af de store internationale krydstogtskibe i især sommermånederne – hvor de nordiske hovedstæder er populære destinationer, da de alle ligger ud til havet og derfor perfekte anløbshavne.

Skibene er som enorme forlystelsesparker og rummer ofte over 5.000 passagerer. Der er et væld af forskellige restauranter og barer om bord. Der er flere forskellige pool-områder både for voksne og med rutsjebaner til børn og mange loungeområder på de forskellige dæk, hvor man kan hænge ud og hygge sig. De fleste krydstogtskibe har også levende musik, diskoteker og endda kasinoer ombord.

Det er ofte en jungle med forskellige kahytskategorier, men det kan anbefales at vælge en kahyt med balkon, da man således har mulighed for at trække sig lidt fra livet ombord og nyde havet der glider forbi, eller se havnen nærme sig fra sin egen balkon. Hvis du derimod er lidt ligeglad og ikke har tænkt dig at bruge meget tid i kahytten, er en kahyt inde på skibet også en god mulighed. Den største ulempe ved de indre kahytter er manglen på vinduer. Meget få kahytter er store, men selv de mindre er særdeles veltilrettelagte og hver kvadratmeter er virkelig godt udnyttet.

På krydstogter anbefales det, at man tilkøber en drinkspakke med all-inclusive, selvom den kun gælder ombord på skibet. De dage hvor du spiller golf, er drikkevarer eller mad for egen regning og betales direkte i golfklubben - men det er stadig en god ide at have en all-inclusive drinkspakke. Det er simpelthen lettere og meget rart ikke at skulle have pungen op hele tiden - du kan bare bestille lige hvad du vil og slappe af og fokusere på at hygge dig.

Golfkrydstogter er en ny, spændende rejsekombination og Costa Cruises satser nu fremadrettet på golf og cruising. Golfkrydstogter er ikke væsentligt forskellige fra andre krydstogter. I de fleste tilfælde får de passagerer, der skal spille golf, fortrinsret i forbindelse med afstigning for at være blandt de første, der forlader skibet, så de kan komme ud til golfbanen i ro og mag. Når du forlader skibet, venter der en transfer til golfbanen og et transportfirma tager sig af dine golfkøller og sørger for, at de er på plads, når du ankommer til golfklubben. Efter golfrunden bliver du og dit udstyr transporteret tilbage til skibet igen.

De valgte golfbaner er alle af højeste kvalitet og valgt med omhu. Men det kan ske, at der kan være ændringer til banevalg, hvis der er mange potentielle golfspillere ombord. Er der for mange til, at du kan nå at spille 18 huller, kan det ske, at nogle kommer til at spille en anden tilsvarende fin golfbane i nærheden.