Costa Navarino

Costa Navarino

Et af Europas absolut bedste golf resorts

Costa Navarino er nok det bedste, og mest populære golfrejsemål vi har! Langt ude på Peloponnes, der hvor det er smukkest, ligger dette resort med sine fire sanseløst fine golfbaner. Dette er uden tvivl Grækenlands bedste golf resort.

Costa Navarino er den græske skibsreder Vasilios Konstantakopoulos (1935-2011) store drengedrøm. Nemlig i sit livs efterår, at komme tilbage til sit fødested og bygge det optimale ferieanlæg med tilhørende golfbaner. Men en stor drøm koster penge og det krævede 1.600 forskellige kontrakter, at købe 2.500 hektar jord langs kysten, som i dag udgør Costa Navarino Golf Resort.

På Costa Navarino emmer alting af kvalitet og luksus. Placeringen, hotellet, baneplejen af Troon Golf og ikke mindst banerne er alle gennemtænkte valg af højeste kvalitet. Bernhard Langer, Robert Trent Jones Jr. og José Maria Olazabal står bag designet af de fire baner på Costa Navarino og du skal virkelig glæde dig!

Men området tilbyder så meget mere end bare golf og kongelig overnatning. Hele kystlinjen vrimler med små hyggelige vige og kultur. Regionens kulturarv rækker over 4.500 år og på nærmeste hold finder man neolitiske bopladser, mykenske paladser, byzantinske kirker og middelalderlige slotte. Så de kunstinteresserede vil få meget mere end en stor golfoplevelse med hjem i bagagen. Kan det blive bedre?

Fakta

Golfvært Ja
Baner i nærområdet Costa Navarinos 4 baner
Afstand til lufthavn Kalamata Lufthavn 52 km
Afstand til nærmeste by Kalamata, 52 km
Arrangementer Matcher, udflugter mm.

Hvad er inkluderet i rejsen?

Laveste pris: 15 495,-

7 nætter i dobbeltværelse
7 morgenmad og 5 middage
5 stk. 27-hullers greenfee
gratis buggy
gratis leje af golfkøller (Taylormade)
fly
flyskat
lufthavnstransfer
service af egen skandinavisk golfvært

Transport af golfbag
Du kan bestille transport af golfbag på flyet til en pris af kr. 750,- T/R. Alternativt kan du lade dit eget grej blive hjemme og spille med det lejeudstyr (topkvalitet Taylormade udstyr) som Costa Navarino tilbyder på destinationen, uden ekstra beregning for dig.

Turistskat
På flere rejsemål opkræver lokale myndighederne turistskat i forbindelse med hotelovernatninger. Denne skat opkræves af hotellet og betales ved ud check fra hotellet. Læs mere om turistskatter her.

Vejret lige nu

weather-icon29℃

The Bay Course

Bay Course ligger 7 km fra hotellerne og er designet af ingen ringere end Robert Trent Jones Jr. Bay Course har en fantastisk beliggenhed med udsigt ud over havet på langt de fleste huller. Åbningshullet ned mod havet er uforlignelig smukt og det fine par 3 hul efter det er i samme kaliber. Bay Course er utrolig let at holde af, da hvert hul har sine udfordringer uden at være for svære eller for nemme. Det er ikke en lang golfbane, men snarere kort og kan opleves som en smule mere teknisk og belønner dem, der planlægger deres spil på en hensigtsmæssig måde.  Der er mange fantastiske udsigter mod havet, der kommer til at være ætset i hukommelsen for altid men, særligt afslutningen med de to huller langs havet og hul 18, der vender op til det smukke klubhus, er helt uforlignelige!

Klubhuset er nærmest et kapitel for sig selv – få klubhuse, har modtaget så mange priser! Den smelter ind i naturen og er næsten svær at få øje på fra visse vinkler, men den har stadig et kæmpe udendørsområde med en super flot udsigt. Klubhuset er moderne og er bygget ud fra miljøvenlige anvisninger i spændende arkitektur, når det er allerbedst. Både fra klubhusets terrasse og fra golfbanen om eftermiddagen vil du med garanti opleve en af de smukkeste solnedgange. Det er ikke underligt, at The Bay Course er en favorit blandt mange af vores gæster.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Seaside-/parkbane
Banefakta Par 71, 5614 5232 4825 4408
HCP-begrænsning 54
Drivingrange Udslag fra græs
Banedesign Robert Trent Jones Jr
Lejeudstyrr/Eget udstyr Når du rejser til Costa Navarino indgår der udstyr fra TaylorMade i rejsens pris. Hvis du vil have dit eget udstyr med, så kommer der en yderligere omkostning på 750,- for golfbagstransport på flyet.
Buggy På Costa Navarino Golf er det obligatoriskt med buggy, som er indregnet i rejsens pris.

The Dunes Course

The Dunes Course ligger kun en kort gåtur fra de to førsteklasses hoteller Westin Costa Navarino og The Romanos. The Dunes Course blev designet af den tidligere Ryder Cup-kaptajn og dobbelte US Masters-vinder Bernhard Langer. Banen er naturligt anlagt i typisk græsk natur med sine flotte oliven- og citruslunde. Adskillige huller løber langs et vandløb, der snor sig gennem området og man kan også se ud over havet flere steder.

Åbningshullet på The Dunes Course er ret langt og sejt. Greenområdet er godt bunkret og det er vigtigt at ende på det rigtige plateau på greenen for at have en rimelig chance for at undgå et treputt. Der er mange fantastiske golfhuller, men signaturhullet kommer allerede som hul nummer 2. Her har du panoramaudsigt fra teestedet og ned til havet, hvilket gør dette par 4 hul til noget helt særligt. På banen er der fem par 5 huller og fem par 3 huller, hvilket ikke er så ringe, da den lange hitter kan få nogle gode birdie chancer og den med lidt højere handicap ofte kan få gode point på par 3 hullerne. Det sidste hul er både et hårdt og strategisk par 5 hul, man kan sige,  at The Dunes Course både starter og slutter lidt  hårdt.

The Dunes Course er uden tvivl en rigtig god golfbane og også en bane, man med det samme føler, man har lyst til at spille igen. Der er ingen mærkelige dog legs eller blinde huller, der kræver, at du spiller banen flere gange, – men alligevel føler du, at den vil vokse på dig, jo flere gange du spiller den. Fra klubhusets terrasse har du en fremragende udsigt til 18. huls green. For dem, der vil træne, er der, derudover en fremragende driving range og et rigtig flot indspilsområde, til det korte spil.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Seaside-/parkbane
Banefakta Par 72, 6018 5702 5294 4852
HCP-begrænsning 54
Drivingrange Udslag fra græs
Banedesign Bernhard Langer
Leje udstyr/Eget udstyr Når du rejser til Costa Navarino indgår der udstyr fra TaylorMade i rejsens pris. Hvis du vil have dit eget udstyr med, så kommer der en yderligere omkostning på 750,- for golfbagstransport på flyet.
Golfbil På Costa Navarino Golf er det obligatorisk med buggy, som indgår i rejsens pris.

The Hills Course

Hul 1 på Hills Course løber parallelt med det første hul på Olympic Course, men herefter får banen sit eget forløb – Olympic Course bugter sig langs kanten henimod Bay Course, mens Hills Course går ned i dalen inde i landet med bjergene i baggrunden. The Hills Course betyder, som navnet antyder, at man kan forvente en lidt mere kuperet bane og selvfølgelig går det lidt op og ned, men der er mere tale om bløde bakker end egentlige stejle niveauforskelle. Designmæssigt er Hills Course og Olympic Course ens og fairways og greens er relativt store og indbydende, men Hills banen ligger mere i læ for vinden og har de storslåede bjerge som en flot, majestætisk kulisse. Hills Course har bestemt sine vanskelige huller – og et godt tip er at blive på den klippede del af banen, hvis du ønsker at komme ind med en god score. Men den er alt i alt lidt lettere og lidt kortere end Olympic Course – uden at den på nogen måde føles uinteressant.

Hills Course er primært bygget til feriegolf og har ligesom alle Costa Navarino golfbaner flere tees at vælge imellem, så det tilgodeser alle handicapniveauer. Klubhuset er tegnet af den kendte arkitekt Lubomir Zeman og du finder også et rigtig godt træningsområde oppe på Navarino Hills.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Bakket parklandskab med skovkarakter
Banefakta Par 72, 6251 5864 5439 4925 4491
HCP-begrænsning 54
Drivingrange Udslag fra græs
Banedesign José-María Olazábal
Leje udstyr/Eget udstyr Når du rejser til Costa Navarino indgår der udstyr fra TaylorMade i rejsens pris. Hvis du vil have dit eget udstyr med, så kommer der en yderligere omkostning på 750,- for golfbagstransport på flyet.
Golfbil På Costa Navarino Golf er det obligatorisk med buggy, som indgår i rejsens pris.

International Olympic Academy Golf Course

Costa Navarino Hills er navnet på de to sidst ankomne golfbaner på denne fantastiske golfdestination. Lidt over en kilometer fra hotellerne, virkeligt lækkert beliggende på et plateau, ligger Hills Course og Olympic Course med en fantastisk udsigt ud over Navarino Bay.

Det er tydeligt, at Olympic Course er kronjuvelen på Navarinos baner og højdepunktet er helt sikkert de sidste huller, der ligger helt ud til klippekanten på plateauet. Den kendte golfspiller José-María Olazábal, der blandt andet vandt US Masters to gange, havde på sine ældre dage også en karriere som golfbanearkitekt. Det, der normalt kendetegner Olazábals formsprog, er relativt små greens, der kræver, at du planlægger dit spil fra tee godt – for at komme tæt på flaget. På Olympic Course har han haft ret store landområder at arbejde med, så her er fairways brede og indbydende, mens greens er store og kuperede. Det er dog virkelig vigtigt at ligge på fairway, da semi-roughen er ikke-eksisterende og går man udenfor den, er der stor risiko for at bolden forsvinder ind i den delvist tætte vegetation.

Alle golfbaner skal selvfølgelig have et signaturhul, men på Olympic er det de to par 3-huller, som begge løber langs kanten af klippen, hvor udsigten er smukkest. Det er hul 12 og 16, der delvist ligner hinanden, men som går i modsat retning – hvilket er et tegn på, at Olazábal har tænkt sig om både en og to gange. At hullerne har forskellige vindretninger gør, at man som besøgende skal mestre flere forskellige typer af slag og hullerne kan opleves helt forskelligt fra dag til dag. Højden over havets overflade giver ikke kun et uovertruffen udsyn, men gør også vinden til en faktor, man skal tage med i overvejelserne, når man spiller. Det er formentlig blandt andet derfor, at Olazábal har valgt at give Olympic Course lidt bredere fairways og større greens, end han traditionelt designer.

Olympic Course vil formentlig være en favorit blandt både begyndere og mere erfarne golfspillere. Olympic Course kombinerer det lidt sværere og mere udfordrende design fra Dunes Course med den fantastiske udsigt over Bay Course – alt i alt en absolut perle!

Banens navn stammer fra regionen – Olympia, hvor de første græske Olympiske lege blev afholdt og banerne ligger da heller ikke langt derfra. Det er også her, du finder den første officielle Olympiske golfbane i verden og de har den dag i dag et fint samarbejde med den Hellenske Olympiske komité, der arbejder for at beskytte de olympiske idealer og selvfølgelig også for udviklingen af golf.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Parkbane
Banefakta Par 72, 6351 6103 5747 5319 4764 4502
HCP-begrænsning 54
Drivingrange Udslag fra græs
Banedesign José-María Olazábal
Leje udstyr/Eget udstyr Når du rejser til Costa Navarino indgår der udstyr fra TaylorMade i rejsens pris. Hvis du vil have dit eget udstyr med, så kommer der en yderligere omkostning på 750,- for golfbagstransport på flyet.
Golfbil På Costa Navarino Golf er det obligatorisk med buggy, som indgår i rejsens pris.

The Westin Costa Navarino

Der findes to luksushoteller i området og vi bor på Westin-hotellet som er 5-stjernet. Westin Costa Navarino er et resort af rigtig høj klasse, hvor der er en rigtig skøn og afslappet golfstemning. Der findes en mængde forskellige restauranter på området, som tilbyder alt lige fra italiensk til japansk mad – men også lokale lækkerier, på den populære restaurant Moria. Hotellet har et reelt spa-anlæg indrettet efter Anazoe pricipperne, som er behandlinger, der både bygger på urtidens visdom og moderne videnskab. Der findes selvfølgelig også en indendørs pool, til dem som ikke vil masseres og indsmøres i olivenolier. For den, der stadig er frisk efter dagens golfspil, er her et Sport & Entertainment Center, med en række forskellige aktiviteter. Hvorfor ikke afslutte dagen med tennis, squash, bowling eller en cykeltur?

Fakta

Standard starstarstarstarstar
Beliggenhed På The Dunes Course, ved havet
Antal værelser 445. Alle værelser er med AC, både bruser og badekar, safe, minibar, hårtørrer, strygejern m.m. Det er muligt, at opgradere sit værelse, til et værelse med havudsigt.
Faciliteter Indendørs swimmingpool, udendørs swimmingpool, restauranter, barer, tennis, cykling, spa, gym mm.
Wifi På hotellet og i klubhuset findes der trådløs internet opkobling uden ekstra omkostninger.
Turistskat Fra og med januar 2018 opkræver den græske stat en turistskat. Turistskatten udgør 4 euro per værelse per overnatning og betales direkte på hotellet ved check out.

Romanos Resort by Marriott Luxury Collection

Costa Navarino er et enestående golfresort med fire fantastiske golfbaner. Derudover er der flere luksushotelmuligheder og The Romanos hører til Marriott-kædens “Luxury Collection” – som er udvalgte hoteller af absolut højeste klasse. Det er nabo til Westin hotel, som for mange betragtes som golfhotellet, da det ligger direkte op til Dunes, som er en af golfbanerne på Costa Navarino.

Romanos Costa Navarino har vundet mange prestigefyldte priser og er et berømt luksusresort. Arkitektonisk har de formået at indfange det autentiske Messina, med storslåede søjlegange kombineret med elegant, moderne design og uforstyrret udsigt over den smukke kystlinje.

Romanos er et ret stort hotel med sine 321 værelser, hotelområdet er omfattende men man får stadig en privat og intim følelse. Vores gæster bor i hotellets Deluxe-gæsteværelser med udsigt til haven. Værelserne er på hele 43 kvadratmeter, hvilket er dejlig rummeligt – selvom det er deres mindste værelseskategori. Interiøret er i lyse farver i fin kontrast til de af mørkebejdsede, massive træmøbler. Der er et opholdsområde indenfor, men man kan også sidde på den indbyggede altan. Badeværelset har to håndvaske samt både bruser og badekar. Værelserne har virkelig alt, hvad du kan forvente af et 5-stjernet hotel af denne kaliber.

Mellem The Romanos og Westin hotel er der et restaurantområde med i alt 14 forskellige typer restauranter. Her serveres klassisk græsk mad, delikatesser fra det italienske og japanske køkken, så der er ingen problemer med variationen. Der er også et stort udvalg af forskellige aktiviteter udover golf. Her kan du starte dagen med yoga eller hvorfor ikke tennis eller bowling og for dem der virkelig vil slappe af, kan du ligge i skyggen under en af parasollerne på den private sandstrand. Der er selvfølgelig et stort spa-anlæg og en række poolområder og på stranden kan du prøve vandsport – såsom snorkling og surfing. En fordel når du bor på the Romanos er, at du har fuld adgang til alle faciliteterne på Westin hotel, men da Romanos holder en højere standard, må de, der bor på Westin, ikke besøge Romanos hotelområdet.

På Romanos får du de bedst mulige betingelser for et fantastisk ophold – alt fremstår rent og friskt og holder den højeste 5-stjernede standard både hvad angår værelser, maden, servicen og selvfølgelig golfen.

Fakta

Standard starstarstarstarstar
Beliggenhed Ved havet, ikke langt fra The Dunes Course.
Værelse 321. Alle værelser har AC, både bruser og badekar, safe, minibar, hårtørrer og strygejern. Det er muligt at opgradere din bolig til et værelse med havudsigt.
Faciliteter Både indendørs- og udendørs pool, restauranter, barer, tennis, cykling, spa og fitnesscenter
Wifi På hotellet. I klubhuset er der trådløs internetforbindelse uden ekstra omkostninger.
Turistskat Fra januar 2018 opkræver den græske regering en turistskat for hotelophold. Denne skat lægges til din endelige regning og betales til hotellet. Turistskatten er 4 euro per værelse per overnatning.

Costa Navarino

Forespørgsel

Kontaktinformation

loading Din forespørgsel er modtaget. Vi undersøger om rejsen kan gennemføres, og kommer snarest muligt tilbage med svar via mail. Forespørgslen mislykkedes at sende, prøv igen senere eller ring til os i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.