Costa Navarino

Costa Navarino

Et af Europas absolut bedste golf resorts

Costa Navarino er nok det bedste, og mest populære golfrejsemål vi har! Langt ude på Peloponnes, der hvor det er smukkest, ligger dette resort med sine to sanseløst fine golfbaner. Dette er uden tvivl Grækenlands bedste golf resort.

Costa Navarino er den græske skibsreder Vasilios Konstantakopoulos (1935-2011) store drengedrøm. Nemlig i sit livs efterår, at komme tilbage til sit fødested og bygge det optimale ferieanlæg med tilhørende golfbaner. Men en stor drøm koster penge og det krævede 1.600 forskellige kontrakter, at købe 2.500 hektar jord langs kysten, som i dag udgør Costa Navarino Golf Resort.

På Costa Navarino emmer alting af kvalitet og luksus. Placeringen, hotellet, baneplejen af Troon Golf og ikke mindst banerne er alle gennemtænkte valg af højeste kvalitet. Bernhard Langer og Robert Trent Jones Jr.står bag designet af de to baner på Costa Navarino og du skal virkelig glæde dig!

Men området tilbyder så meget mere end bare golf og kongelig overnatning. Hele kystlinjen vrimler med små hyggelige vige og kultur. Regionens kulturarv rækker over 4.500 år og på nærmeste hold finder man neolitiske bopladser, mykenske paladser, byzantinske kirker og middelalderlige slotte. Så de kunstinteresserede vil få meget mere end en stor golfoplevelse med hjem i bagagen. Kan det blive bedre?

Fakta

Golfvært/proJa
Golf AcademyJa. Læs mere her
Baner i nærområdetCosta Navarinos 2 baner
Afstand til lufthavnKalamata Lufthavn 52 km
Afstand til nærmeste byKalamata, 52 km
ArrangementerKonkurrencer, udflugter mm.

Hvad er inkluderet i rejsen?

Laveste pris: 12 995,-

7 nætter i dobbeltværelse
7 morgenmad og 5 middage
5 stk. 27-hullers greenfee
gratis buggy når man spiller Bay Course. Gratis trolley på Dunes.
udlejning af golfkøller
fly
flyskat
lufthavnstransfer
service af vores golfvært og pro

Turistskat

På flere rejsemål opkræver lokale myndighederne turistskat i forbindelse med hotelovernatninger. Denne skat opkræves af hotellet og betales ved ud check fra hotellet. Læs mere om turistskatter her.

Vejret lige nu

weather-icon21℃

The Bay Course

The Bay Course ligger ca. 7 Km fra hotellet og er designet af ingen ringere end Robert Trent Jones Jr. Banen ligger fantastisk smukt med havudsigt på de fleste huller og spiller man banen om eftermiddagen, så kan man ofte opleve en en smuk solnedgang.

The Bay Course er lidt kortere og kan opleves som lidt mere teknisk. Den belønner for det meste den, som forbereder sit spil godt. Når du spiller her er buggy obligatorisk og derfor har vi inkluderet i rejsens pris. Flere af teestederne på banen er hævet hvilket giver smuk udsigt til både Navarino-bugten og det bjergrige landskab, som omkranser den hyggelige bugt. Et af de smukkeste huller på runden er uden tvivl hul 4. Et kort par 4-hul som spilles med bugten og den lille by, Pylos, som smukt bagtæppe.

Efter virkelig at have nydt det fantastiske golfspil, kan man fra det nye klubhus, som blev indviet i starten af juli 2019. Klubhuset er, ligesom meget andet på Costa Navarino, bygget efter en bæredygtig doktrin og blender smukt ind med de omgivelserne på banen. Fra klubhuset og klubhusets terrasse kan man nyde en fantastisk udsigt ud over bugten, samt hul 18.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Seaside/Parkbane
Banefakta Par 71 5614 5232 4825 4408
Hdc-grænse 54
Drivingrange Ja, udslag fra græs
Banedesign Robert Trent Jones Jr.
Information På Bay Course er det obligatorisk med buggy, som er inkluderet i rejsens pris.

The Dunes Course

The Dunes Course ligger op til Westin hotellet og designet af den tidligere Ryder Cup-kaptajn og dobbelte vinder af US Masters, Bernhard Langer. Banen er naturligt udlagt i den græske natur med oliven- og citrustræer. Flere huller går langs en lille flod, som snor sig gennem landskabet og nærheden af havet er mærkbar. Der er mange fantastiske golfhuller, men signaturhullet er nok alligevel hul 2. Panoramaudsigten fra tee ned imod havet gør dette par 4 hul til noget helt specielt. Der findes fem par 5-huller og fem par 3 huller, hvilket ikke er så dumt, da den langtslående, kan få sig nogle gode birdiechancer, og den med lidt højere handicap ofte kan få gode point på par 3-hullerne.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Parkbane
Banefakta Par 72 6018 5702 5294 4852
Hdc-grænse 54
Drivingrange Ja, udslag fra græs
Banedesign Bernhard Langer
Information Når der spilles på Dunes Course, vil du som Golf Plaisir gæst få sat en gratis trolley til rådighed.

The Westin Costa Navarino

Der findes to luksushoteller i området, og vi bor på Westin-hotellet som er 5-stjernet. Westin Costa Navarino er et resort af rigtig høj klasse, hvor der er en rigtig skøn og afslappet golfstemning. Der findes en mængde forskellige restauranter på området, som tilbyder alt lige fra italiensk til japansk mad, og også lokale lækkerier, på den populære restaurant Moria. Hotellet har et reelt spa-anlæg indrettet efter Anazoe, som er behandlinger, der bygger på urtidens visdom og moderne videnskab. Der findes selvfølgelig også en indendørs pool, til dem som ikke vil masseres og indsmøres i olivenolier. For den, der stadig er frisk efter dagens golfspil, er her et Sport & Entertainment Center, med en række forskellige aktiviteter. Hvorfor ikke afslutte dagen med tennis, squash, bowling eller en cykeltur?

Fakta

Standardstarstarstarstarstar
BeliggenhedPå The Dunes Course, ved havet
Antal værelser445. Alle værelser er med AC, både bruser og badekar, safe, minibar, hårtørrer, strygejern m.m. Det er muligt, at opgradere sit værelse, til et værelse med havudsigt.
FaciliteterIndendørs swimmingpool, udendørs swimmingpool, restauranter, barer, tennis, cykling, spa, gym mm.
WifiPå hotellet og i klubhuset findes der trådløs internet opkobling uden ekstra omkostninger.
TuristskatFra og med januar 2018 opkræver den græske stat en turistskat. Turistskatten udgør 4 euro per værelse per overnatning og betales direkte på hotellet ved check out.

Costa Navarino

Forespørgsel

Kontaktinformation

loading Din forespørgsel er modtaget. Vi undersøger om rejsen kan gennemføres, og kommer snarest muligt tilbage med svar via mail. Forespørgslen mislykkedes at sende, prøv igen senere eller ring til os i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.