Golf i Grækenland

Golf i Grækenland er stadig på vej op. Landet har i mange år været synonymt med sol og strand på øerne i Det Græske Øhav, men da Costa Navarino åbnede sine to fremragende golfbaner lige udenfor Kalamata, er landet for alvor kommet på verdenskortet med eksklusive golfdestinationer.

Golf i Grækenland er stadig en nichesport og der findes bare 9 golfbaner i Grækenland. De ligger lidt spredt på forskellige øer samt på fastlandet ved Athen, Kalamata og Thessaloniki. Kvaliteten på de forskellige baner er dog noget skiftende og Crete Golf Club på Kreta er den eneste, som kan konkurrere med Costa Navarino på kvalitet, mens de øvrige baner ikke er af international standard.

Grækenlands absolutte bedste golfbaner finder man ved Costa Navarino Kalamata. med Costa Navarino Dunes, Bay og de to nye baner, Hills og Olympic. Alle baner holder internationalt snit og er designet af henholdsvis Robert Trent Jones Jr.,  Bernard Langer og José Maria Olazabal. Fire skønne og varierede golfbaner, som bliver komplementeret af tilsvarende høj kvalitet med opholdet på det fem-stjernede The Westin Resort.

Så mens vi i mange år har valfartet til Grækenland for at nyde solen, maden, strandene og vandet – findes der nu endnu en grund til at tage derned: Velkommen til golf i Grækenland!

 

Golfværter og Golf Academy på vores græske golfdestinationer

På mange vores destinationer i Grækenland vil du i øvrigt kunne nyde godt af vores service med golfværter, ligesom vi også kan tilbyde vores Golf Academy på mange af stederne. Så hvad enten du vil slappe af og spille golf eller få træning under din ferie, så vil vi gøre alt for, at du får den bedste golfferie i Grækenland.

Grækenland

Kalamata

Spil golf i Kalamata på et af Europas absolut bedste golf resort. Costa Navarino byder på fire fremragende golfbaner og et hotel, som er en konge værdigt. Costa Navarino er et sted som folk vender tilbage til igen og igen.

Grækenland

Kreta

Spil golf på Kreta i et perfekt klima med adgang til smukke strande, god mad, imponerende natur, interessant historie og en venlig lokalbefolkning.