Golf i Grækenland

Golf i Grækenland er stadig på vej op. Landet har i mange år været synonymt med sol og strand på øerne i Det Græske Øhav, men da Costa Navarino åbnede sine to fremragende golfbaner lige udenfor Kalamata, er landet for alvor kommet på verdenskortet med eksklusive golfdestinationer.

Golf i Grækenland er stadig en nichesport og der findes bare 9 golfbaner i Grækenland. De ligger lidt spredt på forskellige øer samt på fastlandet ved Athen, Kalamata og Thessaloniki. Kvaliteten på de forskellige baner er dog noget skiftende og Crete Golf Club på Kreta er den eneste, som kan konkurrere med Costa Navarino på kvalitet, mens de øvrige baner ikke er af international standard.

Derfor har Golf Plaisir valgt kun at arbejde med de bedste golfbaner i Grækenland og det betyder at vi tilbyder de fire baner ved Costa Navarino ved Kalamata, samt Crete Golf Club på Kreta.

Crete Golf Club åbnede i 2003 og efter redesign i 2015 står den knivskarpt. Layoutet varierer mellem frodig parkgolf og raviner, som gør at banen er en fryd for øjet. De forbedrede teesteder og den bredere fairway gør, at banen passer godt til de fleste. Alt i alt en type bane hvor course management er vigtigere end lange slag og power.

Grækenlands absolutte bedste golfbaner finder man ved Costa Navarino med Costa Navarino Dunes, Bay og de to nye baner, Hills. Alle baner holder internationalt snit og er designet af henholdsvis Robert Trent Jones Jr.,  Bernard Langer og José Maria Olazabal. Fire skønne og varierede golfbaner, som bliver komplementeret af tilsvarende høj kvalitet med opholdet på det fem-stjernede The Westin Resort.

Så mens vi i mange år har valfartet til Grækenland for at nyde solen, maden, strandene og vandet – findes der nu endnu en grund til at tage derned: Velkommen til golf i Grækenland!

 

Golfværter og Golf Academy på vores græske golfdestinationer

På mange vores destinationer i Grækenland vil du i øvrigt kunne nyde godt af vores service med golfværter, ligesom vi også kan tilbyde vores Golf Academy på mange af stederne. Så hvad enten du vil slappe af og spille golf eller få træning under din ferie, så vil vi gøre alt for, at du får den bedste golfferie i Grækenland.

Grækenland

Kalamata

Spil golf i Kalamata på et af Europas absolut bedste golf resort. Costa Navarino byder på to fremragende golfbaner og et hotel, som er en konge værdigt. Costa Navarino er et sted som folk vender tilbage til igen og igen.

Grækenland

Kreta

Spil golf på Kreta i et perfekt klima med adgang til smukke strande, god mad, imponerende natur, interessant historie og en venlig lokalbefolkning.