Golf i Marrakech

Marrakech som rejsemål er blevet mere og mere populært indenfor de sidste par år og den hyggelige by for foden af Atlasbjergene byder også på masser af charme, autenticitet og magi. Som golfrejsemål kan Marrakech sagtens være med. Muligheden for at kombinere sin golfrejse med ophold i de hyggelige riader i byens centrum tiltaler især dem, som gerne vil kombinere en golfferie med storbyens pulserende liv.

Golfrejser til Marrakech giver dig muligheden for at spille golf på nogle af Marokkos bedste golfbaner om formiddagen og opleve den magiske storby og alt dens charme om aftenen. Sagt med andre ord, en perfekt golfrejse til dig som vil kombinere storbyferie med golfrunder.

Marrakech er gennem de sidste par år blevet et yndet rejsemål for både yngre og ældre. Den pulserende by giver dig mulighed for at opleve en arabiske kultur helt tæt på og inviterer dig til både at prøve og smage på den lokale kultur. Når du rejser til Marrakech med Golf Plaisir, så bor du i et par specielt udvalgte riader, som ligger midt i medinaen i Marrakech. Riaderne er tidligere traditionelle byhuse med hyggelige gårdhaver og tagterrasse. I dag drives en del af dem af Origin Hotels, som har bevaret den autentiske stil og de ligger perfekt i forhold til at udforske byens mange hemmeligheder, når golfrunden er afsluttet.

Vores golfrejsemål i Marrakech