Golf i Ras al Khaimah

Ras Al Khaimah er det perfekte rejsemål for os golfere. Her venter fantastiske strande med hvidt sand og et skønt golf resort i form af Al Hamra.

Ras al Khaimah er et af syv emirater i De Forenede Emirater, hvoraf det mest kendte er Dubai. Emiratet har altid været et ideelt og populært rejsemål på grund af sin beliggenhed, klimaet og den venlige befolkning. Det ligger strategisk langs med den gamle handelsvej fra Europa til det fjerne Østen.

I RAK, som Ras al Khaimah populært kaldes, er der 40 kilometer kystlinje langs den Persiske bugt og Hajar-bjergene, som rejser sig op til 1900 meters højde. Klimaet er meget varmt om sommeren, og meget behageligt i vinterhalvåret. Temperaturen om vinteren egner sig perfekt til både golf og en eftermiddag på stranden.


Seværdigheder i De Forenede Arabiske Emirater

UAE er meget mere end Dubai. Inden for to timers kørsel findes seks andre emirater at opleve. Tag med til den mindst lige så futuristiske hovedstad Abu Dhabi. Spadser langs Fujairahs kridhvide paradisstrande. Bliv fascineret af Ras Al Khaimahs 7000-årige historie og majestætiske bjergkæder. Besøg Sharjah, regionens kulturelle centrum, med sine mange museer og orientalske seværdigheder. Eller nyd den rolige atmosfære i charmerende Ajman og Umm al-Qaywayn.

Læs mere om de mange turistattraktioner i De Forenede Arabiske Emirater på Visit UAEs hjemmeside.