Vila Sol

Vila Sol

27 golfhuller i fin pinjeskov

Vila Sol Golf Resort er beliggende ved den meget populære by Vilamoura, på den solbeskinnede Algarve kyst. Her tilbydes et perfekt golfresort med meget fin overnatning, direkte ved en dejlig grøn 27 hullers golfbane, i et fredeligt og roligt miljø.

Vila Sol er en af vores mest populære rejsemål på Algarve – et af Europas golfmekkaer. Kystlinjen i det sydlige Portugal har gennem flere år tiltrukket massere af golfspillere . Vila Sol byder på et perfekt golfresort, med meget fin overnatning, lige ved den grønne 27 hullers golfbane – i et fredeligt og roligt område. For dig som ønsker shopping, fornøjelser og svalende ture i havet, er Vila Sol en rigtig god mulighed. Bare nogle minutters taxatur fra Vila Sol Golf er man inde i centrum af Vilamoura, med den storslående marina – hvor du blandt alle lystyachter og sejlbåde, finder et bredt udvalg af forskellige, spændende restauranter og barer.

Fakta

Golfvært Ja
Afstand golfbane 0 m
Afstand lufthavn Faro Airport 21 km
Baner i nærområdet 20 stk
Nærmeste by Vilamoura 4 km
Arrangementer Konkurrencer, udflugter mm.

Hvad er inkluderet i rejsen?

Laveste pris: 10 495,-

7 nætter i dobbeltværelse
7 morgenmad og 5 middage
5 greenfee max 27 huller
fly
flyskat
transport af golfbag
lufthavnstransfer
service af egen golfvært

Turistskat

På flere rejsemål opkræver lokale myndighederne turistskat i forbindelse med hotelovernatninger. Denne skat opkræves af hotellet og betales ved ud check fra hotellet. Læs mere om turistskatter her.

Vejret lige nu

weather-icon21.7℃

Vila Sol

Vila Sols golfbane var vært for Portuguese Open både i 1992 og 1993, på det nærmeste lige efter, at banen åbnede for spil. Den frodige bane ligger kun et stenkast fra hotellet. De tre 9-hullers sløjfer, designet af Donald Steel starter alle fra det hyggelige klubhus, og byder for det meste på golf  i pinjeskovsmiljø. Alle tre sløjfer er gode, men er lidt forskellige i sværhedsgrad, og er døbt herefter  – Prime, Challenge og Prestige. Prime har en ganske svær start, og hvordan det går der, kan være direkte afgørende for slutresultatet. Nu kombineres de tre forskellige sløjfer, hvilket er godt for variationen.

Banen er ikke alt for svær, men kræver præcision, fremfor alt fra tee, hvor det nogen gange kan blive ganske smalt. Men fortvivl ikke, standen på banen er god og der er “ryddet op” i siderne, så man finder for det meste sin bold, selvom den havner udenfor fairway. Layoutet er godt, og den smukke natur gør endda, at en del huller ligger i et smukt bølgende landskab. Det er herligt, at spille på denne golfbane, med flere signaturhuller, som har smuk udsigt fra tee.

Fakta

Antal huller 27 huller
Banekarakter Park- og skovbane.
Banefakta Prime, Par 36 3241 3032 2728
Challenge, Par 36 3152 2943 2678
Prestige, Par 36 3081 2905 2585
Drivingrange Udslag fra græs og måtte
Baner i nærområdet 20
HCP-grænse 54
Banedesign Donald Steel

Pestana Vila Sol

Hotellet er af høj 4-stjernet standard, og er perfekt beliggende direkte ved golfbanen, og i nærheden af Vilamoura. Værelserne er moderne indrettede, i naturfarver, og hotellet byder på de fleste faciliteter, man kan ønske. Altan eller terrasse er standard for alle værelser på hotellet, de fleste vender ud mod golfbanen. Den fine buffetrestaurant ligger perfekt ud mod golfbanen, og her spiser vi morgenmad og de middage, som indgår i pakken. Der findes også en à la carte restaurant, og for dem der vil have yderligere afveksling, er der et stort udbud af restauranter og barer, hvis man tager til marinaen i Vilamoura. Der er naturligvis også en stor udendørs pool i hotellets have.

 

Fakta

Standard starstarstarstar
Beliggenhed Indtil Vila Sol golfbane.
Værelser 189. Alle værelser er med AC, safe, minibar, hårtørrer mm.
Faciliteter Indendørs pool, udendørs pool, gym, restaurant, bar, fri wifi i bar og lobby mm.
Wifi På hotellet, værelser og golfklub er der trådløs opkobling til internettet uden ekstra omkostninger.

Vila Sol Golf Course

Forespørgsel

Kontaktinformation

loading Din forespørgsel er modtaget. Vi undersøger om rejsen kan gennemføres, og kommer snarest muligt tilbage med svar via mail. Forespørgslen mislykkedes at sende, prøv igen senere eller ring til os i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.