Golf i De Forenede Arabiske Emirater

De Forenede Arabiske Emirater findes ved indløbet til Den Persiske Bugt. Emiratet er en forbundsstat, bestående af syv emirater. For de fleste er Dubai og Abu Dhabi de mest kendte, hvor færre kender Fujairah, Sharjah, Umm Al-Qaywayn, Ajman och Ras Al-Khaimah.

Totalt bor der 9.2 millioner mennesker i De Forenede Emirater og af disse er 7.8 millioner udlændinge, som enten bor der fast eller er gæstearbejdere. Derfor opleves De Forenede Emirater som meget vesterligt. De forskellige emirater er som fyrstedømmer, med én familie, som hersker. Disse familier ud udvælger en person, som er præsident for hele De Forenede Emirater. Det er ikke, som mange tror, Dubai som er hovedstaden, men Abu Dhabi. Samtidig er Abu Dhabi det emirat med de største olieforekomster og som derfor er de rigeste. De Forenede Emirater har gjort sig kendt for storslåede projekter og her finder man verdens højeste bygning, største shoppingcenter, længste indendørs skibakke, hurtigste rutschebane samt meget, meget mere.

Når det gælder golfen, så findes der omkring 20 golfklubber, hvoraf halvdelen ligger i Dubai. Spontant ville man tænke, at der var betydeligt flere baner, da først og fremmest Dubai og Abu Dhabi har etableret sig som golfmetropoler. Nu er kvaliteten på de fleste baner ekstrem god og selv servicen ligger på et niveau, som vi ikke er vant til i Europa. Race to Dubai har virkelig sat De Forenede Emirater på det internationale golfkort. Finalen spilles endvidere på Jumeirah GC og i Dubai Desert Classic på Emirates GC. En af de mest populære turneringer på Europatouren ligger ligeledes på Abu Dhabi GC. Alle disse baner er af højeste klasser, men den bedste anses for at være Yas Links.

De Forenede Arabiske Emirater

Dubai

Golf i Dubai bliver ofte beskrevet som drømmedestination af mange golfspillere. Her får du hoteller og golfbaner i verdensklasse. Så vil du noget ekstraordinært, så book en golfrejse til Dubai.