Golf i De Forenede Arabiske Emirater

De seneste år er golf i De Forenede Arabiske Emirater blevet rigtigt populært. For de fleste er Dubai og Abu Dhabi blevet ganske godt kendt som golfrejsemål, specielt efter DP World Tour'en har lagt nogle af sine allerstørste turneringer netop i de to emirater.

De fleste har efterhånden hørt om golfrejser til Dubai eller Golf i Abu Dhabi og det med ganske god grund. I de syv emirater findes der omkring 20 golfbaner, hvoraf halvdelen ligger i Dubai. Spontant ville man tænke, at der var betydeligt flere baner, da først og fremmest Dubai og Abu Dhabi har etableret sig som golfmetropoler, som især skyldes Europatouren og Race to Dubai.  The Abu Dhabi HSBC Championship på Abu Dhabi GC, Dubai Desert Classic på Emirates GC og finalen i Race to Dubai på Jumeirah GC  har virkelig sat De Forenede Emirater på det internationale golfkort.

Derfor kan man med rette forvente rigtigt meget af en golfferie til Emiraterne. Hotellerne, golfbanerne og service er niveauer over hvad man oplever andre steder i verdenen. Vi har valgt at koncentrere os om golfrejser til Abu Dhabi, hvor vi tilbyder 3 forskellige typer af rejser. Du både kan få en ægte Europatour-oplevelse på Westin Abu Dhabi, nyde en kombineret golf- og badeferie på Saadiyat Beach eller opleve charmerende Al Ain tæt på grænsen til Oman.

Derudover har vi inkluderet det skønne emirat Ras al Khaimah nord for Dubai med ophold på det 5-stjernede Hilton hotel helt ned til stranden og spil på Al Hamra Golf Club, hvor der blandt andet er muligt at spille natgolf.

Turist i De Forenede Arabiske Emirater

De Forenede Arabiske Emirater findes ved indløbet til Den Persiske Bugt. Emiratet er en forbundsstat, bestående af syv emirater. For de fleste er Dubai og Abu Dhabi de mest kendte, hvor færre kender Fujairah, Sharjah, Umm Al-Qaywayn, Ajman och Ras Al-Khaimah. Totalt bor der 9.2 millioner mennesker i De Forenede Emirater og af disse er 7.8 millioner udlændinge, som enten bor der fast eller er gæstearbejdere. Derfor opleves De Forenede Emirater som meget vesterligt. De forskellige emirater er som fyrstedømmer, med én familie, som hersker. Disse familier ud udvælger en person, som er præsident for hele De Forenede Emirater. Det er ikke, som mange tror, Dubai som er hovedstaden, men Abu Dhabi. Samtidig er Abu Dhabi det emirat med de største olieforekomster og som derfor er de rigeste. De Forenede Emirater har gjort sig kendt for storslåede projekter og her finder man verdens højeste bygning, største shoppingcenter, længste indendørs skibakke, hurtigste rutschebane samt meget, meget mere.

Golfvært i De Forenede Arabiske Emirater

Når du skal spille golf i De Forenede Arabiske Emirater vil du også kunne opleve service af Golf Plaisirs golfvært på vores rejsemål i Abu Dhabi og Ras al Khaimah. Golfværterne vil være din kontaktperson under opholdet og arrangerer turneringer med de andre Golf Plaisir-gæster. Desuden hjælper vores vært med tips til en hyggelig restaurant til en speciel middag. Eller måske hjælp til at arrangere udflugter? Eller hvor du skal tage hen, hvis du pludselig får lyst til at shoppe? Tal med din golfvært. Han eller hun vil gøre sit bedste for at hjælpe på bedste vis.

De Forenede Arabiske Emirater

Dubai

Golf i Dubai bliver ofte beskrevet som drømmedestination af mange golfspillere. Her får du hoteller og golfbaner i verdensklasse. Så vil du noget ekstraordinært, så book en golfrejse til Dubai.