Fairplay Resort

Fairplay Golf Resort

Pragtfuld golf med vidunderlig udsigt!

Blot en halv time fra kysten, mellem Gibraltar og Cadiz, ligger Fairplay Resort. Det kridhvide hotel skiller sig ud i landskabet og kontrasten til den grønne og frodige golfbane er slående.

Golfbanen er anlagt i de smukke omgivelser, der støder op til Los Alcornocales National Park. Da resortet åbnede i 2001 hed det Benalup, men har siden skiftet navn efter at hotellet og golfbanen er blevet renoveret. Her på den sydlige spids af det spanske fastland er klimaet mildt året rundt. Det er et sted, hvor der er ro og man er i rimelig afstand fra den mere hektiske Costa del Sol. Det 5-stjernede hotel har hyggelige fællesarealer og tilbyder både fitnesscenter og spa. For dem, der vil opleve noget ægte spansk, anbefaler vi en tur til Cadiz, som regnes for at være en af  Europas ældste byer – dateret helt tilbage til 1100 f.Kr.

For dem, der bare vil slappe af efter dagens runde golf, anbefaler vi terrassen ved klubhusets restaurant.

Fakta

Golfvært Ja
Afstand til golfbane 0 m
Afstand til lufthavn Malaga 170 km, Sevilla 148 km, Jerez 65 km
Afstand til stranden Playa El Palmar, 35 km
Nærmeste større by Cadiz, 60 km

Hvad er inkluderet i rejsen?

Laveste pris: 10 995,-

7 nætter i dobbeltværelse
7 morgenmad og 6 middage
5 heldagsgreenfee
flyskat
transport af golfbag
lufthavnstransfer
1 adgang til spa-området
service af vores golfvært

Turistskat
På flere rejsemål opkræver lokale myndighederne turistskat i forbindelse med hotelovernatninger. Denne skat opkræves af hotellet og betales ved ud check fra hotellet Læs mere om turistskatter her.

Vejret lige nu

weather-icon31.9℃

Fairplay Golf Club

Fairplay Golf Club blev skabt i samarbejde med flere professionelle golfspillere og golfbanen er designet af arkitekten Baron Paul Rolin, en tidligere partner til Robert Trent Jones. Da golfbanen åbnede i 2001 hed den Benalup GC, men har siden skiftet navn og har også gennemgået en større renovering. Tees og greens er blevet genopbygget i henhold til den nyeste teknologi og der blev også flyttet en del træer og bunkere. Målet har altid været at skabe en rigtig god resortbane, som man virkelig nyder at spille – fremfor en alt for svær mesterskabsbane. Resultatet er en meget underholdende par 73 bane med fem par 5 huller, hvor spilleren tilbydes en skøn naturoplevelse med mange storslåede udsigtspunkter. Selvom golfbanen, og for den sags skyld hotellet, ligger på et plateau, er banen forholdsvis flad og let at gå. Naturen er frodig og der er mange flotte korkege.

Signaturhullet er hul 13, et af banens par 5 huller, med en strategisk vandhazard foran green. Men det, der ofte sætter sig fast på de fleste spilleres nethinde, er hul 10 – et spektakulært par 3, der kun måler 130 meter fra gul tee, højt oppe med en enestående udsigt over La Janda-dalen og Los Alcornocales naturreservat.

Efter dagens runde golf slår folk sig gerne ned på Hoyo 19-restaurantens terasse, som har en fantastisk udsigt over golfbanen. For dem, der ønsker at kombinere golf med tennis, er der ikke mindre end tre tennisbaner på anlægget.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Parkbane
Banefakta Par 73, 6072 56164671
Drivingrange Ja, udslag fra græs
Golfbaner i området Mere end 10 baner indefor 65 km
Banedesign Baron Raul Rolin

Fairplay Golf & Spa Resort

Både hotellet og golfbanen gennemgik en større renovering for en del år siden. Når du kommer ind gennem hotellets indgang, bliver du mødt af en stor, luftig reception. Det føles varmt og indbydende med sine panoramavinduer med udsigt over La Janda-dalen, som har noget så særligt som enorme rismarker. På etagen under receptionen er et stort spa-område, hvor man har den samme flotte udsigt over dalen. Standardværelserne “Double Superior” er på 36 m², alle med en kombination af moderne design og farverig atmosfære – bedst beskrevet som “underspillet luksus”. Værelserne er eksempelvis udstyret med king-size senge, internationale tv-kanaler, trådløst internet og badeværelser med separat badekar og bruser.

Hotellet har fem restauranter, hvoraf tre er åbne i golfsæsonen. På restauranten Mar de Campo serveres à la carte-retter i en dejlig, rolig atmosfære. Køkkenet er en blanding af internationale retter med lokale specialiteter. I den hyggelige buffetrestaurant Los Acebuches tilbydes gæsterne en dejlig udsigt over golfbanen- det er også her morgenmaden serveres. Golfrestauranten hedder, som på så mange andre golfbaner hul 19, eller som den hedder på spansk – Hoyo 19. En hyggelig og perfekt beliggende restaurant med en dejlig terrasse med udsigt til greens på både hul 9 og 18. Her kan man slutte dagen af ​​med et godt måltid ledsaget af en forfriskende drink fra det omfattende drinkskort.

Fakta

Standard starstarstarstarstar
Beliggenhed Med udsigt over Fair Play golf.
Værelser 134 - brus/bad, hårtørrer, TV, telefon, AC, safe og minibar.
Faciliteter Restaurant, bar, pool, gym, tennis, parkering og frisør.
WIFI Gratis WiFi på hele hotellet .

Fairplay Golf Resort

Forespørgsel

Kontaktinformation

loading Din forespørgsel er modtaget. Vi undersøger om rejsen kan gennemføres, og kommer snarest muligt tilbage med svar via mail. Forespørgslen mislykkedes at sende, prøv igen senere eller ring til os i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.