Golf i Algarve

Golf i Algarve er noget af det bedste som golfrejser til Portugal kan byde på. På kystlinjen i det sydlige Portugal finder du bl.a. Monte Rei, som af mange regnes for at være Portugals bedste golfbane. Foruden dette, så er klimaet på Algarve mildt året rundt og med masser af solskinstimer.

Golf i Algarve er ensbetydende med masser af valgmuligheder. Kystlinjen i det sydligste Portugal er velsignet med golfbaner og heriblandt nogle af Portugals allerbedste golfbaner. I hjertet af Algarve ligger byen Vilamoura, som har nogle rigtigt fine golfbaner. Portuguese Open har været afvilket både på Victoria Golf og på Old Course Vilamoura. Disse to golfbaner komplementeres af en lang række andre gode golfbaner, som Vila Sol Golf og Millennium Golf.

På Algarve finder man omkring 30 golfbaner og blandt dem er også Jack Nicklaus mesterværk, Monte Rei Golf – som er ranked som Portugals bedste golfbane. I vores pakker til Monte Rei har vi desuden inkluderet golf på én af kystens andre populære golfbaner, Quinta do Vale.

Når man besøger Algarve, så kan det anbefales at tage tid til at besøge nogle af de mange byer som Portimão, storbyen Faro og ikke mindst hyggelige Lagos. I Lagos kan man bo på det populære Marina Club Lagos – både i ugepakker og long stay. I begge tilfælde, så spiller man den flotte Palmares Golf.

Skal man spille golf på Algarve, så er det typisk til Faro man flyver. Herfra er der fin adgang til Algarvekystens mange golfresorts og som det er med en god golfdestination, så findes der muligheder i alle prisklasser, ligesom der også findes gode muligheder for både korte og længere golfophold. Kort sagt, så findes der et Algarve for alle!

Golfværter på vores golfdestinationer i Algarve

På de fleste af vores golfrejsemål på Algarve, kan du desuden nyde godt af service fra vores egne golfværter. De hjælper med alt det praktiske og giver også gerne gode råd og ideer til, hvad du kan lave, hvis du ikke skal spille golf – deres ønske er, at du får den bedste golfoplevelse på Algarvekysten.

Vores golfrejsemål i Algarve

Fra 10 495 ,-

Portugal, Algarve

Vila Sol

Pestana Vila Sol Golf Resort er beliggende ved den meget populære by Vilamoura, på den solbeskinnede Algarve kyst. Her tilbydes et perfekt golf resort med meget fin overnatning, direkte ved en dejlig grøn 27 hullers golfbane, i et fredeligt og roligt område.