Golf på Fuerteventura

Golf på Fuerteventura har længe været en specialitet hos Golf Plaisir og vi har gennem flere år tilbudt golfrejser til alle tre golfbaner på Fuerteventura.

Når man taler om golfrejser til De Kanariske Øer har Fuerteventura ikke altid været en af de første muligheder, som kom frem. Første bane åbnede, Fuerteventura Golf Club åbnede i 2002 og siden da er der kommet fire andre baner til. To af banerne, Salinas Golf og Fuerteventura Golf, ligger ved Caleta de Fuste. Caleta de Fuste er et ferieområde lidt syd for lufthavnen, hvor flere af de større hotelkæder ligger ned til stranden og hvor også de to golfbaner ligger lige bag ved.

Lidt længere syd på øen, ved feriebyen Jandia, finder man Jandia Golf. Jandia Golf er måske Fuerteventuras mest imponerende golfbane. Det er den amerikanske golfbanedesigner Ron Kirby, som står bag banen. Kirby har flere anerkendte golfbaner på CV’et, som bl.a. Gleneagles i Skotland. På Fuerteventura har Kirby formået at indarbejde den barske vulkanskabte ravine ind i designet af Jandia Golf. Et imponerende arbejde, som har resulteret i en imponerende golfbane!

Golfværter på vores golfrejsemål på Fuerteventura

På alle vores golfrejsemål på Fuerteventura vil du kunne nyde godt af vores service med golfvært. Så hvad enten du vil slappe af eller spille golf under din ferie, så vil vi gøre alt for, at du får den bedste golfoplevelse på Fuerteventura.

Vores golfrejsemål på Fuerteventura