Kampagner, tilbud og nedsatte rejser

Her har vi samlet alle vores tilbud, kampagner og nedsatte rejser. Der er mulighed for at gøre et godt køb på Golf Plaisirs ugerejser - for dig som er fleksibel med hvornår og hvortil golfrejsen skal gå hen. Ofte har nedsatte rejser afrejse inden for ganske kort tid, men iblandt kan man også finde rejser med afrejsedato om flere måneder - book-tidlig-rabat. Siden opdateres løbende, så hold dig opdateret og find din golfrejse til helt specielle priser.


Vis alle tilbud
Fra 10 495 ,-
Spar 2 000,-

Portugal, Algarve

Vila Sol

Pestana Vila Sol Golf Resort er beliggende ved den meget populære by Vilamoura, på den solbeskinnede Algarve kyst. Her tilbydes et perfekt golf resort med meget fin overnatning, direkte ved en dejlig grøn 27 hullers golfbane, i et fredeligt og roligt område.

Fra 10 995 ,-
Spar 1 500,-

Spanien, Alicante

La Finca

Der findes flere fremragende golfresorts rundt omkring Alicante, men få af disse giver en ligeså optimal golfoplevelse som La Finca Golf Resort. Her tilbydes et moderne designerhotel lige ved en golfbane af høj klasse i et afslappende og hyggeligt miljø - altsammen i dejligt vejr året rundt.