Crete Golf Club

Crete Golf Club

Fantastisk golfbane i bjergene

Kreta har virkelig alt - perfekt klima, fantastiske strande, lækker mad, den smukkeste natur, interessant historie og en meget imødekommende befolkning. På den østlige del af Kreta, i bjergene over Hersonissos, ligger øens eneste 18 hullers golfbane. En bane som i sig selv er en god grund til at besøge Kreta.

Crete Golf Club er en fantastisk smuk og dramatisk golfbane beliggende i bjergene bag den populære ferieby Hersonissos på Kreta. Foruden den skønne golfbane, så har man for nyligt åbnet et skønt 5-stjernet hotel i forlængelse af klubhuset. Det betyder, at man nu kan bo i de smukke omgivelser hvor golfbanen også ligger og nyde roen og den smukke natur og udsigt, som bjergene byder på.

Foruden golfen, så kan et besøg til Knossos anbefales. Her finder man en af verdens mest omfattende arkæologiske oldtidsbyer, som giver et spændende blik i hvordan livet tog sig ud i den minoiske kultur for flere tusinde år siden. For de historieinteressede er et besøg på det arkæologiske museum i Heraklion også et besøg værd.

Så leder du efter en golfrejse, hvor du gerne vil have ro, idyl og en smuk golfbane på et rejsemål, hvor kulturen blomstrer – så skal du prøve golf på Kreta og ikke mindst prøve at spille Crete Golf Club.

Fakta

Golfvært Ja
Antal baner i nærområdet 1
Afstand til lufthavn Heraklion Airport, 20 km
Nærmeste by Hersonissos 3,8 km
Arrangementer Konkurrencer, udflugter mm.

Hvad er inkluderet i rejsen?

Laveste pris: 14 740,-

7 nætter i dobbeltværelse alt. egen lejlighed
7 morgenmad og 5 middage alt. egen forplejning
5 greenfees på Crete Golf Club
fly
transport af golfbag
service af egen golfvært

Halvpension
Det er muligt at opgradere dit ophold på Village Heights til halvpension.

Turistskat
På flere rejsemål opkræver lokale myndighederne turistskat i forbindelse med hotelovernatninger. Denne skat opkræves af hotellet og betales ved ud check fra hotellet. Læs mere om turistskatter her.

Vejret lige nu

weather-icon30.1℃

Crete Golf Club

Kretas eneste 18-hullers bane, Crete Golf Club, åbnede i 2003 og var allerede dengang et lille mesterværk. Den engelske designer Bob Hunt kreerede en bane, som virkelig er tilpasset naturen. Hullerne bugter sig gennem det kuperede terræn og nogle huller har  parkkarakter mens andre huller er med raviner og klippevægge. Resultatet blev en rimelig smal og krævende golfbane, som var i den noget svære ende til de feriegolfere, for hvem den var bygget.

Banen lukkede et år for at blive re-designet. Nogle huller gennemgik omfattende forandringer og  generelt blev fairways og semirough gjort bredere og en del nye teesteder blev anlagt. I efteråret 2015 var arbejdet færdigt.

Den nye Crete Golf Club, er stadig magisk smuk og meget bedre for middelhandicap-spilleren. Layoutet og karakteren på banen er den samme som før, med god variation mellem frodig parkgolf og raviner. Finishen er stadig af højeste klasse og udsigten er lige smuk og god course management og lige slag er vigtigere her end længde.

Crete Golf er en bane du vil spille om og om igen, for lige at revanchere dig på de huller, der ser så lette ud, men som stjal så mange af dine slag. Der er flere potentielle signaturhuller, hvor banen har ekstremt smukke udsigter. Særligt fremstår alle fire par 3-huller, som utroligt smukke, men hul 6 – et svært par 3 hul, er nu vores favorit.

I forbindelse med ombygningen af banen, fik de øvrige faciliteter samtidig et reelt løft og Crete Golf har nu et imponerende klubhus, en god restaurant, en velassorteret shop, og et fremragende træningsanlæg.

Fakta

Antal huller 18
Bankekarakter Delvist kuperet parkbane
Banefakta Par 71/70, 5831 5484 5012 4407
HCP-grænse 54
Drivingrange Udslag fra græs og måtte
Banedesign Bob Hunt

Crete Golf Hotel

Det eksklusive boutiquehotel ligger direkte på golfbanen og holder en meget høj standard. Her er gæsten altid i fokus og serviceniveauet er rigtig godt. Det er et lille sted med kun 25 værelser, men til gengæld er alle værelser rummelige suiter på 45 kvadratmeter. Her bor du virkelig godt med en flot udsigt over golfbanen og det smukke landskab. Værelserne er smagfuldt indrettede suiter af meget høj standard – alle værelserne er enten med balkon eller terrasse med den mest fantastiske udsigt.

Der er en flot, stor udendørs pool, hvor man også har udsigt til golfbanen og bjergene. Hotellet ligger i tilknytning til klubhuset og det er her hotellets restaurant og hyggelige bar ligger. Inden på anlægget er der et meget veludstyret fitnesscenter.

Crete Golf ligger et stykke væk fra Kretas myldrende kystliv og her er der en ro, som man ikke oplever mange andre steder på øen. Men hvis du vil tilbringe en eftermiddag ved havet eller opleve noget folkeliv og besøge nogle hyggelige græske udendørs restauranter, så er byen Hersonissos og dens strande ikke mere end 10 minutters taxatur fra hotellet.

Fakta

Standard starstarstarstarstar
Beliggenhed Ved golfbanen
Værelser 25 suiter. Alle med AC, safe og minibar
Faciliteter Udendørs swimmingpool, fitnesscenter, restaurant og bar.
Wifi På hotellet og i klubhuset findes der wifi uden beregning.

Village Heights

På en bakketop over golfbanen ligger Village Heights og her venter dig en verden af luksus og komfort, samtidig med at stedet har en meget familiær og imødekommende stemning. Hver detalje er omhyggeligt designet til at skabe en hyggelig atmosfære for at give dig det bedst mulige ophold. Vågn op til en fantastisk havudsigt eller slap af på din private terrasse. Værelserne er rummelige, smagfuldt indrettede og udstyret med moderne bekvemmeligheder for at gøre dit ophold helt perfekt.

Alle værelserne har enten balkon eller terrasse og uanset om du vælger en suite eller en lejlighed med separat soveværelse, har du en velindrettet bolig med et komplet tekøkken til lidt let madlavning. Hvis du ikke ønsker at nøjes med morgenmad eller aftensmad, er der flere restauranter inde på anlægget at vælge imellem.

Village Heights består af en lang række lave hvidkalkede bygninger, der falder godt ind i de smukke omgivelser. Centralt placeret indenfor det ret store anlæg ligger hovedbygningen med reception, café, buffetrestaurant og det hyggelige poolområde og poolbar. Der er også fitnesscenter og spa med sauna, dampbad og en bred vifte af behandlinger. I den nederste del af anlægget er der endnu en udendørs pool og forskellige sportsaktiviteter såsom tennisbane og volleyball.

Som med golfhotellet hersker der fred og afslapning på Village Heights, med Hersonissos’ store udvalg af turistaktiviteter indenfor en kort taxatur.

Fakta

Standard starstarstarstarstar
Beliggenhed 3 km fra Crete Golf Club.
Værelse 227. Alle værelser med AC, safe, minibar og hårtørrer.
Værelsestyper Suite med 1 soveværelse, Juniorsuite.
Halvpension Det er muligt at opgradere dit ophold på Village Heights til halvpension.
Faciliteter Flere udendørspools, fitnesscenter, spa, indendørspool, restaurant og bar.
Wifi Hotellet har trådløs internetforbindelse uden ekstra omkostninger.

Crete Golf Club

Crete Golf

Forespørgsel

Kontaktinformation

loading Din forespørgsel er modtaget. Vi undersøger om rejsen kan gennemføres, og kommer snarest muligt tilbage med svar via mail. Forespørgslen mislykkedes at sende, prøv igen senere eller ring til os i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.