Crete Golf Club

Crete Golf Club

Fantastisk golfbane i bjergene

Kreta har virkelig alt - perfekt klima, fantastiske strande, lækker mad, den smukkeste natur, interessant historie og en imødekommende befolkning. På den østlige del af Kreta, i bjergene over Hersonissos, ligger øens eneste 18 hullers golfbane. En bane som i sig selv er en god grund til at besøge Kreta.

Crete Golf Club er en fantastisk smuk og dramatisk golfbane beliggende i bjergene bag den populære ferieby Hersonissos på Kreta. Foruden den skønne golfbane, så har man for nyligt åbnet et skønt 5-stjernet hotel i forlængelse af klubhuset. Det betyder, at man nu kan bo i de smukke omgivelser hvor golfbanen også ligger og nyde roen og den smukke natur og udsigt, som bjergene byder på.

Foruden golfen, så kan et besøg til Knossos anbefales. Her finder man en af verdens mest omfattende arkæologiske oldtidsbyer, som giver et spændende blik i hvordan livet tog sig ud i den minoiske kultur for flere tusinde år siden. For de historieinteressede er et besøg på det arkæologiske museum i Heraklion også et besøg værd.

Så leder du efter en golfferie, hvor du gerne vil have ro, idyl og en smuk golfbane på et rejsemål, hvor kulturen blomstrer, så skal du prøve golf på Kreta og ikke mindst prøve at spille Crete Golf Club.

Fakta

GolfværtJa
Golf AcademyNej
Antal baner i nærområdet1
Afstand til lufthavnHeraklion Airport, 20 km
Nærmeste byHersonissos 3,8 km
ArrangementerKonkurrencer, udflugter mm.

Hvad er inkluderet i rejsen?

Laveste pris: 9 995,-

7 nætter i dobbeltværelse
7 morgenmad og 5 middage
5 heldagsgreenfee
fly
transport af golfbag
billeje

Turistskat
På flere rejsemål opkræver lokale myndighederne turistskat i forbindelse med hotelovernatninger. Denne skat opkræves af hotellet og betales ved ud check fra hotellet. Læs mere om turistskatter her.

Vejret lige nu

weather-icon15.3℃

Crete Golf Club

Kretas eneste 18-hullers bane, Crete Golf Club, åbnede i 2003 og var allerede dengang et lille mesterværk. Den engelske designer Bob Hunt kreerede en bane, som virkelig er tilpasset naturen. Hullerne slynger sig gennem det kuperede terræn, og veksler mellem parkkarakter og andre huller med raviner og klippevægge. Resultatet blev en rimelig smal og krævende golfbane, som var i den svære ende til de feriegolfere for hvem den var bygget.

Banen lukkede et år for at blive re-designet. Nogle huller gennemgik omfattende forandringer, men generelt blev fairways og semirough gjort bredere, en del nye teesteder blev anlagt. I efteråret 2015 var arbejdet færdigt.

Den nye Crete Golf Club, som stadig er magisk smuk, men bedre for middelhandicap-spilleren. Layoutet og karakteren er den samme som før med variation mellem frodig parkgolf og raviner. Finishen er stadig af højeste klasse, og udsigten er lige smuk. Godt course management og lige slag er vigtigere end længde.

Crete Golf er en bane du vil spille om og om igen, for lige at revanchere dig på de huller der ser så lette ud, men som stjal så mange af dine slag. Der er flere potentielle signaturhuller, hvor banen har ekstremt smukke udsigter. Særligt fremstår alle fire par 3-huller, som ikke kun er gode, men også utroligt smukke. Hul 6, et svært par 3 hul, er vores favorit.

I forbindelse med ombygningen af banen, fik de øvrige faciliteter samtidig et reelt løft, og Crete Golf har nu et imponerende klubhus, en god restaurant, en velassorteret shop, og et fremragende træningsanlæg.

Fakta

Antal huller 18
Bankekarakter Delvist kuperet parkbane
Banefakta Par 71/70, 5831 5484 5012 4407
HCP-grænse 54
Drivingrange Udslag fra græs og måtte.
Banedesign Bob Hunt

Crete Golf Hotel

Det nybyggede boutique hotel ligger direkte ved golfbanen og holder en meget høj standard. Det betyder, at gæsten altid er i fokus og serviceniveauet er meget højt. Crete Golf Hotel har blot 25 værelser, som alle er suiter og det gør, at man bor virkelig flot på hotellet med udsigt til golfbanen og det smukke landskab. Alle værelser har enten balkon eller terrasse, ligesom der er et sofa-arrangement, stort badeværelse og gratis wifi.

Her findes en udendørs swimmingpool, som ligeledes har udsigt til golfbanen og bjergene. Hotellet ligger i forlængelse af klubhuset til Crete Golf Club og det er i klubhuset, at man finder hotellets restaurant, ligesom den hyggelige bar. Hotellet tilbyder derudover også et fitnesscenter af høj kvalitet.

Hotellet ligger lidt tilbagetrukket fra det livlige kystliv på Kreta og her ånder en fred og idyl, som man ikke ser mange andre steder. Skulle man dog få lyst til lidt vandkant, så ligger stranden ikke mere end 10 minutters kørsel fra hotellet.

Fakta

Standardstarstarstarstarstar
BeliggenhedVed golfbanen
Værelser25 suiter. Alle med AC, safety-box, minibar m.m.
FaciliteterUdendørs swimmingpool, fitnesscenter, restaurant og bar.
WifiPå hotellet och i klubhuset findes der wifi uden beregning.

Crete Golf Club

Forespørgsel

Kontaktinformation

loading Din forespørgsel er modtaget. Vi undersøger om rejsen kan gennemføres, og kommer snarest muligt tilbage med svar via mail. Forespørgslen mislykkedes at sende, prøv igen senere eller ring til os i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.