Golfrejser til Mauritius

Golf på Mauritius er for dig som vil kombinere luksus og golf. Denne lille ø i det Indiske Ocean øst for Madagasker er en grøn oase med lækre golfbaner og luksushoteller. Tag en dyb indånding, luk øjnene og forestil dig paradis. Det du ser, er formentlig et billede af Mauritius.

Golfrejser til Mauritius har gennem de seneste år vundet indpas blandt danske golfspillere og anses som det ultimative rejsemål for livsnydere. Her bor man på luksuriøse hoteller helt ud til strandkanten og spiller smukke golfbaner i gamle nedlagte sukkerrørsplantager. Med andre ord – den perfekte livsnyderferie.

Mange af golfbanerne på Mauritius er anlagt i gamle sukkerrørsplantager og fremstår som frodige oaser i det smukke land. Store navne som Ernie Els, Bernard Langer og David Leadbetter står bag layoutet og der findes flere mesterskabsbaner på Mauritius.  Ligegyldig hvilken bane du spiller, så spiller du i den smukkeste natur og på mange af banerne har du kig udover det smukke turkise hav.

Foruden golfbanerne, så er hotellerne på Mauritius også af højeste standart. På Golf Plaisir har vi valgt at arbejde med Heritage Awali hotellerne på den sydlige del af øen og Bel Mar Plage på østkysten. Alle hotellerne er elegante resorts, hvor din ferieoplevelse vil være i centrum og alle dine sanser vil blive forkælet i en skøn og afslappende atmosfære. Alle resorts som vi arbejder med har golfbaner lige uden for døren.

Når du ikke spiller golf på Mauritius

Når golfkøllerne skal hviles, så vil der være tid til at nyde og opleve øen. De kridhvide strande omgivet af turkisblå laguner, cykelture i de smukke landskaber omkring hotellerne eller blot slappe af på hotellet.

Foruden de naturlige omgivelser, så er det behagelige klima og det høje serviceniveau du finder på hotellet med til at gøre Mauritius til den perfekte destination for dig, som vil opleve det aller bedste af hvad luksusrejser kan tilbyde.

Mauritius

Sydlige Mauritius

Den sydlige del af Mauritius fremstår som et uberørt paradis med færre hoteller og mere rolige strande. Her finder du noget af det smukkeste landskab, som øen kan byde på med hyggelige fiskerlandsbyer, sandstrande med azurblåt vand og stejle klippesider.