Korineum

Korineum

Lækker golf i det nordlige Cypern!

Korineum Golf i det nordlige Cypern lokker med golf af virkelig høj klasse, men også med de lækreste sandstrande og turkisblåt hav. Cypern har også det mest solrige klima i Middelhavet og den høje gennemsnitstemperatur giver en ekstra lang golfsæson med varme i det tidlige forår som fortsætter langt hen på efteråret. Når du tager til Cypern, er både shorts og solcreme obligatorisk, uanset, hvornår på året du rejser.

Korineum Golf & Beach Resort ligger smukt med de storslåede bjerge i baggrunden og mange utroligt flotte udsigter ud over Middelhavet. Det er et moderne golfresort, hvor du har samlet golf, tennis, fitnesscenter, restauranter og bar i direkte forbindelse med det 5-stjernede hotel. Cypern er rig på kultur og har ligesom Grækenland en historie, der strækker sig tusinder af år tilbage. For selvom du først og fremmest tager til Nordcypern og Korineum for at spille rigtig god golf i rolige og afslappende omgivelser, så er der også meget at opleve for dem, der kan rive sig løs fra den fremragende golfbane. Den geografiske placering gør, at maden har indflydelse fra såvel Europa som Mellemøsten og Afrika. En klassisk meze-tallerken er ikke ualmindeligt her og de små retter leder sandsynligvis tankerne hen på både det tyrkiske og det græske køkken. Vil du udforske mere af øen, er der ikke langt til havet og kun 20 minutter til den charmerende kystby Kyrenia.

Fakta

Golfvært Ja
Afstand hotel-golf 100 m
Afstand lufthavn Larnaca 90 km
Arrangementer Matcher, middagsarrangementer, udflugter mm.

Hvad er inkluderet i rejsen?

Laveste pris: 12 495,-

7 nætter i dobbeltværelse
7 morgenmad og 6 middage
5 heldagsgreenfee
Fly
Flyskat
Transport af golfbag
Transfer fra og til lufthavnen
Service af egen golfvært

Turistskat
På flere rejsemål opkræver lokale myndighederne turistskat i forbindelse med hotelovernatninger. Denne skat opkræves af hotellet og betales ved udcheck fra hotellet Læs mere om turistskatter her.

Vejret lige nu

weather-icon30℃

Korineum Golf & Country Club

Korineum Golf er smukt beliggende ved foden af The Five Finger Mountain i den nordlige del af Cypern. Dette er ikke en links eller kystbane, der går helt ned til havet. Korineum Golf har til gengæld et klart kystpræg, da du har en storslået udsigt over havet fra næsten hele banen. Det er meget smukt og i ny og næ fristes man til at forevige nogle af de mest dramatiske huller. Der er flere potentielle signaturhuller og hul 5 er bestemt et af dem. Teestedet er banens højeste punkt og byder på den flotteste udsigt over området, kysten og det turkisblå Middelhav. Et spændende par 5-hul med et dogleg til venstre – cirka 200 meter væk og 50 meter nede. Jo mere direkte linjen du tager over bjerge, skove og out of bounds, jo kortere kommer du til green. Den dristige bliver belønnet med et jernslag til green og en eagle-chance, men man bliver også straffet, hvis drivet ikke er perfekt. Det er både udfordrende sjovt og meget smukt. Hvis det femte hul er det smukkeste, er det fjerde nok det sværeste. Et langt kort hul, der måler 177 meter fra gul tee og 151 meter fra rød. Her er udfordringen en kløft, der strækker sig næsten helt ud til kanten af green. Hvis du kommer forbi de første fem huller med scoren nogenlunde intakt, kan du puste ud og være tilfreds. Faktisk er de første ni huller klart hårdere og væsentligt længere end de afsluttende huller, så det gælder om at indhente det forsømte på bag-9.

Hele banen er anlagt i et let skrånende terræn, som skaber de smukkeste udsigter, men som også gør, at de fleste huller spilles lidt op eller ned ad bakke. Med undtagelse af den store højdeforskel på femte hul, er der generelt ikke den store hældning på banen og de fleste kan gå den uden de store problemer.

Korineum er kendt for at opretholde en høj finish og det varierede layout byder på en række strategisk placerede bunkere og adskillige kløfter og vandløb, med kun en større vandhazard, der vogter den sekstende green. Som de fleste moderne golfbaner har du flere tees at vælge imellem, så du kan justere både længde og sværhedsgrad til det, der passer bedst til dit spilleniveau.

Arkitektduoen bag golfbanen er David Hemstock og den mere kendte Peter Harradine, som har tegnet over 150 golfbaner verden over. Det er lykkedes dem at beholde mange af de høje fyrre- og oliventræer, selvom de har åbnet banen op, så man også kan nyde nærheden til havet og de mægtige bjerge. Korineum Golf åbnede allerede i 2007 og der er planer om en udvidelse til 36 huller indenfor de næste par år.

Korineum Golf har fremragende træningsområder med en driving range, indspilområde samt en chip og putting green. Derudover er der tre træningshuller med et par 5, et par 4 og et ret udfordrende par 3 hul. God til træning men også en god mulighed, når du skal varme op inden dagens golfrunde.

Klubhuset er stort og hyggeligt med en skøn terrasse med udsigt over banen og havet. Her kan du sidde og studere slagene på både hul 9 og hul 18. Restauranten i klubhuset serverer ikke kun frokost, men er også åben til aften, som et godt supplement til hotellets restaurant.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Parkbane
Banefakta Par 72, 6232 5646 5257 4790
Drivingrange Ja, fra graes
Banedesign David Hemstock, Peter Harradine

Korineum Golf & Beach Resort

Korineum Golf & Beach Resort er, som navnet indikerer, et rigtigt golfresort med overnatning direkte på golfbanen. Her er der virkelig en golf- og sporty atmosfære og de gæster, der mod alle odds ikke spiller golf, kan hygge sig med tennis, gåture eller nyde forskellige SPA-behandlinger. Det 5-stjernede hotels værelser er fordelt på fem lavhuse placeret mellem centralbygningen og træningsområderne. Hotellets 86 værelser er rummelige med stilfulde møbler og afdæmpede farver, der skaber ro og harmoni. Alle værelser har balkon eller fransk altan med forskellig udsigt. Hotelbygningerne ligger i en lund af fyrretræer med udsigt mod havet eller bjergene, som til en vis grad er lidt sløret af fyrreskoven. Værelserne er opdelt i to kategorier, hvor Elite Rooms er lidt større og mere rummelige end Residence værelserne.

Hjertet i anlægget er klubhusbygningen – hvor golfbutik, golf- og hotelreception, fitnesscenter, spa, bar, restauranter og sociale områder er samlet. Her finder man den lyse og hyggelige buffetrestaurant, hvor der serveres morgen- og aftensmad. Der tilbydes klassiske buffetmiddage med et fint udvalg af grøntsager, salat og “meze-style” forretter samt en række forskellige hovedretter hver dag. Her er også en pizzaovn, der serverer gode pizzaer. For dem, der gerne vil være lidt mere tilbageholdende, tilbydes også et bredt udvalg af grøntsager og frugt. Ingen vil forlade spisestuen sultne. Her finder vi også Clubbers Bar & Lounge, hvor gæsterne ofte samles til en drink før maden og hyggeligt socialt samvær om aftenen.

I kælderen er der endnu en lounge med poolbord og dart. Der er også et veludstyret fitnesscenter, sauna og et spacenter der tilbyder forskellige massage- og spabehandlinger.
Hotellets pool ligger ved siden af hotellets bygninger og her kan du nyde solen efter en runde golf. For dem, der virkelig vil svømme, har hotellet sin egen Beach Club med strand. Svømmesæsonen begynder normalt fra begyndelsen af april til slutningen af oktober og hotellet har egen transport i henhold til tidsplan. Der er flere dejlige strande i nærheden, hvor Turtle Beach er den mest kendte og det er også her, at havskildpadderne lægger deres æg.

Fakta

Beliggenhed Direkte ved golfbanen
Antal værelser 86, alle værelser med AC, safe, minibar og hårtørrer
Faciliteter Udendørpool, tennis, spa, restauranter og barer
WIFI På hotellet findes der trådløs opkobling uden ekstra omkostning

Kombiner golf med tennis

Som hotelgæst har du to timers gratis tennis per dag inkluderet i prisen. Der er ikke mindre end fire grusbaner af høj klasse på Korineum. Ønsker du at spille om aftenen, kan du spille på de oplyste baner mod et ekstra gebyr. Der er tennisketchere til leje, men Golf Plaisir anbefaler, at du medbringer dit eget tennisudstyr.

Korineum Golf

Korineum Golf & Beach Resort

Forespørgsel

Kontaktinformation

loading Din forespørgsel er modtaget. Vi undersøger om rejsen kan gennemføres, og kommer snarest muligt tilbage med svar via mail. Forespørgslen mislykkedes at sende, prøv igen senere eller ring til os i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.