Norge

Golf i Norge er ikke det første, der falder os ind, når vi tænker nye golfrejsemål. Men i landet mod nord har man lidt over 180 golfklubber og mere end 100.000 medlemmer fordelt på 20 og du finder golfklubber i næsten alle landets fylker.

En ting kan man være sikker på, hvis man vælger at tage på golfrejse til Norge. Man vil tage hjem med en positiv overraskelse eftersom de norske golfbaner er anlagt i den smukke natur, som både kan være barsk og fantastisk smuk. Oslo Golfklub er en af de mest kendte baner i landet og med sin placering ud til Bogstad-søen i den nordvestlige del af hovestaden. En anden og endnu mere spektakulær bane, er Lofoten Links i det nordligste Norge. Her spiller du helt ud på kanten af Atlanterhavet og så langt oppe i Norge, at midnatsgolf er muligt i sommermånederne.

Norge

Rundrejser

Med vores rundrejser får du en golfferie lidt udover det sædvanlige. Hvad enten det drejer sig om en golfrejse til eksotiske Vietnam, hvor der er tid til at besøge nogle af de mange seværdigheder og dykke ned i landets spændende historie eller en golfrejse til det nordligste Norge for at spille Lofoten Links, verdens måske mest unikt beliggende golfbane.