Golf i Norditalien

En golfrejse til Norditalien betyder som oftest et fly til Milano og en kort køretur ud i de smukke regioner Lombardiet og Piemonte, hvor golfbaner og hyggelige hoteller ligger tæt og Alpernes sne-dækkede toppe danner et smukt bagtæppe. Italien er perfekt til en kort weekendtur fra Danmark, hvor gastronomien, vinen og golfbanerne skal være af højeste kvalitet.

Med golf i Norditalien får man noget, som man ikke finder ret mange andre steder i Europa. Milano ligger kun en kort flyvetur fra København og man lander lige ned i den italienske køkkenhave, hvor vinene og pastaretterne komplimenterer den høje kvalitet på områdets mange golfresorts.

En af de mange golf resorts er Castelconturbia, som ligger kun en lille halv times kørsel fra Milano. Her bor man på et hyggeligt lille hotel ved de 27 huller med design af Robert Trent Jones Sr. Trent Jones har skabt en afvekslende og smuk golfoplevelse i et fredeligt skovområde ved byen Cardona.

En anden af de helt store golfoplevelser i Norditalien er Bogogno Golf Resort. Bogogno ligger kun 10 minutters kørsel fra Castelconturbia og byder på to skønne 18 hullers baner med design af Robert Von Hagge. Banerne har en fin kombination af moderne golfbaners udfordringer, blandet med klassiske og naturlige forhindringer og Alperne står som en smuk kulisse i baggrunden.

Når golfen er overstået, findes der et utal af muligheder for aktiviteter i Norditalien. Man kan besøge et af de mange vinhuse, gå på opdagelse i Milano eller tage ind til hyggelige Arona, som ligger ved Lago Maggiore.

Fra 6 895 ,-

Italien, Norditalien

Bogogno

Få hoteller har en rigtig god golfbane udenfor døren. Bogogno har to! Læg dertil beliggenheden, midt i et af Piemontes herlige vindistrikter, og det naturskønne område omkring Lago Maggiore. Med nem transport fra Milano lufthavn, er vi sikre på, at Bogogno bliver populært!