Dansk golfvært

Dansk golfvært

På visse af vores rejsemål vil der være dansk golfvært. Golfværtens opgave er at tage hånd om vores gæster på bedste vis og arrangere spændende golfkonkurrencer og udflugter. Det er også golfværten, som sørger for at alle gæster er informeret om, hvad der sker i løbet af ugen og har ansvar for at fordele starttider.

Fra 9 995 ,-

Portugal, Lissabon

Praia D'El Rey

Allerede i 2007 blev Praia D’El Rey udnævnt til Europas bedste golfresort og nu kommer den opgradering, som vi har ventet på - den nye golfbane West Cliffs. Et allerede fantastisk golfresort, er nu om muligt blevet endnu bedre. Den spændende West Cliffs gir tidligere besøgende en virkelig god anledning til, at komme tilbage.

Vores service

Når du rejser med Golf Plaisir, så bliver der taget godt hånd om dig. Alt er forberedt og tilpasset, så du kan koncentrere dig om golfen og nyde livet. Hvis du har rejst med Golf Plaisir tidligere, så ved du, at vores personale er noget ud over det sædvanlige. Service og omtanke er nøgleordene, men også at give dig en enestående oplevelse, socialt fælleskab, god indkvartering, nærhed til golfbanen og naturligvis masser af god golf! På de fleste af vores rejsemål indgår heldagsgreenfee og naturligvis garanterede starttider.

Golf Plaisir er ikke en golfrejsearrangør som alle andre. Det mærker du allerede ved den første kontakt med vores kontor. Vores personale ved, hvad de taler om og har været på de fleste af vores rejsemål. De har spillet banerne, boet på hotellerne, spist maden, hængt i baren og udforsket omgivelserne. Du kan derfor være sikker på, at vores personale på alle måder hjælper dig til at finde lige den rejse og det rejsemål du søger efter.

Dansk golfvært

Vores personale arrangerer to ugentlige matcher, spændende udflugter, vinsmagning, byture, middagsudflugter til specielle restauranter og lignende. Vores golfværter ved også rigtig meget om ”deres rejsemål” og hjælper med information om hoteller, golfbaner, starttider og hvad rejsemålet ellers har at tilbyde udover golfen. Tøv ikke med at spørge dem eller bed om deres råd og anbefalinger! Måske ønsker du tips til en hyggelig restaurant til en speciel middag. Eller måske til hvilken bar eller natklub du bare skal besøge? Eller måske får du brug for at shoppe? Tal med din golfvært. Han eller hun vil gøre sit bedste for at hjælpe på bedste vis.

Hos Golf Plaisir forsøger vi nemlig altid at overgå dine forventninger – vi arbejder for at du kan nyde din golfrejse fra start til slut!