Golf på Mallorca

På Mallorca findes der omkring 20 golfbaner, som i flere år har tiltrukket masser af golfturister fra store dele af verden. Foruden alle golfbanerne, et dejligt mildt klima, en kort flyvetur fra Danmark og ikke mindst hovedstaden Palma, har altsammen gjort Mallorca til et yndet feriemål for både golfspillere og turister.

Golf på Mallorca har gennem mere end 50 år tiltrukket golfspillere fra hele verden. Den første bane, Son Vida, åbnede i 1964 og siden da har golfrejser til Mallorca været populære. De største golfbanearkitekter, som Trent Jones og Jack Nicklaus, har designet golfbaner på Mallorca og sammen med et golfvenligt klima, høj kvalitet på hotellerne har det været med til at gøre golfrejser til Mallorca enormt populært.

Størstedelen af golfbanerne på Mallorca er koncentreret omkring Palma de Mallorca, hvor man bl.a. finder baner som Son Gual Golf, Andratx Golf , Son Vida Golf og Son Antem Golf. Sidstnævnte byder på to fine 18 hullers baner og et skønt 5-stjernet hotel.

Den anden koncentration af golfbaner på Mallorca ligger på den nordøstlige del af øen, hvor baner som Alcanada Golf, Capdepera Golf og Pula Golf sikkert vækker genklang i mange danskeres ører.

Golf på Mallorca er, som de fleste ved, meget mere end blot golf. Kultur, natur, strande og ikke mindst skønne Palma, hvor man altid kan finde en lille plads og smage de lokale tapas. Så tøv ikke med at bestille en golfrejse til Mallorca, hvis du endnu ikke har besøgt øen endnu.

Golfværter på Mallorca

På Mallorca vil du kunne nyde godt af vores service med golfvært. Golfværten sørger for hyggelig samvær på rejsemålet og i turneringer i løbet af ugen – sammen med de andre Golf Plaisir-gæster. Han/hun kan også være behjælpelig med tips til en hyggelig restaurant i området, eller give gode henvisninger til, hvor du kan tage hen at shoppe! Tal med din golfvært – han eller hun vil gøre sit bedste for at hjælpe på bedste vis.

Vores golfrejsemål på Mallorca