Son Antem

Son Antem Golf

nøglen til en vellykket golfrejse.

Son Antem er et sted, som har en perfekt kombination af nydelse, afslapning, mad og natur - samt de lækreste golfbaner, man helt enkelt ikke bliver træt af!

Mallorca er en af de mest populære golfdestinationer i Europa og et ophold på Son Antem Golf, er absolut garanti for en god golfferie. Øen har med 20 golfbaner på et relativt lille areal gode forudsætninger for at tilbyde alt til den perfekte golfrejse.

Det til trods, så er det kun et fåtal af banerne, hvor man kan bo direkte ved banen. Son Antem Golf er et af de førende resorts på Mallorca og er et selvfølgeligt valg for Golf Plaisir, fordi det byder på præcis alt det, som man behøver, for at få en vellykket golfoplevelse. Et fantastisk 5 stjernet hotel i top-klasse og hele 36 hullers herlig golf – selvfølgelig med heldagsgreenfee!

Meget mere end golf på Mallorca

Men Mallorca er så meget mere end bare golf, fremfor alt hovedstaden Palma de Mallorca, byder på alt, hvad man kan ønske sig. Her findes en stor variation af restauranter, shopping, kultur og også et natteliv, for dem der har lyst. Alt dette bare 25 minutter væk fra Son Antem. Dig som rejser til Mallorca, vil få en uforglemmelig tur. Det er ikke for ingenting, at danskerne har valfartet hertil igennem årtier.

En gang Mallorca – altid Mallorca!

Fakta

Golfvært Ja
Afstand til golfbane 0 m
Afstand til lufthavn 15 km
Baner i nærområdet 14
Nærmeste by Palma de Mallorca 20 km
Arrangementer Konkurrencer, udflugter mm.

Hvad er inkluderet i rejsen?

Laveste pris: 13 995,-

7 nætter i dobbeltværelse
7 morgenmad og 5 middage
5 heldagsgreenfee - 3 x West Course og 2 x East Course (som oftest)
fly
flyskat
lufthavnstransfer
service af vores golfvært

Turistskat
På flere rejsemål opkræver lokale myndighederne turistskat i forbindelse med hotelovernatninger. Denne skat opkræves af hotellet og betales ved ud check fra hotellet. Læs mere om turistskatter her.

Vejret lige nu

weather-icon29.1℃

Son Antem Golf

Son Antem Golf har 36 huller og golfbanerne hedder West Course og East Course, hvor West anses for, at være den lidt sværere og mere udfordrende, af de to baner. Begge baner ligger bare et stenkast fra hotellet, og begge er relativt flade og lette at gå. East, åbnede sine døre i 1995, og var den første af de to baner. Den fulgtes af West, som åbnede i 2001. Begge baner er sjove at spille. West er en mesterskabsbane, og vil opleves længere og sværere end East, men spørgsmålet er, om East ikke er mere afvekslende, og har en hel del tricky huller, hvor godt course management lønner sig.

Golfbanerne supplerer hinanden godt, selvom de ligger i ens terræn. West har to givne signaturhuller, og det er hul 9 og 18, hvor greens beskyttes af velplacerede søer og bunkere. Det er altid cool, når sidste hul på hver ni hullers sløjfer giver lidt nerve i spillet. Træningsområderne er mildest talt gode, med en stor drivingrange med masser af udslagspladser, både fra græs og måtte. Dette komplementeres af et relativt stort pitch- og indspilsområde.

Når det gælder golf på Mallorca, så er Son Antem en rigtig god mulighed. Både fordi at du får 36 huller lige udenfor døren og et rigtigt godt hotel med gode faciliteter og et rigtigt godt køkken, hvor man får rig mulighed for at smage på den mallorquinske gastronomi.

Fakta

Antal huller 36
Banekarakter Parkbaner
Banefakta East Course, Par 72 6274 6009 5407 5061
West Course, Par 72 6293 5913 5396 5007
HCP-grænse 54
Drivingrange Ja
Banedesign Francisco Lopez Segales

Hacienda Son Antem Autograph Collection

Når du besøger Son Antem, kan du virkelig forvente et vidunderligt hotelophold. Siden 2022 har hotellet tilhørt Autograph Collection, som hører under den store hotelkæde Marriotts premium-segment. Som andre hotelkæder af høj kvalitet som Sheraton, Le Meridien og Renaissance tilbyder Autograph Collection sine gæster indkvartering i topklasse. Hotellet har fået et større ansigtsløft og er stort set totalrenoveret. De af jer, der har besøgt Son Antem før, vil dog genkende stedet, da hotellet har samme hyggelige og golfagtige karakter som før. Hotellet er perfekt beliggende mellem de to 18-hullers sløjfer ved Son Antem. De rummelige værelser er af højeste klasse og tilbyder behagelig afslapning efter en lang dag på golfbanen. Alle værelser på hotellet har enten balkon eller terrasse, hvor du måske vil nyde en eftermiddagsdrink før middagen. For dem, der ønsker at forkæle deres stive golfmuskler, kan et besøg i hotellets hyggelige spa klart anbefales. Her tilbydes behandlinger for både krop og sjæl til dem, der ønsker det.

De kulinariske oplevelser står i kø i hotellets fremragende restaurant. Her finder du både spændende retter fra et internationalt køkken og selvfølgelig også det bedste af middelhavsdelikatesser. Selvom køkkenet er af høj klasse, ønsker vi ikke, at vores gæster går glip af et besøg i Palma, som har så meget at byde på både kultur- og madmæssigt.

Fakta

Standard starstarstarstarstar
Beliggenhed Ved golfbanen.
Antal værelser 150 stk. Alle med AC, safe, minibar, hårtørrer mm.
Faciliteter Indendørs pool, udendørs pool (ikke opvarmet), spa, minimarked, restaurant, bar mm.
Wifi På hotellet er der trådløs opkobling til internettet uden ekstra omkostninger.
Turistskat Mallorca tager en turistskat for hotelbesøg. Denne skat lægges på fakturaen, ved udcheckning fra hotellet. I skrivende stund er skatten 4 euro + 10 % moms pr. person, pr. overnatning Skatten betales af alle overnattende gæster over 16 år.

Golf Son Antem

Forespørgsel

Kontaktinformation

loading Din forespørgsel er modtaget. Vi undersøger om rejsen kan gennemføres, og kommer snarest muligt tilbage med svar via mail. Forespørgslen mislykkedes at sende, prøv igen senere eller ring til os i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.