Golf i det Sydlige Mauritius

Næsten alle golfbaner i det sydlige Mauritius ligger langs den smukke kystlinie - med hvide sandstrande og et turkisblå hav så langt øjet rækker. Den sydlige del af øen fremstår som et uberørt paradis med færre hoteller og mere rolige strande. Perfekt til en afslappende golfrejse til Mauritius.

De to mesterskabsbaner Heritage Golf og Paradis Golf Club dominerer den sydlige del af Mauritius. Der er ikke mere end 30 minutters kørsel mellem de to golfbaner, som begge ligger helt ude ved kysten. Heritage Golf har gennem flere år lagt fairways til Europatouren, når den gæster Mauritius. Banen er designet af Peter Matkovich og åbnede i 2004. Banen ligger ved de to 5-stjernede luksushoteller Heritage Awali og Le Telfair. Foruden Mesterskabsbanen, så byder anlægget desuden på en ni hullers sløjfe.

Nærmeste by hedder Bel Ombre og foruden golfen, så er det specielt naturen, snorkling og andre vandsportaktiviteter, som lokker gæsterne til. Paradis Golf Club åbnede i 1992 og er dermed den ældste af de moderne golfbaner på øen. Den ældste golfbane på Mauritius er The Mauritius Gymkhana Club, som stammer fra 1844 og dermed også er en af de ældste golfbaner i verden.

Paradis Golf betegnes af mange som den smukkeste golfbane på øen. Banen ligger smukt ud til vandet på en lille tange og navnet Paradis, stammer netop fra den smukke beliggenhed. Avalon Golf Estate er en af de nyere golfbaner på den sydlige del af Mauritius og igen er det Peter Matkovich, som står bag. Golfbanen har tydelige aftryk fra Matkovich med imponerende smukke fairways og spændende brug af vandløb og raviner.

Alt i alt er Golf på Mauritius, som golf i paradiset.

Golfvært på Mauritius

På Mauritius kan du nyde service fra vores golfvært på vores Heritage Awali rejsemål. På de øvrige Mauritius destinationer rejser du på egen hånd og kan selv tilrettelægge din rejse, som du vil.

Fra 23 495 ,-

Mauritius, Sydlige Mauritius

Heritage Awali

På Mauritius' relativt uopdagede sydkyst finder vi Heritage Awali Resort, som er designet i en moderne og afslappet afrikansk stil. Man bor som en konge lige ved den kridhvide strand og blandt mange andre sportsaktiviteter - er der selvfølgelig også en fantastisk golfbane.