Soma Bay Golf

Soma Bay Golf

vidunderlig golf langs Det Røde Hav

For dem, der ønsker at varmesikre deres vintergolfrejse, kan du kombinere en fantastisk golfoplevelse med dejlig, luksuriøs overnatning og samtidig nyde, at du er tæt på det krystalklare vand i Det Røde Hav.

Hurghada er en af Egyptens mest populære badebyer og Soma Bay ligger bare 45 km sydpå langs samme kystlinje. Det er utroligt, hvordan vand kan få ørkenen til at blomstre og når man ankommer til Soma Bay, er det da også som at komme til en oase, hvor der er en knivskarpe grænse mellem grønt og ørken. Soma Bay er et relativt lille turiststed for solelskere, dykkere, kitesurfere og golfspillere. Byen er bygget på en halvø med en delvist beskyttet bugt og et par mindre øer. Det er ikke et stort feriested – men de har et dusin elegante designhoteller, der tiltrækker med krystalklart vand og fine sandstrande. Her nyder du al den luksus som hotellet kan byde på og bevæger du dig udenfor hotelområdet, er der en skøn strandpromenade med en lille lystbådehavn yderst. Der er der en del hyggelige butikker og restauranter, men ellers er Soma Bay ret stille og afslappet.

Fakta

Golfvært Ja
Afstand til golfbane 0 m
Afstand til lufthavnen 45 km
Nærmeste by Makadi Bay 27 km, havnebyen Safaga 28 km
Baner i nærområdet 3
Arrangementer Turneringer, udflugter mm.

Hvad er inkluderet i rejsen?

Laveste pris: 11 495,-

7 nætter i dobbeltværelse
7 morgenmad og 6 middage (uden drikkevarer)
5 greenfees på Soma Bay Golf
fly
flyskat
transport af golfbag
lufthavnstransport t/r
turistvisum
service af egen golfvært

All-inclusive
Det er muligt at opgradere til All-inclusive under dit ophold på The Cascades. Læs mere om hvad All-Inclusive inkluderer.

Turistskatter
På flere rejsemål opkræver lokale myndighederne turistskat i forbindelse med hotelovernatninger. Denne skat opkræves af hotellet og betales ved udcheck fra hotellet. Læs mere om turistskatter her.

Vejret lige nu

weather-icon30.6℃

Soma Bay Golf

Soma Bay blev etableret i 1998 og var et af de første golfanlæg i Mellemøsten, hvor man bad en internationalt, anerkendt golfarkitekt – som i dette tilfælde golfikonet Gary Player om at anlægge banen og Gary Player og hans designteam er virkelig lykkedes med dette anlæg. Den dag i dag regnes Soma Bay stadig som en af Egyptens aller bedste golfbaner og rangerer generelt højt i denne del af verden.
Banen er kategoriseret som en ørkenbane, hvor fairways er i en næsten uvirkelig smaragdgrøn farve i modsætning til alt det sand, der ligger langs hvert hul. Men det er ikke bare de flotte kontraster, der gør Soma banen helt speciel, men hele golfanlægget imponerer med et utrolig godt gennemtænkt design med øje for detaljer. Soma Bay har ikke bare eet signaturhul, men du kan vælge et hvilket som helst hul af hullerne 4, 5, 15 eller 16, som alle spilles langs Det Røde Hav. Disse huller er ikke kun smukke og tæt på havet, men også rigtig gode golfhuller.

En interessant detalje ved Soma Bay er, hvordan de virkelig har lagt kræfter i at lave eksklusive og overdådige udslagssteder. De er alle sammen indrammet på en helt unik måde og tilføjer meget til følelsen af kvalitet. På hul 10 er teestedet nærmest pyramide-formet og det giver en ret fantastisk følelse, når du står og slår ud. Banen er generelt en god blanding af både lette og svære huller og der sker også noget uventet og interessant på runden, som kræver at man lige skal finde sine bedste løsninger frem – på hul 12 har du for eksempel to forskellige fairways at vælge imellem.

Soma Bay er langt fra en stangvare, men en golfbane hvor flere af hullerne kommer til at ætset sig på nethinden lang tid efter runden og allerede efter første gang du har spillet Soma Bay, husker du hvert hul i detaljer.

For dem, der ønsker at udvikle deres golf, er der et stort indspilsområde og drivingrangen er elektrisk oplyst, så træningen kan fortsætte selv efter den magiske solnedgang.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Ørkenbane
Banefakta Par 72, 6392 5886 5491 4891
HCP-begrænsning 54
Drivingrange Ja, udslag fra måtter og græs. Drivingrangen er oplyst om aftenen.
Banedesign Gary Player

The Cascades Golf Resort

The Cascades er det naturlige golfhotel til Soma Bay og ligger direkte ved siden af golfbanen og føles som en del af klubhuset. Hotellet ser stort ud, men har kun 166 værelser. Det har masser af fællesarealer og også to restauranter udover den store udendørs terrasse, hvor du kan spiser frokost og nyder varmen efter dagens runde. På toppen af hotellet er der en stor hyggelig bar med det passende navn Ørnereden. Det er ofte her folk samles før middagen, for at få noget at drikke og se ud over solnedgangen.

Standardværelserne er 44 kvadratmeter store og er udstyret med både badekar og separat bruser. Ellers er der alt det, du kan forvente på et 5-stjernet hotel. Hotellet hedder egentlig The Cascades Golf Resort, Spa & Thalasso, så det er langt fra kun golf på programmet. Spa & Thalasso afdelingen er på hele 7500 m2 og har 65 behandlingsrum og en fantastisk 750 m2 thalasso pool, hvor du kan nyde forskellige former for vandmassage.

Savner du golf af en eller anden uforklarlig grund, er der squash, tennis og motionssvømning for de interesserede. Mange vælger at ligge på stranden eller at kitesurfe, når de besøger Soma Bay. Den største attraktion er dog under havoverfladen, hvor du kan opleve en farverig undervandsverden langs de mange koralrev ud for kysten.

Hotellet ligger i direkte forlængelse af golfbanen og ikke langt fra havet. Det er kun 2 minutters transport med hotellets gratis shuttlebus til hotellets private strand.

Fakta

Standard starstarstarstarstar
Beliggenhed Direkte ved golfbanen.
Værelser 166. Alle værelser har AC, safe, minibar, hårtørrer, bad & brus, mm.
Faciliteter Pool, spa, restaurant, tennis, squash mm.
Wifi På hotellet findes der trådløs opkobling till internetet uden extra omkostning.
Strand 2 minutters transport med hotellet's egen shuttleservice.
All-inclusive Det er muligt at opgradere til All-inclusive under dit ophold på The Cascades. Læs mere om hvad All-Inclusive inkluderer.

The Cascades

Soma Bay Training facilities

Forespørgsel

Kontaktinformation

loading Din forespørgsel er modtaget. Vi undersøger om rejsen kan gennemføres, og kommer snarest muligt tilbage med svar via mail. Forespørgslen mislykkedes at sende, prøv igen senere eller ring til os i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.