Heritage Le Telfair

Heritage Le Telfair

Mauritius har det hele

Heritage Le Telfair på Mauritius' sydkyst giver dig opskriften på den perfekte golfrejse. Turkisblåt hav og kridhvide sandstrande, luksuriøse værelser, upåklagelig service og spektakulære golfhuller. Hvis ikke du vil tage vores ord på det, så tag på golfferie til Mauritius!

Heritage Le Telfair Golf & Wellness Resort er noget af det ypperste luksus du kan finde, når det gælder golfferie på Mauritius. Hotellet ligger helt ned til vandkanten på den sydlige del af øen og er opkaldt efter den berømte irske botaniker Charles Telfair. Du vil således opleve at vågne op til Det Indiske Oceans klukkende bølgeskvulp, fuglekvidder fra tropiske fugle og duften af friske havbrise.

Værelserne På Le Telfair består af charmerende lodges og på resortet er der adgang til alle former for luksus. Hvad enten det drejer sig om golf, som flere gange er blevet kåret til den bedste golfbane i Det Indiske Ocean, gastronomien er ligeledes i top med mere end 12 restauranter i området og skulle der være behov for ekstra afslapning, så kan man booke sig ind på Seven Colours Millesime Spa, hvor du finder Hammam, sauna, vitality pool og selvfølgelig forskellige former for massage.

Fakta

Golfvært Ja
Afstand golfbane 500 m
Afstand lufthavn Sir Seewoosagur Ramgoolams International Airport, 45 km
Arrangementer Konkurrencer, udflugter mm.

Hvad er inkluderet i rejsen?

Laveste pris: 23 995,-

8 nætter på Heritage Le Telfair i delt dobbeltværelse
morgenmad
Fri golf på Heritage Le Chateaux og par 3 banen
fly
flyskat
transport af golfbag
transfer til hotel samt golfbaner


Turistskat
På flere rejsemål opkræver lokale myndighederne turistskat i forbindelse med hotelovernatninger. Denne skat opkræves af hotellet og betales ved ud check fra hotellet. Læs mere om turistskatter her.

Vejret lige nu

weather-icon31.9℃

Heritage Golf Club

Peter Matkovitch fik til opgave at forvandle den gamle sukkerrørsplantage til en storslået golfbane. Forudsætningerne var fra starten ret gode, da det  let bølgende landskab i den sydlige del af naturreservatet Bel Ombre, er utrolig smukt og selve banedesignet er både spændende at spille og en naturmæssig åbenbaring – så må man sige at han er lykkedes til fulde. Efter vores mening er det faktisk den bedste bane på Mauritius. Banen er varieret og en herlig udfordring for alle typer golfspillere. På nogle teesteder står man henført og kigger ud over det turkisfarvede hav. Her findes endda en “dobbeltsidet” drivingrange og en meget hyggelig 9-hullers træningsbane. Sidst, men ikke mindst, har Heritage Golf et rigtig hyggeligt klubhus med en veranda, hvor man kan sidde i skyggen og kigge ud over 18. hul.

For dem, som vil spille andre baner under sin ferie, så er det ganske nemt at tage en taxa til eksempelvis Paradis Golf Club, som ligger 20 minutter væk og har specialpris på greenfee for Heritages gæster. Vi kan også arrangere spil på den nye Tamarin Golf, eller hvorfor ikke prøve kræfter med den spektakulære Le Touessrok Golf Club.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Let kuperet parkbane
Banefakta Par 72, 6498 6121 5740 5214 4761
Hcp-grænse 36
Drivingrange Udslag fra græs
Banedesign Peter Matkovitch
Transport Gratis transport fra Heritage Awali Resort.

Heritage Le Telfair Golf & Spa Resort

Heritage Le Telfair Golf & Spa er et meget smagfuldt og elegant resort, som samtidig besidder en afslappende og skøn atmosfære. Når man passerer gennem receptionen og fortsætter ned mod havet, går man på en bro over en kanal, som starter ude fra havet. Bliver man stående der, så er man omgivet af de elegante hotelbygninger, som er lige så kridhvide som stranden, den enorme pool og det turkisfarvede hav. Samtidig fornemmer man duften af god mad fra nogle af hotellets restauranter. Hvis ikke man har fået følelsen før, går det op for en, at man er tæt på paradis!

Den halvpension, som er inkluderet kan nydes på Annabella Main Restaurant, men også på nabohotellet Heritage Awali’s Balafon eller nede på stranden på C-Beach Club. Vil man variere dette yderligere, så får man en kredit på ca. 200 kr., som kan benyttes på hotellets forskellige a la carte alternativer. Hotellet har naturligvis et væld af skønne faciliteter, herunder en “Seven Colors” spa afdeling, hvor man kan blive forkælet efter dagens golf.

Heritage The Villas
Yderligere et alternativ, som ikke kan opleves andre steder, er fantastiske Heritage The Villas. De villaer er beliggende lidt højere oppe i landskabet mod bjergene i naturreservatet Bel Ombre på den ene side og med en fantastisk udsigt over golfbanen og lagunen til den anden side. Den frihedsfølelse man har, når man sidder ved sin private pool og nyder den storslåede udsigt over golfbanen, stranden og havet er svær at slå. Som gæst har man adgang til alle Heritages faciliteter og naturligvis fri golf.

Fakta

Standard starstarstarstarstar
Beliggenhed Direkte ved stranden.
Antal værelser 158 stk. Alle med TV, hårtørrer, mini-bar, safe, balkon eller terrasse.
Faciliteter Swimming pool, barer, restauranter, wellness, strand.
Wifi På hotellet er der trådløs internetopkobling uden ekstra omkostninger.

Heritage Le Telfair Golf & Wellness Resort

Forespørgsel

Kontaktinformation

loading Din forespørgsel er modtaget. Vi undersøger om rejsen kan gennemføres, og kommer snarest muligt tilbage med svar via mail. Forespørgslen mislykkedes at sende, prøv igen senere eller ring til os i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.