Jardin Tecina Golf
- spar 1.500 kr per person per uge ved booking inden den 30. juli!

Tecina Golf

Golf resort på kanten af Atlanterhavet

Tecina Golf er et helt unikt sted med sin placering på La Gomera på kanten til Atlanterhavet. Du bor på det charmerende hotel Jardin Tecina, som er oplagt hvis du vil have både fred og ro – og en fantastisk udsigt til Atlanterhavet.  Golfbanen ligger også helt fantastisk med udsigt til Atlanterhavet fra flere af hullerne. Banen regnes af mange for den 3. bedste bane på De Kanariske Øer og blandt de 50 bedste i Spanien.

Når der ikke spilles golf, så kan tiden med fordel bruges på at gå på opdagelse på La Gomera. Øen er en del af de 7 Kanariske Øer og som særligt er kendt for sin kæmpe Nationalpark Garajonay, som dækker en stor del af midten af øen. La Gomera er ligeledes kendt for sine fantastiske vandreruter, som man ikke bør snyde sig selv for.

Du ankommer til La Gomera via færge fra Tenerife. Fra færgeterminalen er der ca. 1 times kørsel til hotellet.

Fakta

Golfvært Nej
Afstand lufthavn Aeropuerto Tenerife Sur, 88 km
Afstand nærmeste by San Sebastian de La Gomera, 34 km

Hvad er inkluderet i rejsen?

Laveste pris: 13 995,-

7 nætter i dobbeltværelse
halvpension
5 greenfees
fly
flyskat
transport af kuffert og golfbag
færgebillet (passagerer, ej bil) t/r inkluderet

Bemærk at pakken ikke inkluderer lejebil eller transfers fra Tenerife lufthavn til færgehavnen i Los Cristianos. Vi anbefaler taxa fra lufthavnen til færgeterminalen i Los Cristianos. Transfer fra færgehavnen på La Gomera til hotellet t/r er inklusive i rejsen.

Turistskat
På flere rejsemål opkræver lokale myndighederne turistskat i forbindelse med hotelovernatninger. Denne skat opkræves af hotellet og betales ved ud check fra hotellet. Læs mere om turistskatter her.

Vejret lige nu

weather-icon29.1℃

Tecina Golf

Tecina Golf blev bygget i 2003 og ligger i forbindelse med hotel Jardin Tecina. Donald Steel har designet banen på en nedlagt bananplantage og da øen er så bjergrig, har Steel stået med en speciel udfordring. Løsningen er spændende og anderledes, at du bliver transporteret op af bjerget til første tee, hvorefter du kun begiver dig nedad. Når du ankommer til sidste hul så har du nået en højdeforskel på 175 meter!

Layoutet byder på generøse fairways og luskede bunkers og du har havudsigt på alle huller! Nogle af hullerne er rigtigt spektakulære, specielt dem som spiller lige ud mod havet, blandt andet et par 3 hul, hvor du slår over en ravine med en lavtliggende green og med afgrund langs hele venstresiden. Selv om banen kan kategoriseres som middelsvær, så kan det undertiden være svært at koncentrere sig på grund af de flotte omgivelser.

Udover den dejlige golfbane kan du høre La Gomeras fugleliv kvidre lystigt, nyde udsigten over Atlanterhavet eller øens enorme blomsterpragt af hibiskus og bougainvilleaer.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Kuperet parkbane
Banefakta Par 71, 6343 58415361
Drivingrange Ja, udslag fra græs.
Banedesign Donald Steel

Jardin Tecina

Jardin Tecina er uden tvivl det bedste hotel på La Gomera. Hotellet er nærmest sit eget lille samfund i smagfuld kanarisk stil. Hovedbygningen med restauranter er omgivet af hvide to-plans rækkehuse af høj standard, som følger skråningerne. Det er lidt som at bo i en botanisk have! Beliggenheden er oplagt, hvis man ønsker fred og ro, da hotellet ligger højt placeret over havet med en smuk udsigt over Tenerife og den til tider sneklædte Pico del Teide som hæver sig op til 3718 meter over havoverfladen.

Jardin Tecina er spændende og romantisk. Vil du slappe af i musklerne efter en god dag på golfbanen kan du vælge mellem tre pools, som er opvarmede fra november-april. Du kan også parkere i en solstol og nyde en læskende drik fra en af hotellets barer for derefter at sætte dig til bords i en af restauranterne – måske nede ved stranden på Club Laurel med bar, á la carte restaurant og saltvandspool.

Fakta

Standard starstarstarstarstar
Beliggenhed Ved Tecina Golf
Værelser 34 m2. Alle værelser har AC, hårtørrer, telefon og TV mm.
Faciliteter Swimming pool, barer, restauranter, Club Laurel, tennisbaner mm.
Wifi På hotellet er der trådløs internetopkobling uden ekstra omkostninger.

Tecina Golf

Forespørgsel

Kontaktinformation

loading Din forespørgsel er modtaget. Vi undersøger om rejsen kan gennemføres, og kommer snarest muligt tilbage med svar via mail. Forespørgslen mislykkedes at sende, prøv igen senere eller ring til os i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.