Rovos Rail - The Pride of Africa

Oplev Sydafrika ombord på Rovos Rail – The Pride of Africa. Her er togvognene genskabt i den elegante 30'er stil og turene omtales ofte som de mest luksuriøse togture i verden. Her kan du stole på, at maden, vinen og servicen er i absolut topklasse.

Rovos Rail Golf Safari har kun et fåtal af afgange per år og vi er selvfølgelig rigtigt stolte over at få lov til at tilbyde dette i Danmark. Vi tilbyder komplette rejser med vores golf safari-pakker, hvor du ikke blot får oplevelsen med Rovos, men også en chance for at opleve Sydafrika som det skønne rejseland det er.

Nedenfor præsenterer vi vores forskellige Rovos Rail-ture. Her er tale om tre ture med forskelligt indhold, som afvikles inden vi stiger ombord på Rovos Rail. Skulle du have lyst til andet end de omtalte ture, så kan vi selvfølgelig være behjælpelige med det. Hvad enten det gælder inden Rovos-turen eller om I vil blive lidt længere end hvad turene nedenfor foreslår.

Western Cape er klassikeren, hvor man oplever Cape Town og vinområderne.

African Golf Collage er nok måske den mest unikke af de ture Rovos Rail tilbyder med golf.

Pretoria er for dig, som vil starte turen med afslapning på et hyggeligt boutique hotel i Pretoria og en runde golf på Pretoria CC.

 

General information om Rovos Rail

På dette link har vi samlet generel information, som gælder når du rejser med Rovos Rail. Her får du svar på spørgsmål som drikkepenge, krav til påklædning, bagage og meget mere.

Sydafrika, Rovos Rail

Pretoria

Pretoria starter med to dage på Boutique hotel i Pretoria inden man stiger på det imponerende Rovos Rail og tilbringer de næste 8 dage ombord på verdens mest luksuriøse tog.