Rovos Rail - en unik togrejse gennem Sydafrika

Oplev Sydafrika ombord på Rovos Rail – The Pride of Africa. Her er togvognene genskabt i elegant 30'er stil og turene omtales ofte som de mest luksuriøse togture i hele verden. Ombord på toget møder du et entusiastisk team, som virkelig passer på deres gæster. Maden generelt og middagene i særdeleshed, viser ægte omhu og er en vigtig del af Rovos oplevelsen - ombord kan du være sikker på, at alt er i absolut topklasse.

Du kan vælge mellem to forskellige Rovos Rail-ture, som alle holder virkeligt højt niveau. Du ser forskellige områder i Sydafrika – hvor god golf, facinerende natur og spændende oplevelser undervejs er omdrejninspunktet.

Læs mere om de forskellige ture og vælg det, der passer bedst for dig!

  • Western Cape er klassikeren, hvor man oplever Cape Town og vinområderne ved Stellenbosch før togturen og slutter af med safari i Hluhluwe Game Reserve samt i Kruger National Park.
  • Pretoria er for dig, som vil starte turen op med afslapning på et hyggeligt boutique hotel i Pretoria samt en runde golf på Pretoria CC. Afsluttende med safari i Hluhluwe Game Reserve samt i Kruger National Park

General information om Rovos Rail

På dette link har vi samlet generel information, som gælder når du rejser med Rovos Rail. Her får du svar på spørgsmål som drikkepenge, krav til påklædning, bagage og meget mere.

Sydafrika, Rovos Rail

Pretoria

Pretoria starter med to dage på Boutique hotel i Pretoria inden man stiger på det imponerende Rovos Rail og tilbringer de næste 9 dage ombord på verdens mest luksuriøse tog - hvor lækre golfbaner og vilde naturoplevelser venter.

Sydafrika, Rovos Rail

Western Cape

Western Cape med Rovos Rail er en unik rejseoplevelse i Sydafrika fra fascinerende Cape Town videre til Stellenbosch, hvor fremragende golf og kulinariske oplevelser venter - afsluttende med golf og safari i Kryger National Park i Swaziland.