Long Stay

Long Stay

Long Stay golf er for dig, som vil være væk lidt længere tid og samtidigt føle dig hjemme. Fire uger i egen lejlighed er det perfekte valg til dig, som godt kan lide at opholde dig i behageligt vejr og spille masser af golf i vintermånederne. Som derhjemme, blot ude og med golfen lige rundt om hjørnet. I fire uger så har du - foruden tid til at spille en masse golf, også tid til at udforske omgivelserne og lære regionen at kende.

Om Long Stay

Bestilling

Bestilling af Long Stay sker enklest via vores online booking modul her på vores hjemmeside. Alle vores sælgere har erfaring med vores Long Stay destinationer og kan give jer detaljeret information om de respektive rejsemål.

Transport

Som Long Stay rejsende, rejser man oftest samme dag og med samme fly som vores uge rejsende. Hvis man ønsker at rejse på andre tidspunkter, så kan man vælge at arrangere noget af rejsen selv og købe sine egne flybilletter. Det hænder også, at nogle af vores Long Stay gæster kører i egen bil.

Hvis I vælger at tage til et Long Stay rejsemål ”på egen hånd”, så kan I vælge den ankomstdag, som passer jer bedst.

Ophold

I køber ophold i minimum 28 dage (4 uger). Indkvartering sker i lejligheder, med det meste af det I behøver for at bo der i længere tid. Lejlighederne indeholder som standard et separat soveværelse, badeværelse med toilet samt kombineret køkken og opholdsrum. Naturligvis har alle lejligheder terrasse eller balkon i varierende størrelse. Som Long Stay rejsende indgår pension ikke. På alle destinationer findes et udvalg af restauranter, ellers kan man lave mad i lejlighedens køkken. Der indgår el, vand, sengetøj, håndklæder og rengøring i lejlighederne. Der kan enkelte steder blive opkrævet et depositum ved indcheckning - dette bliver returneret ved udcheck, såfremt der ikke er sket nogle skader eller andre problemer med lejligheden under opholdet. For mere information, kontakt venligst Golf Plaisir.

Long Stay

Lufthavnstransfer

Hvis I rejser på samme dage og tider som Golf Plaisir anvender for sine ugegæster, så findes der mulighed for at tilkøbe lufthavnstransfer. For mere info - kontakt venligst Golf Plaisir.

Golf

Under opholdet indgår der golf fra 12 runder og op til ubegrænset greenfee - afhængig af hvilken destination I vælger. For at I kan være sikre på ledige golftider, så har Golf Plaisir forbookede starttider om eftermiddagen. Disse tider kan ændres til tidligere tider på stedet dagen før spil. Det betyder, at hvis der findes tidligere starttider tilgængelige dagen inden I ønsker at spille, så har I ret til at bytte til en tidligere tid.

Service af Golf Plaisirs personale

På alle Golf Plaisirs Long Stay-destinationer med "Fullservice" findes skandinavisk talende personale ansat af Golf Plaisir. De findes frem for alt på destinationerne i den periode, hvor Golf Plaisir har ugegæster. Vores personales primære opgave, er at tage sig af vores ugegæster, men de er også tilgængelige for vores Long Stay gæster. De vil arrangere turneringer, udflugter m.m. og findes tilgængelige, så jeres ophold skal blive så godt som muligt. I er altid velkomne til at kontakte vores personale ved behov.

Lejebil

At være væk i længere tid giver naturligvis masser af muligheder for, på egen hånd, at opleve kulturen på jeres rejsemål. Golf Plaisir tilbyder at leje bil for jer, så I kan komme rundt. Måske vil I leje en bil en enkelt dag, eller i en uges tid, I bestemmer selv. Billeje kan ordnes lokalt og kan leveres til, hvor I bor.