Long Stay

Long Stay

Long Stay golf er for dig, som vil være væk lidt længere tid og samtidigt føle dig hjemme. Fire uger i egen lejlighed er det perfekte valg til dig, som godt kan lide at opholde dig i behageligt vejr og spille masser af golf i vintermånederne. På fire uger har du - foruden tid til at spille en masse golf, også tid til at udforske omgivelserne og lære regionen at kende og opleve det hele i dit eget tempo!

Fra 17 995 ,-

Spanien, Malaga

Almerimar Golf

Almerimar Golf har været på de skandinaviske ”golferes” feriekort i mere end 30 år. Spaniens bedste klima og afslappende atmosfære har lokket tusindvis af golfere til området i jagten på den optimale golfdestination.

Fra 21 495 ,-

Spanien, Malaga

Valle Romano

Vores Long Stay destination Valle Romano ligger 10 kilometer fra kystbyen Estepona med en storslået udsigt over Middelhavet. Klubhuset er pænt og anlægget emmer af kvalitet uden at være stift og upersonligt. Den berømte golfarkitekt Cabell B Robinson er hjernen bag denne fine kreation, der åbnede i 2010.

Om Long Stay

Hvorfor tage på Long Stay?

Der er mange gode grunde til at tage på et Long Stay. For mange er det en behagelig måde at få lidt varme i vintermånederne på. Hvem vil ikke gerne bryde hverdagen og flytte til udlandet i en måned og virkelig intensivere golfspillet - samtidig med, at man lærer nye hyggelige medrejsende at kende. Hvis du nyder din første Long Stay-rejse, er flere Long Stay-rejser garanteret. Nogle bliver stamgæster på én og samme destination og vi har flere grupper, der vender tilbage samme periode år efter år. Endelig er det også relativt billigt at tage på Long Stay sammenlignet med kortere golfture.

Hvad er en Long Stay-rejse?

Der er sikkert lige så mange definitioner af Long Stay, som der er ture. Det mest almindelige er at tage af sted i mindst fire uger for at spille golf. Vi hos Golf Plaisir ønsker at gøre det så nemt som muligt for vores gæster. Vi har derfor inkluderet så meget som muligt i prisen, så når du bestiller er: fly, transfer, overnatning, forudbestilte starttider og golfvært på stedet normalt inkluderet. Dette adskiller os fra andre arrangører, som kun sælger overnatning og en eller anden form for golfpakke, hvor du selv skal booke det antal runder på stedet, som du ønsker. Vores golfværter udfylder også en vigtig social-funktion og har ofte en central rolle i at skabe en god og behagelig gruppedynamik under opholdet.

Læs også om vores attraktive 3-ugers Long Stay-rejser. Her bor du komfortabelt på hotel og har halvpension inkluderet i prisen.

3-ugers rejser med Golf Plaisir


Fem grunde til at tage på Long Stay


  • Ta’ afsted til varmen, når det er koldest i Danmark

  • Spil golf, når der er sæsonlukket herhjemme

  • Mød andre engagerede golfspillere

  • Oplev et andet land og kultur i en hel måned

  • Hyg dig og nyd den lokale gode mad og drikke

Bookning

Bestilling af et Long Stay ophold foregår nemmest via vores online booking på vores hjemmeside. Du er velkommen til at kontakte vores rejsekonsulenter, som har stor erfaring med vores Long Stay-destinationer og kan give dig detaljeret information om hver destination. Når du skal være væk i 28 dage, kan det især være vigtigt, at du er opmærksom på alle detaljer.

På de fleste af vores Long Stay-destinationer forsøger vi at have en fælles flyankomstdag. Vi inkluderer fly, bustransport eller lejebil, når du bestiller vores Long Stay-destinationer.

Du kan også selv arrangere turen og blot købe overnatning og greenfee. Det betyder, at du selv skal købe dine flybilletter og arrangere transport til/fra lufthavnen. Det er ikke usædvanligt, at vores Long Stay-rejsende kører til deres destination i egen bil.

Vælger du at tage til en Long Stay destination på egen hånd, kan du vælge den ankomstdag, der passer dig bedst - alt efter hvad der gælder på den respektive Long Stay destination.

Fly og transport til destinationen

Som Long Stay rejsende, rejser man oftest samme dag og med samme fly som vores uge rejsende. Hvis man ønsker at rejse på andre tidspunkter, så kan man vælge at arrangere noget af rejsen selv og købe sine egne flybilletter. Det hænder også, at nogle af vores Long Stay gæster kører i egen bil.

Hvis I vælger at tage til et Long Stay rejsemål ”på egen hånd”, så kan I vælge den ankomstdag, som passer jer bedst.

Indkvartering

Du køber overnatning i minimum 28 dage (4 uger). Overnatning sker i lejligheder, som har det meste du skal bruge for at blive væk i længere tid. Lejlighederne indeholder som standard separat soveværelse, badeværelse med toilet samt kombineret køkken og stue. Alle lejligheder har naturligvis terrasse eller altan i varierende størrelse. Som Long Stay-rejsende er ingen mad inkluderet, men overnatning er selvforplejning. På alle destinationer er der restauranter i nærheden af ​​overnatningsstedet, så du kan vælge mellem at gå ud på restaurant eller lave din egen mad i lejlighedens køkkenafdeling. El, vand, lagner, håndklæder og slutrengøring af lejlighederne er generelt inkluderet. Dette kan omfatte betaling af et depositum for brug af lejligheden ved indtjekning, dette depositum tilbagebetales ved udtjekning, hvis der ikke opstår skader eller andre problemer med lejligheden under opholdet - for mere information kontakt Golf Plaisir.

Long Stay

Golf

Under opholdet er minimum 12 og op til ubegrænsede greenfee inkluderet - alt efter hvilken destination du vælger. På de fleste af vores destinationer har vi forudbestilte starttider for hele opholdet og der er ingen krav til medlemskab eller begrænsede ledige tider, som mange andre arrangører bruger. Golfværten opretter løbende en liste med den forudbestilte starttidsblok, hvor du så selv kan booke dine starttider og vælge, hvem du vil spille med. Vores forudbestilte starttider er primært om eftermiddagen. Der er en vis fleksibilitet, når det kommer til starttider og det kan normalt ændres afhængigt af lokationen, men det er forskelligt fra destination til destination. På de fleste destinationer kan Golf Plaisir tilbyde ekstra greenfee til nedsat pris på din "hjemmebane" eller på en af de nærliggende golfbaner. Tal med vores golfvært på stedet om eventuelle ekstra greenfee.

Service af Golf Plaisirs personale

På alle Golf Plaisir Long Stay destinationer har vi vores egen golfvært ansat af Golf Plaisir. De er på stedet i hele perioden, hvor Golf Plaisir arrangerer Long Stay-ture til den respektive destination. Der kan være individuelle undtagelser, hvor vi sælger Long Stay-rejser på egen hånd uden Golf Plaisirs golfvært uden for højsæsonen.

På destinationer, hvor vi har både Long Stay og ugentlige rejsende, kan vi have golfværter, som tager sig af både Long Stay og ugentlige rejsende. Vores golfvært vil arrangere golfkonkurrencer, udflugter mv. og er til rådighed for at gøre dit ophold så godt som muligt. En af vores golfværters vigtigste funktioner er på en afslappet måde at skabe en atmosfære, hvor det er nemt at møde og lære andre golfspillere at kende under dit ophold.

Tøv aldrig med at kontakte vores golfvært. De kender området og ved hvem de skal tage kontakt til, hvis du har store så vel som små spørgsmål - de kan også altid hjælpe, hvis der skulle ske noget uforudset.

Alle vores golfværter er ansatte af os og vi betaler løn, skatter og sociale bidrag.

Lejebil

Det at være afsted i en længere periode giver naturligvis masser af muligheder for at udforske de lokale seværdigheder og kulturen på egen hånd. Golf Plaisir kan tilbyde at bestille en udlejningsbil, så du kan rejse rundt på egen hånd. Måske vil du leje en bil for dagen eller måske for en uge, valgfriheden er op til dig. Biler arrangeres på stedet og leveres normalt direkte til din bolig.

På nogle destinationer kan lejebil også godt være en del af pakken - men det fremgår tydeligt på hjemmesiden, hvordan det forholder sig på de forskellige rejsemål.

Sikkerhed og rejsegaranti

Det skal være sikkert at rejse på Long Stay, uanset hvad der sker på stedet eller i verden. Golf Plaisir er Nordens største arrangør af golfrejser og har givet rejsegarantier til Rejsegarantifonden i henhold til dansk lov og vi overholder altid pakkerejseloven. Rejsegaranti og økonomiske ressourcer er noget, man bør være opmærksom på, især når det kommer til Long Stay-rejser. Der er flere mindre aktører, der har specialiseret sig i Long Stay og flere af disse er placeret i udlandet. Det kan derfor i nogle tilfælde være svært at få erstatning, hvis der sker noget.

Golf Plaisir beviste under pandemien, at vi står op for vores rejsende og chartrede blandt andet eget fly til Spanien for at kunne tage vores gæster hjem så hurtigt som muligt. Nu håber vi selvfølgelig, at det aldrig sker igen - men det kan være trygt at vide, at vi følger de regler, der gælder, selvom det kan koste noget.

Vores golfværter er også en sikkerhed på stedet, hvis der skulle ske noget under dit ophold. Det er trygt at kunne henvende sig til en, der kan hjælpe på stedet, hvis uheldet er ude.