?>
Long Stay

Long Stay

Long Stay golf er for dig som vil være væk lidt længere tid og samtidigt føle dig hjemme. Fire uger i egen lejlighed er det perfekte valg til dig, som godt kan lide at opholde dig i behageligt vejr og spille masser af golf i vintermånederne. Som derhjemme, blot ude og med golfen lige rundt om hjørnet. I fire uger så har du, foruden tid til at spille en masse golf, også tid til at udforske omgivelserne og lære regionen at kende.

Fra 10 595 ,-

Spanien, Malaga

Alcaidesa Golf Resort

Alcaidesa Golf Resort er ideelt beliggende til Long Stay. Du bor i skønne moderne og rummelige lejligheder på Solkysten og får adgang til to fine golfbaner med Alcaidesa Links og Alcaidesa Heathland. Efter runderne kan du nyde en fantastisk udsigt til Middelhavet fra klubhuset.

Fra 25 595 ,-

Thailand, Hua Hin

Black Mountain

Tilbring fire uger på det fremragende Black Mountain Golf Resort, mens du spiller golf på den bedste golfbane i Asien. En perfekt kontrast til vinterens kulde og mørke herhjemme! Resortet ligger lidt uden for Hua Hin og vi tilbyder ophold i dejlige villaer med egen pool.

Fra 17 995 ,-

Portugal, Lissabon

Praia D'El Rey

Allerede i 2007 blev Praia D’El Rey udnævnt til Europas bedste golfressort. Det er nu mere end 10 år siden, og nu kommer den opgradering som vi har ventet på, den nye golfbane West Cliffs. Et allerede fantastisk golfressort, er nu om muligt endnu bedre. West Cliffs gir tidligere besøgende en virkelig god anledning til, at komme tilbage.

Fra 34 495 ,-

Sydafrika, Private: Garden Route

Simola Golf

Long stay på Simola Golf er en glimrende måde at opleve Sydafrika som rejseland og det smukke område omkring Knysna. Man bor i lejlighed på Simola Golf Estate med udsigt til en af de smukkeste byer i området (Knysna) og midt i et naturparadis bestående af floder, søer frodige skovområder

Fra 11 395 ,-

Portugal, Lissabon

Troia

Naturskønt, er det mindste man kan sige om Troia! Beliggende på en halvø, formet af Atlanterhavet og floden Sado, er dette en unik og afkoblende golfdestination, som vi anbefaler alle, at besøge en gang i livet.

Om Long Stay

Bestilling

Bestilling af Long Stay sker enklest via vores online booking modul her på vores hjemmeside. Alle vores sælgere har erfaring med vores Long Stay destinationer og kan give jer detaljeret information om de respektive rejsemål.

Transport

Som Long Stay rejsende rejser man oftest samme dag og med samme fly som vores uge rejsende. Man kan også selv ordne noget af rejsen ved selv at købe sine flybilletter. Det hænder også, at nogle af vores Long Stay gæster kører i egen bil.
Hvis I vælger at tage til et Long Stay rejsemål ”på egen hånd”, så kan I vælge den ankomstdag, som passer jer bedst.

Ophold

I køber ophold i minimum 28 dage (4 uger). Indkvartering sker i lejligheder med det meste af det I behøver for at bo der i længere tid. Lejlighederne indeholder som standard et separat soveværelse, badeværelse med toilet samt kombineret køkken og opholdsrum. Naturligvis har alle lejligheder terrasse eller balkon i varierende størrelse. Som Long Stay rejsende indgår pension ikke. På alle destinationer findes et udvalg af restauranter, ellers kan man lave mad i lejlighedens køkken. Der indgår el, vand, lagner, håndklæder og rengøring i lejlighederne. Der kan enkelte stede blive krævet et depositum ved indcheck, dette bliver returneret ved udcheck, såfremt der ikke er sket nogle skader eller andre problemer med lejligheden under opholdet. For mere information, kontakt Golf Plaisir.

Long Stay

Lufthavnstransfer

Hvis I rejser på samme dage og tider som Golf Plaisir anvender for sine ugegæster, så findes der mulighed for at tilkøbe lufthavnstransfer. For mere info - kontakt Golf Plaisir.

Golf

Under opholdet indgår fra 12 runder og op til ubegrænset greenfee, afhængig af hvilken destination I vælger. For at forsikre vores gæster om, at I altid kan spille har Golf Plaisir forbookede starttider om eftermiddagen. Disse tider kan ændres på stedet dagen før spil, men også i mangel af plads på banen. Det indebærer, at hvis der findes tidligere starttider tilgængelige dagen inden ønsket spil, så har I ret til at bytte til en tidligere tid.

Service af Golf Plaisirs personale

På alle Golf Plaisirs Long Stay-destinationer med "Fullservice" findes skandinavisk talende personale ansat af Golf Plaisir. De findes frem for alt på destinationerne i den periode, hvor Golf Plaisir har ugegæster. Vores personales primære opgave, er at tage sig af vores ugegæster, men de er også tilgængelige for vores Long Stay gæster. De vil arrangere turneringer, udflugter m.m. og findes tilgængelige, så jeres ophold skal blive så godt som muligt. I er velkomne til at kontakte vores personale ved behov.

Lejebil

At være væk i længere tid giver naturligvis masser af muligheder for, på egen hånd, at opleve kulturen på jeres rejsemål. Golf Plaisir tilbyder at leje bil for jer, så I kan komme rundt. Måske vil I leje en bil en enkelt dag, eller i en uges tid, I bestemmer selv. Billeje kan ordnes lokalt og kan leveres til, hvor I bor.