Parco de' Medici
- Perfekt beliggenhed tæt på Rom!

Parco de Medici

Vores klassiske golf rejsemål

Parco de' Medicis fantastiske beliggenhed giver dig mulighed for at spille golf om morgenen og derefter tage shuttlebussen direkte ind til Piazza Venezia i det centrale Rom. En nem måde at kombinere golf og kultur på!

Når du bor på Parco de Medici er et besøg i den evige by Rom selvfølgelig et must! Den italienske hovedstad ligger blot en halv times kørsel fra golfanlægget og dermed perfekt placeret i forhold til byens enorme kulturelle og gastronomiske tilbud. Her kan du spille golf om formiddagen, og derefter tage ind til det centrale Rom om eftermiddagen.

Man kan også med fordel slappe af på hotellet, som fungerer som en frodig og fredelig oase. Parken omkranses af store træer, som beskytter området fra den pulserende trafik, som går ind mod Rom og gør golf på det 27-hullers anlæg til en grøn og rolig oplevelse.

Rom er som sagt et sted, som man bør besøge, når turen går til Parco de Medici. Centrum er forholdsvis lille, og du kan med lethed gå på opdagelse i de kendte seværdigheder, som Colosseum, Forum Romanum, Peterskirken, Fontana di Trevi eller spendere tiden på at opdage de mange forskellige kvarterer i Den Evige By.

Fakta

Golfvært Ja
Afstand til golfbane 0 m
Afstand til Rom 15 km.
Afstand til lufthavn Fiumicino Airport, 10 km
Arrangementer Konkurrencer, udflugter mm.

Hvad er inkluderet i rejsen?

Laveste pris: 9 995,-

7 nætter i dobbeltværelse
morgenmad
ubegrænset greenfee
fly
flyskat
transport af golfbag
lufthavnstransfer t/r
service af vores golfvært

Turistskat
På flere rejsemål opkræver lokale myndighederne turistskat i forbindelse med hotelovernatninger. Denne skat opkræves af hotellet og betales ved ud check fra hotellet. Læs mere om turistskatter her.

Vejret lige nu

weather-icon32.2℃

Parco de' Medici Golf Club

Parco de’ Medici er en parkbane med 27 udfordrende huller. Golfbanen er tegnet af italieneren Massimo Manelli, men takket være at Jim Fazio var med i designarbejdet, har banen fået en tydeligt amerikansk stil, med ganske meget vand, store greens og flotte bunkers. Hullerne er ikke overdrevet lange, men alle er udfordrende – enten igennem velplacerede bunkere eller vandhazarder.

Greenområderne er veldesignede, med hurtige moderat ondulerede greens. Dem med lavt handicap trives med de udfordrende greenområder, hvor hvert angreb på flaget kræver præcision. Middel- og højhandicapperen har på den anden side, for det meste store områder at lande bolden på, og kan nyde de smukke vandhazarder. Der findes mange fine huller, som aspirerer til at være signaturhul, men specielt det 18. hul er helt specielt. Det er et svagt dogleg, hvor man risikerer, at havne midt på en antik romersk gravplads. Indspillet er nervepirrende, da greenen ses fra klubhuset og omgives af både vand og bunkere. 18 hullers banen er som sagt, udfordrende at spille. Percorso Rosso, 9 huls banen er noget kortere, og et godt komplement til den lidt mere udfordrende mesterskabsbane. Det er heldigt, at der er fri golf i rejsens pris. Det her er en bane, man vil spille om og om igen!

Klubhuset ligger i direkte tilknytning til Sheraton 1 og har en fantastisk udeservering, hvor man kan se udover putting green og 9. og 18. green. Her kan man virkelig nyde det efter en skøn golf runde. Som Golf Plaisir-gæst har I medlemspriser på det, som I bestiller i baren på golfklubben, hvilket gør en stor forskel.

Fakta

Antal huller 18+9
Banekarakter Parkbane
Banefakta Championship, Par 72 6417 6102 5709 5407
Percorso Rosso, Par 35 2689 2414 2342 2137
Baner i nærområdet 11
HCP-grænse 54
Drivingrange Udslag fra måtte og græs.
Banedesign Massimo Manelli

Sheraton Parco de' Medici Rome Hotel

Parco de Medici er som en frodig og fredelig oase, lige udenfor det centrale Rom. Parken omkranses af store velvoksne træer og buske, som beskytter golfbanen og hotellet, fra den indfartsvej, som løber i forbindelse med parken. Sheraton Parco de’ Medici Rome Hotel består egentligt af tre forskellige hoteller, som er lige store med ca. 300 værelser på hvert. Vi bor enten på Sheraton 1 eller 2, afhængig af sæson og belægning. Begge har sine fordele, og vores gæster plejer at være lige tilfredse, uanset hvilken bygning, de har boet i.

Sheraton 1 eller Sheraton Golf liggertæt til klubhuset og man har første tee direkte udenfor hotellet. Dette er det oprindelige hotel og består af en hovedbygning og et antal et- og toplans fløje. Hotellet har nogle år på bagen, men renoveres løbende, og atmosfæren er for et Sheraton-perspektiv ”golfagtig” og afslappet. Værelserne holder 3- til 4-stjernet standard og er italiensk-inspireret.

Sheraton 2 er et moderne 4-stjernet hotel, og føles lidt mere som en blanding af business- og golfhotel. Lobbyen er indbydende, og i baren vises international fodbold, dog med en forkærlighed for italiensk. Hotellet ligger ved 3. green, ca. 10 minutters gang fra klubhuset. Hotellet har en intern shuttle service mellem hotellerne, for den som ikke vil gå en morgentur. Vi har endda gratis opbevaring af golfkøllerne i klubhuset, så man slipper for at bære rundt på dem.

Begge hoteller har selvfølgelig restaurant og bar, men generelt må man sige, at det ellers er begrænset med yderligere faciliteter. Som Golf Plaisir-gæst, får man 20% rabat på det, som skrives på værelsesregningen fra barerne på hotellerne. Hotellerne har udendørs pools, men de er ikke opvarmede, og ikke åbne i størstedelen af vor sæson. Nærheden til Rom gør, at mange vælger at tage til denne metropol, for at spise, se på seværdigheder og shoppe.  Søger du alternativer til hotellets restaurant  og ikke vil køre til Rom, er der et biografpalads i gåafstand –  der kan man spise sushi, pizza og amerikanske bøffer. Parco de’ Medici er en klassiker, som mange vender tilbage til – år efter år.

Fakta

Standard starstarstarstar
Beliggenhed Ved golfbanen. Behagelig afstand til både lufthavnen og det centrale Rom.
Antal værelser 320 + 301+ 298. Alle værelser er med AC, safe, minibar, hårtørrer, internet
Wifi Gratis wifi i lobby'en. Wifi mod betaling på værelserne.
Faciliteter Restaurant, frokostrestaurant, bar ved klubhuset, gym.
Shuttle bus til Rom Se tidsplan her

Parco de' Medici Golf Club

Sheraton Parco de' Medici Rome Hotel

Forespørgsel

Kontaktinformation

loading Din forespørgsel er modtaget. Vi undersøger om rejsen kan gennemføres, og kommer snarest muligt tilbage med svar via mail. Forespørgslen mislykkedes at sende, prøv igen senere eller ring til os i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.