Golf i Alicante

Alicante ligger ud til Middelhavet på Spaniens østlige kyst og byder på noget af det bedste og mest stabile klima, som man finder på det spanske fastland. Derfor finder man også et stort udbud af golfbaner i og omkring Alicante og heraf nogle af de bedste i Spanien. En golfrejse til Alicante har alle ingredienser til en god golfferie.

Alicante og Costa Blanca har som golfrejsemål længe været blandt de mest populære destinationer blandt danskere og når man taler om golfbaner i Alicante, så kan man dele det op i nord og syd for Alicante lufthavn.

Nord for Alicante finder man omkring 10 golfbaner, heraf to klassiske golf resort. La Sella Golf og Villaitana Golf er begge steder, som vi hos Golf Plaisir længe har arbejdet med og også to steder, hvor vi har golfvært tilknyttet. Af samme grund, så er begge steder nogle af mest populære rejsemål.

Kører man derimod syd for Alicante finder man bl.a. La Finca Golf, Las Ramblas Golf og Las Colinas Golf. På sidstnævnte tilbyder vi både ugerejser og long stay. Kører man lidt længere syd, så kommer man ind i Murcia regionen. Har har vi vores nyeste skud på stammen, Hacienda del Alamo, hvor vi har en af vores golfværter på plads. På Hacienda del Alamo tilbyder vi også long stay, ligesom vi også gør på Águilas Golf ved den hyggelige havneby Águilas vest for Cartegena.

Golfvært i Alicante

På et par af vores destinationer i Alicante vil du kunne nyde godt af vores service med golfvært, ligesom vi også kan tilbyde vores Golf Academy . Så hvad enten du vil slappe af og spille golf eller få træning under din ferie, så vil vi gøre alt for, at du får den bedste golfrejse til Alicante.

Vores golfrejsemål i Alicante

Fra 8 495 ,-

Spanien, Alicante

La Torre

La Torre giver dig alt hvad du kan ønske dig af din golfferie, uanset om du vil afsted i en uge eller på long stay. Mulighed for lejlighed eller hotel og flere fantastiske Jack Nicklaus-baner i området.