Golf i Alicante

Alicante ligger ud til Middelhavet på Spaniens østlige kyst og byder på noget af det bedste og mest stabile klima, som man finder på det spanske fastland. Derfor finder man også et stort udbud af golfbaner i og omkring Alicante og heraf nogle af de bedste i Spanien. En golfrejse til Alicante har alle ingredienser til en god golfrejse.

Alicante og Costa Blanca har som golfrejsemål længe været blandt de mest populære destinationer blandt danskerne, når man taler golf i Alicante.

Nord for Alicante finder man omkring 10 golfbaner, heraf de tre klassiske golfresorts –  La Sella Golf,  Villaitana Golf og Oliva Nova alle er gode steder, som vi hos Golf Plaisir har arbejdet med længe og hvor vi også har golfvært tilknyttet. Af samme grund, så er disse steder nogle af vores mest populære rejsemål.

Den spanske by Alicante ligger lige ved Middelhavet på den kyststrækning, der er kendt som Costa Blanca. Byen er den største i provinsen Alicante og her finder du alt hvad du forventer af en større by beliggende ved havet – fantastisk mad, dejlige strande, et stort udvalg af shopping og skønne vandremuligheder.

I Alicante er der alt fra historiske monumenter som slotte, paladser og fæstninger til velbesøgte museer og gallerier. Her finder du både større og livlige strande samt mere afsidesliggende strande for dem, der ønsker lidt mere fred og ro.

 

Golfvært i Alicante

På vores destinationer i Alicante vil du kunne nyde godt af vores service med golfvært. Golfværten sørger for hyggelig samvær på rejsemålet og i turneringer i løbet af ugen, som man har mulighed for at detalge i sammen med de andre Golf Plaisir-gæster. Han/hun kan også være behjælpelig med tips til en hyggelig restaurant i området, eller give gode henvisninger til, hvor du kan tage hen at shoppe! Tal med din golfvært – han eller hun vil gøre sit bedste for at hjælpe på bedste vis.

Vores golfrejsemål i Alicante

Spanien, Alicante

La Finca

Der findes flere fremragende golfresorts rundt omkring Alicante, men få af disse giver en ligeså optimal golfoplevelse som La Finca Golf Resort. Her tilbydes et moderne designerhotel lige ved en golfbane af høj klasse i et afslappende og hyggeligt miljø - altsammen i dejligt vejr året rundt.

Fra 10 995 ,-

Spanien, Alicante

Oliva Nova

Oliva Nova Beach & Golf Hotel ligger en god time, nord for Alicante mellem de maleriske kystbyer Denia og Gandia. Det er en destination, hvor du får mulighed for at spille god golf på en bane designet af Ballesteros og svømme i det fantastiske Middelhav.