Golf i Alicante

Alicante ligger ud til Middelhavet på Spaniens østlige kyst og byder på noget af det bedste og mest stabile klima, som man finder på det spanske fastland. Derfor finder man også et stort udbud af golfbaner i og omkring Alicante og heraf nogle af de bedste i Spanien. En golfrejse til Alicante har alle ingredienser til en god golfrejse.

Alicante og Costa Blanca har som golfrejsemål længe været blandt de mest populære destinationer blandt danskere og når man taler om golfbaner i Alicante, så kan man dele det op i nord og syd for Alicante lufthavn.

Nord for Alicante finder man omkring 10 golfbaner, heraf to klassiske golf resort. La Sella Golf og Villaitana Golf er begge steder, som vi hos Golf Plaisir længe har arbejdet med og også to steder, hvor vi har golfvært tilknyttet. Af samme grund, så er begge steder nogle af de mest populære rejsemål.

Kører man derimod syd for Alicante finder man bl.a. La Finca Golf, Las Ramblas Golf og Las Colinas Golf.  Fortsætter man endnu længere syd, kommer man ind i Murcia regionen, hvor golfresortet  Hacienda del Alamo og  Águilas Golf ligger ved den hyggelige havneby Águilas vest for Cartegena.

 

Golfvært i Alicante

På vores destinationer i Alicante vil du kunne nyde godt af vores service med golfvært. Golfværten sørger for hyggelig samvær på rejsemålet og i turneringer i løbet af ugen – sammen med de andre Golf Plaisir-gæster. Han/hun kan også være behjælpelig med tips til en hyggelig restaurant i området, eller give gode henvisninger til, hvor du kan tage hen at shoppe! Tal med din golfvært – han eller hun vil gøre sit bedste for at hjælpe på bedste vis.

Vores golfrejsemål i Alicante

Fra 10 495 ,-

Spanien, Alicante

Oliva Nova

Oliva Nova Beach & Golf Hotel ligger en god time, nord for Alicante mellem de maleriske kystbyer Denia og Gandia. Det er en destination, hvor du får mulighed for at spille god golf på en bane designet af Ballesteros og svømme i det fantastiske Middelhav.