Golf i Lissabon

På den portugisiske Riviera vest for Lissabon ligger de to meget populære feriebyer Cascais og Estoril Her og videre op langs kysten ligger nogle af Europas bedste golfbaner i smuk forening med det brusende Atlanterhav.

Golf i Lissabon er for dig, som gerne vil spille nogle af de bedste golfbaner i Portugal og bo i den skønne natur omkring den portugisiske hovedstad. Nogle af Portugals bedste golfresorts ligger ligeledes omkring Lissabon og specielt Praia D’El Rey er særdeles populær blandt mange af vores gæster. Denne tilfredshed er ikke blevet mindre efter tilføjelsen af West Cliffs Golf, som ligger nabo til Praia D’El Rey Golf. I samme område finder man også banerne Royal Obidos Golf og Bom Sucesso Golf.

Det vrimler med caféer, barer og hyggelige restauranter, som blander traditionelle portugisiske retter med moderne tendenser fra det internationale køkken. Lidt vest for Lissabon ligger hyggelige byer som Cascais og Estoril, hvor man med fordel kan bo og spille nogle af de mange gode golfbaner i området, som f.eks. Penha Longa, Oitavos Dunes eller Quinta da Marihna.

Syd for Lissabon finder man byerne Setubal og Sesimbra, som er hyggelige kystbyer med en autentisk stemning. Her kan man opleve et spændende lokalt portugisisk køkken, små hyggelige barer og ikke mindst flere gode golfbaner som Montado Golf, Quinta do Peru  Golf og Aroeira Golf. Syd for Seutbal på spidsen af halvøen Troia, finder man Troia Golf Resort, som senest i 2018 blev stemt ind blandt Europas 20 bedste Golf Resorts af Golf World. Her finder du en skøn Robert Trent Jones Sr. bane helt ud til vandet.

Det er derfor nemt at konkludere, at en golfrejse til Lissabon er et must for alle golfspillere mindst en gang i livet. Her findes nogle af Portugals bedste golfbaner og ikke mindst et mildt golfklima året rundt.

Golfværter på vores golfrejsemål i Lissabon

På de fleste af vores golfrejsemål til Lissabon, kan du desuden nyde godt af service fra vores egne golfværter. De hjælper med alt det praktiske og giver også gerne gode råd og ideer til, hvad du kan lave, hvis du ikke skal spille golf – deres ønske er, at du får den bedste golfoplevelse i Lissabon området.

Vores golfrejsemål i Lissabon

Fra 9 995 ,-

Portugal, Lissabon

Praia D'El Rey

Allerede i 2007 blev Praia D’El Rey udnævnt til Europas bedste golfresort og nu kommer den opgradering, som vi har ventet på - den nye golfbane West Cliffs. Et allerede fantastisk golfresort, er nu om muligt blevet endnu bedre. Den spændende West Cliffs gir tidligere besøgende en virkelig god anledning til, at komme tilbage.