Pretoria

Pretoria

Oplev skønne Pretoria inden du stiger ombord på Rovos Rail

Med Pretoria får du den fulde Rovos Rail oplevelse krydret med et par dage på det hyggelige, lille boutique hotel 131 Herbert Baker Hotel med skøn udsigt til Pretoria. Her kan du fint lade op til de næste 8 dages oplevelser ved bl.a. at spille Pretoria Golf & Country Club, som ligger kun 5 minutter fra hotellet.

Herefter stiger vi ombord på verdens mest luksuriøse tog, hvor der venter store golfoplevelser på nogle af området bedste golfbaner, en helt uovertruffen naturoplevelse, når turen går gennem det smukke Sydafrikanske landskab og 8 dage fyldt med unikke rejseoplevelser, som ikke fås lignende andre steder i verden. Rovos Rail har kun ganske få afgange om året og pladserne er særdeles eftertragtede.

På Rovos Rail får du den helt unikke oplevelse af en togtur gennem det smukke Sydafrikanske landskab. Du bliver forkælet med en luksuriøs helpension, hvor morgenmaden byder på alt hvad hjertet kan begære. Til frokost og middag serveres først en forret, inden man selv vælger sin hovedret enten bestående af fisk, kød eller vegetar. Afslutningsvis er der en dessert. Til maden kan der selvfølgelig vælges mellem et stort udbud af Sydafrikanske vine. På nogle af de dage, hvor der spilles golf, vil frokosten indtages i klubhuset.

Stemningen ombord på Rovos Rail

Ombord på toget mødet man et entusiastisk team, som virkelig værner om sine gæster. Maden i almindelighed og middagene i særdeleshed er kreeret med stor omtanke og er en vigtig del af Rovos Prestige. Et oplagt forslag er under rejsen at slå sig ned i den bagerste vogn, som er helt åben! Den varme vind flagrer skønt i ansigtet, når man smager dagens “bobler” og lader sig forføre af de fantastiske udsigter.

Fakta

GolfværtNej
RejsevejledningSe rejsevejledning fra UM
RejsevaccinationSe Statens Serums Institut
Generel information vedr. Rovos RailSe mere her

Hvad er inkluderet i rejsen?

Fly København - Johannesburg t/r
Kuffert og golfbag
Mad ombord på flyet
Meet and greet i lufthanven
Al transfer ift. programmet
2 nætter på 131 Herbert Baker Hotel inkl. morgenmad
8 nætter på Rovos Rail inkl. helpension og drikkevarer
6 runder golf
Safaritur

Turistskat
På flere rejsemål opkræver lokale myndighederne turistskat i forbindelse med hotelovernatninger. Denne skat opkræves af hotellet og betales ved ud check fra hotellet. Læs mere om turistskatter her.

Vejret lige nu

weather-icon16.4℃

Pretoria Country Club

Pretoria Country Club er kendt for sin høje kvalitet og smukke beliggenhed omkring Waterkloof. Klubben blev grundlagt i 1910 og næsten 100 år senere, fik Gary Player mulighed for at modernisere banen. Greens, vandhazarder fairways fik en ansigtsløftning og ikke mindre en 95 nye bunkers blev anlagt. De sidste ni huller på Pretoria Country Club er kendt for sine imponerende piletræer langs fairway og vandhazarderne langs de afsluttende huller. En flot golfbane.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Parkbane
Banefakta Par 72,  6476 6202 5769 5509
Drivingrange Ja, udslag fra græs og måtter
Banedesign Gary Player (2004)

Sun City Golf

Sun City Golf er et af Sydafrikas bedste golf resorts med to fremragende golfbaner designet af legendariske Gary Player. Begge baner er designet med henblik på at du som golfspiller bliver presset til det maksimale, uanset handicap.

Lost City GC

Denne imponerende golfbane ligger spredt ud over et område på 100 hektar og rent karaktermæssigt går banen fra ørkenlandskab, henover bjerglandskab til parkbane. Her findes masser masser af udfordringer og vandhazarder. Mest kendt er nok hul 13, hvor det siges at nilkrokodillen holder til.

Gary Player Country Club

Gary Player Country Club er anlagt i et gammelt vulkankrater og det har påvirket banedesignet, hvor bunkers er blevet placeret fantasifuldt og der er flere teesteder, så alle handicaps kan være med. Det er en af verdens længste golfbaner og den kræver god form, både fysisk og mentalt. Når du spiller banen, så går du i samme fodspor som flere kendte golfspillere, som Gary Player, Ernie Els og Tiger Woods og den er med rette en af de mest berømmede golfbaner i Sydafrika.

Fakta

Antal huller 36
Banekarakter Lost City - lettere kuperet ørkenbane
Gary Player CC - parkbane
Banefakta Lost City, Par 72,  6730 6220 5041
Gary Player CC, Par 72,  6535 5881 5004
Drivingrange Ja, udslag fra græs og måtter
Banedesign Gary Player (Gary Player CC 1979, Lost City 1993)

Champagne Sports Resort

Denna mesterskabsbane designet af Hugh Baiocchi efterlader en med en varigt indtryk. Udsigten fra fairways med Champagne og Cathkin Peaks i baggrunden er enestående. 84 velplacerede og flot skårne bunkers venter på at du skal mærke sandet hentet fra Bronkhorstspruit. Fairways spilles brede, men ryger du i roughen så kan du let komme i problemer. En super golfbane som helt sikkert vil efterlade et godt indtryk.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Kuperet parkbane
Banefakta Par 72, 6694 6202 5632 4757
HCP-grænse 54
Drivingrange Udslag fra græs
Banedesign Hugh Baiocchi

Royal Swazi Spa Golf Course

Det er ikke hver dag man får chancen for at spille golf i Swaziland! Denne pragtfulde bane finder man i Ezulwini Valley og den er vellidt af alle typer af golfspillere. Inden for de seneste par år er den blevet renoveret for at give spillere en større udfordring. Banen tilbyder en oplevelsesrig golfrunde, hvor naturen blender godt ind i banen med træer, buske og søer.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Parkbane
Banefakta Par 72, 6861
HCP-grænse 54
Drivingrange Udslag fra græs

Leopard Creek Golf Club

Leopard Creek Golf Club ligger i hjertet af Mpumalanga ved den sydlige grænse af Kruger National Park. Denne eftertragtede bane er svær at få adgang til, da det bare er medlemmer og få udvalgte gæster, som får chancen for at spille her. Foruden et enestående layout, kommer du også helt tæt på Kruger National Park. På 13. hul vil du opleve, at det kun er Crocodile River, som adskiller dig fra den imponerende park, her er gode chancer for at dyr i parken. Leopard Creek blev gennemgribende renoveret i 2017, og har nok aldrig været bedre.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Parkbane
Banefakta Par 72, 6665 6062 5150
HCP-grænse 54
Drivingrange Udslag fra græs
Banedesign Gary Player

White River Country Club

White River Country Club ligger smukt ved bredden langs White River og anses for at være en af de smukkest beliggende golfbaner i området. Foruden de smukke naturomgivelser, så byder layoutet på en dejlig afvekslende skov- og parkbane. White River Golf Club er en rigtig hyggelig golfbane med, hvor især den frodige natur springer i øjnene.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Park- og skovbane
Banefakta Par 71, 6062 5044
Drivingrange Ja, udslag fra græs og måtter
Banedesign Gary Player & Reg Taylor

131 Hebert Baker

131 Hebert Baker er et lille 5-stjernet boutique hotel beliggende i den hyggelige forstad Groenkloof. Foruden et helt fantastisk panorama view ud over Pretoria, så har hotellet et 5-stjernet køkken, hvor de gastronomiske forventninger bliver indfriet gang på gang. Oprindelig var 131 Herbert Baker en privat bolig og den familiære charme har man bevaret i alle små detaljer og en hjertevarm service. Dette har givet hotellet et utroligt godt ry.

Den imponerende udsigt til Pretoria kan nydes fra den eksklusive restaurant som er åbent hver dag. 131 Herbert Baker er en oplevelse i sig selv og den perfekte start på en rejse med Rovos Rail.

Fakta

BeliggenhedCentralt i Pretoria
Værelser16 værelser
FaciliteterAlle værelser med toilet, bad hårtørrer, TV, telefon, AC, balkon/terrasse
WifiJa, gratis

Rovos Rail

Rovos Rail er nok verdens mest luksuriøse togrejse. Her bor du i ombyggede sovevogne med moderne komfort, som er nænsomt renoveret for at man kan opleve en atmosfære fra en svunden tid. Når du stiger ombord på de klassiske, luksuriøst indrettede togvogne mødes du af en romantisk og magisk følelse i et afslappet og elegant miljø. Samtlige kupéer har aircondition, deponeringsboks, minibar og badeværelse med bruseniche, hårtørrer mv. En lille tidslomme gennem det smukke Sydafrikanske landskab og en oplevelse man ikke finder lignende nogen andre steder.

 

 

Pullman Suite
Her opholder man sig i 7 kvadratmeter store kupéer med badeværelse. Man kan enten vælge mellem twin beds ovenpå hinanden eller dobbeltseng, som om dagen laves om til sofa.

 

De Luxe Suite
De Luxe Suiterne er på 11 kvadratmeter og dermed noget større end Pullman Suiterne. Her er eget loungeområde. Også her kan man vælge mellem twin beds eller dobbeltseng.

 

Royal Suite
Royal Suites fylder en halv vogn og er derfor meget rummelige og vældigt elegante. Med 16 kvadratmeter har disse kupéer eget loungeområde og badeværelse med badekar og bruseniche.

Fakta

Standardstarstarstarstarstar
VærelserAntal værelser varierer. Samtlige værelser har aircondition, deponeringsboks, minibar og badeværelse med bruseniche, hårtørrer mv
FaciliteterRestaurant, barer og lounge.
WifiNej

Rovos Rail Golf Safari - Pretoria

Dag 1 – Afrejse – 28. september

Afrejse fra København til Johannesburg.

 

Dag 2 – Ankomst – 29. september

Ved ankomst til Johannesburg bliver budt varmt velkommen af vores lokale guide og transporteret til jeres hotel.

– 2 nætter på 131 Herbert Baker, Pretoria med morgenmad.

 

Dag 3 – Golf på Pretoria Golf & Country Club – 30. september

Vi spiller golf på den nærliggende Pretoria Golf & Country Club. Transfer fra hotellet til golfbanen t/r er inkluderet. Obs.: Får vi ikke de ønskede starttider på Pretoria, bruger vi også Woodhill Country Club.

 

Dag 4 – Afgang Rovos Rail – 1. oktober

Udtjekning og transfer til Rovos Rails egen togstation Capital Park i Pretoria. Her bliver vi mødt med champagne og snitter i loungen inden afrejsen mod Koster.

* 8 nætter ombord på Rovos Rail med helpension inkl. drikkevarer

 

Dag 5 – Golf Sun City – 2. oktober

Efter en herlig morgenmad på Rovos tilbringes dagen på Sun City og golf på enten Lost City GC eller Gary Player Country Club. Efterfølgende vil der være frokost i klubben.

 

Dag 6 – Rovos Rail – 3. oktober

Efter et natstop på Heidelberg går toget videre mod Estcourt via Ladysmith. Der er en dejlig dag i vente med afslapning på toget, hvor man med fordel kan nyde den fantastiske natur fra togets sidste vogn.

 

Dag 7 – Golf på Champagne Sports Resort – 4. oktober

Vi vågner denne morgen for foden af Drakensbergen, hvor der skal spilles golf på fredsfyldte Champagne Sports Resort med mildest talt imponerende udsigter fra banen.

 

Dag 8 – Golf på Durban Golf Club – 5. oktober

På dag 8 skal vi spille golf på den berømmede Durban Golf Club. Måske en af områdets bedste golfbaner.

 

Dag 9 – Safari i Hluhuluwe Game Reserve – 6. oktober

En tidlig morgensafari venter i Afrikas ældste safaripark, Hluhuluwe Game Reserve, som ligger i hjertet af Zululand. Her mødes vi af et utroligt rigt dyreliv.

 

Dag 10 – Golf på Royal Swazi Spa Golf Course – 7. oktober

Når morgenmaden indtages er I allerede i Swaziland. Her venter en spændende runde golf på den Smukke Royal Swazi Spa Golf Course i Ezulwini Valley. Om aftenen ruller toget sydpå mod KwaZulu Natal.

 

Dag 11 – Golf på Leopard Creek Championship Golf Course – 8. oktober

Leopard Creek Golf Club ligger tæt på Malelane i hjertet af Mpumalanga og den sydlige del af Kruger National Park. Golfbanen er rangeret som en af de bedste golfbaner i Sydafrika og er normalt svær at få lov at spille, da det blot er medlemmer og udvalgte gæster, som får muligheden for at spille denne spektakulære golfbane. Foruden et enestående layout mellem Crocodile River og Kruger National Park, så har man ofte vilde dyr som tilskuere.

Er det ikke muligt at spille Leopard Creek spilles White River Golf Course. Alternativt er det muligt at vælge en safari i Kruger National Park.

 

Dag 12 – Pretoria – hjemrejse – 9. oktober

Nyd den sidste morgenmad inden toget ved 10-tiden ruller ind på Capital Park Station i Pretoria og turen afsluttes. Her venter jeres chauffør, som vil køre jer til lufthavnen. Hvis jeres fly afgår sent, så kan der arrangeres en halvdagsudflugt. Kontakt os for mere information.

 

Dag 13 – Ankomst Danmark – 10. oktober

Hjemme igen.

 

Rovos Rail Golf Safari

Forespørgsel

Kontaktinformation

loading Din forespørgsel er modtaget. Vi undersøger om rejsen kan gennemføres, og kommer snarest muligt tilbage med svar via mail. Forespørgslen mislykkedes at sende, prøv igen senere eller ring til os i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.