Pretoria

Pretoria

Rovos Rail Golf safari

Med Rovos Rail Golfsafari får du den fulde Rovos Rail oplevelse rundt i Sydafrika – krydret med et par dage i den hyggelige by Pretoria. Her får du mulighed for at afklimatisere og lade op til de næste dages oplevelser om bord på Rovos toget. Der bliver god mulighed for at opleve byen samt spille golf på den nærliggende Pretoria Golf & Country Club.

Rejsen byder på store golfoplevelser på nogle af områdets bedste golfbaner, en helt uovertruffen naturoplevelse, når turen går gennem det smukke Sydafrikanske landskab og 9 dage fyldt med unikke rejseoplevelser, som ikke fås lignende andre steder i verden. Rovos Rail har kun ganske få afgange om året og pladserne er særdeles eftertragtede.

Undervejs er der desuden morgen-safari i Hluhluwe-Umfolozi Game Reserve samt en heldagssafari i den enestående Kruger National Park – hvor et rigt dyreliv venter!

Stemningen ombord på Rovos Rail

Ombord på toget møder man et entusiastisk team, som virkelig værner om sine gæster. Maden i almindelighed og middagene i særdeleshed er kreeret med stor omtanke og er en vigtig del af Rovos oplevelsen. Et oplagt forslag er under rejsen at slå sig ned i den bagerste vogn, som er helt åben! Den varme vind føles skønt i ansigtet, når man smager dagens “bobler” og lader sig forføre af de fantastiske udsigter.

Fakta

Golfvært Nej
Rejsevejledning Se rejsevejledning fra UM
Rejsevaccination Se Statens Serums Institut
Generel information vedr. Rovos Rail Se mere her

Hvad er inkluderet i rejsen?

Laveste pris: 47 995,-

Fly København - Johannesburg t/r incl. lyskatter
Kuffert og golfbag
Mad ombord på flyet
Meet and greet ved ankomst til Sydafrika
Al transfer ifølge programmet
2 nætter i Pretoria
Morgenmad på hotellerne før/efter Rovos Rail
9 nætter på Rovos Rail inkl. helpension og drikkevarer
18-hulsgreenfee i Pretoria
18-hulsgreenfee på Sun City
18-hulsgreenfee på Champagne Sports Resort
18-hulsgreenfee på Durban Coutry Club
18-hulsgreenfee på Royal Swazi Club
18-hulsgreenfee på Highland Gate GC
Safari i Hluhluwe-Umfolozi Game Reserve
Safari i Kruger National Park

Turistskat
På flere rejsemål opkræver lokale myndighederne turistskat i forbindelse med hotelovernatninger. Denne skat opkræves af hotellet og betales ved ud check fra hotellet. Læs mere om turistskatter her.

Flytider, flyselskaber, hoteller og golfbaner kan variere fra afgang til afgang. Se de respektive datoer for nøjagtige oplysninger. Vi opdaterer løbende, når vi modtager information om eventuelle ændringer. For mere information se vores dag-for-dag-program eller kontakt os. Alle, der allerede har reserveret, vil modtage løbende opdateringer, hvis noget væsentligt ændrer sig.

Vejret lige nu

weather-icon19.7℃

Pretoria Country Club

Pretoria Country Club er kendt for sin høje kvalitet og smukke beliggenhed omkring Waterkloof. Klubben blev grundlagt i 1910 og næsten 100 år senere, fik Gary Player mulighed for at modernisere banen. Greens, vandhazarder fairways fik en ansigtsløftning og ikke mindre en 95 nye bunkers blev anlagt. De sidste ni huller på Pretoria Country Club er kendt for sine imponerende piletræer langs fairway og vandhazarderne langs de afsluttende huller. En flot golfbane.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Parkbane
Banefakta Par 72,  6476 6202 5769 5509
Drivingrange Ja, udslag fra græs og måtter
Banedesign Gary Player (2004)

Sun City Golf

Sun City Golf er et af Sydafrikas bedste golf resorts med to fremragende golfbaner designet af legendariske Gary Player. Begge baner er designet med henblik på at du som golfspiller bliver presset til det maksimale, uanset handicap.

Lost City GC

Denne imponerende golfbane ligger spredt ud over et område på 100 hektar og rent karaktermæssigt går banen fra ørkenlandskab, henover bjerglandskab til parkbane. Her findes masser masser af udfordringer og vandhazarder. Mest kendt er nok hul 13, hvor det siges at nilkrokodillen holder til.

Gary Player Country Club

Gary Player Country Club er anlagt i et gammelt vulkankrater og det har påvirket banedesignet, hvor bunkers er blevet placeret fantasifuldt og der er flere teesteder, så alle handicaps kan være med. Det er en af verdens længste golfbaner og den kræver god form, både fysisk og mentalt. Når du spiller banen, så går du i samme fodspor som flere kendte golfspillere, som Gary Player, Ernie Els og Tiger Woods og den er med rette en af de mest berømmede golfbaner i Sydafrika.

Fakta

Antal huller 36
Banekarakter Lost City - lettere kuperet ørkenbane
Gary Player CC - parkbane
Banefakta Lost City, Par 72,  6730 6220 5041
Gary Player CC, Par 72,  6535 5881 5004
Drivingrange Ja, udslag fra græs og måtter
Banedesign Gary Player (Gary Player CC 1979, Lost City 1993)

Champagne Sports Resort

Denna mesterskabsbane designet af Hugh Baiocchi efterlader en med en varigt indtryk. Udsigten fra fairways med Champagne og Cathkin Peaks i baggrunden er enestående. 84 velplacerede og flot skårne bunkers venter på at du skal mærke sandet hentet fra Bronkhorstspruit. Fairways spilles brede, men ryger du i roughen så kan du let komme i problemer. En super golfbane som helt sikkert vil efterlade et godt indtryk.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Kuperet parkbane
Banefakta Par 72, 6694 6202 5632 4757
HCP-grænse 54
Drivingrange Udslag fra græs
Banedesign Hugh Baiocchi

Durban Country Club

Durban Country Club har to golfbaner, Durban Country Club og Durban Country Club Beachwood. Officielt åbnede klubben i 1922, dog kun med en bane. 1990 overtog man det som nu hedder Durban Country Club Beachwood.

Durban Country Club, er den mest anerkendte golfbane i vores program. Her har flere af de store turneringer blevet spillet og det er let at forstå hvorfor.

Banen er en forholdsvis flad parkbane, som sine smalle fairways og ondulerede greens er ganske finurlig at spille. Banen anses for at være ganske svær med en frodig vegetation og en utrolig smuk beliggenhed med sanddyner ud til det Indiske Ocean.

De første par huller er ganske smalle og derfor er det en god idé, at være lidt forsigtig med driveren, hvis man skal i klubhuset med en god score. Banen står altid skarpt og er virkelig en bane man skal glæde sig til at spille – uanset handicap.

Fakta

Antal huller 36
Bankarakter Park- og seasidebaner
Banfakta Durban CC, par 72/73,  6157 5910 5250
Beachwood, par 72/73,  6016 5883 5308
Drivingrange Ja, udslag fra græs
Bandesign George Waterman
Caddie På Durban Country Club er det obligatorisk med caddie. Det kræver mindst én caddie per bold og en caddie koster ca. 100,- per runde og betales på stedet. Drikkepenge kommer udover dette beløb.

Royal Swazi Spa Golf Course

Det er ikke hver dag man får chancen for at spille golf i Swaziland! Denne pragtfulde bane finder man i Ezulwini Valley og den er vellidt af alle typer af golfspillere. Inden for de seneste par år er den blevet renoveret for at give spillere en større udfordring. Banen tilbyder en oplevelsesrig golfrunde, hvor naturen blender godt ind i banen med træer, buske og søer.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Parkbane
Banefakta Par 72, 6861
HCP-grænse 54
Drivingrange Udslag fra græs

Highland Gate Golf Club

Highland Gate Golf and Trout Estate ligger inbäddat i bergskedjan Steenkampsberg nära Dullstroom. Som namnet skvallrar om möts man här av en vidunderlig natur som också är en idealisk plats för öringsfiske. Hela området spänner över 700 hektar med stort fokus på att behålla och förvalta naturen på bästa sätt. Som golfare tror man knapps sina ögon när man också möts av den Ernie Els designade banan Highland Gate GC som trots sin unga ålder både huserat flertalet tävlingar och evenemang. Bland annat Vodacom Origins of Golf (Sunshine Tour), Els for Autism-finalen och flera Pro Am. Golfbanan rankas redan som 15: e på Golf Digests 100 bästa golfbanor i Sydafrika.

 “When golfers say they were torn between hitting their next shot and pausing to take a photo of the golf course or the surrounding scenery, you know it has to be a very special place. Highland Gate is definitely that kind of place”.

– Ernie Els

Fakta

Antal hål 18
Bankaraktär Parkbana
Banfakta Par 72,  6764 4957
Faciliteter Drivingrange, puttgreen, vagnar/buggies, shop, restaurang, omklädningsrum
Bandesign Ernie Els

Rovos Rail Deluxe Suite

De antikke vogne er renoverede med henblik på at beholde atmosfæren fra en svunden tid. Når du stiger ombord i de træbelagte vogne mødes du af en romantisk og magisk følelse i et afslappet og elegant miljø.

Deluxe Suite er lidt større end Pullman suiterne og optager 3 kupéer i hver togvogn. Hver kupé er 11 m² store og har et lille lounge område, samt badværelse. Her findes også mulighed for at vælge twin-beds eller dobbeltseng.

Samtlige kupéer har aircondition, garderobeskab, minibar og badeværelse med dush, hårtørrer m.m. Derudover findes der også et wifi-telefonsystem som kan bruges til at kontakte personalet ombord. Der findes intet TV, men det virker ikke til, at nogen savner det.

Udover kupéerne findes der også en restaurantvogn (fuld pension inkl. drikkevarer), en lougnevogn og en barvogn med et åbent deck bagerst. Ombord findes der bøger, aviser, brætspil og kort som man kan låne.

Øvrigt:

Ombord er der All Inclusive, men ønsker man at købe noget andet, så foretrækkes kreditkort ombord, alternativt Sydafrikanske Rand. Adapter er nødvendigt og kan lånes ombord. Det er også muligt at få vasket tøj ombord, hvis noget uforudset sker. Skal man bruge mobil eller computer, så anbefales det, at man bruger den i egen kupé for ikke at forstyrre andre gæster. Det kan være nyttigt at vide, at din golfbag ikke opbevares ombord på de Rovos-ture, som indeholder golf.

Rovos Rail Pullman Suite

De antikke vogne er renoverede med henblik på at beholde atmosfæren fra en svunden tid. Når du stiger ombord i de træbelagte vogne mødes du af en romantisk og magisk følelse i et afslappet og elegant miljø.

Pullman Suite er den mindste kupé og der er plads til 5 stykker i hver togvogn. Hver kupé er 7 m² med badværelse. Enten vælger man twin-beds i køjeformat eller en dobbeltseng, som om dagen laves om til en sofa.

Samtlige kupéer har aircondition, garderopeskab, minibar og badeværelse med dush, hårtørrer m.m. Derudover findes der også et wifi-telefonsystem som kan bruges til at kontakte personalet ombord. Der findes intet TV, men det virker ikke til, at nogen savner det.

Udover kupéerne findes der også en restaurantvogn (fuld pension inkl. drikkevarer), en lougnevogn og en barvogn med et åbent deck bagerst. Ombord findes der bøger, aviser, brætspil og kort som man kan låne.

 

Øvrigt:

Ombord er der All Inclusive, men ønsker man at købe noget andet, så foretrækkes kreditkort ombord, alternativt Sydafrikanske Rand. Adapter er nødvendigt og kan lånes ombord. Det er også muligt at få vasket tøj ombord, hvis noget uforudset sker. Skal man bruge mobil eller computer, så anbefales det, at man bruger den i egen kupé for ikke at forstyrre andre gæster. Det kan være nyttigt at vide, at din golfbag ikke opbevares ombord på de Rovos-ture, som indeholder golf.
 

Rovos Rail Royal Suite

Royal Suite optager en halv kupé og der derfor 2 stykker i hver togvogn. Hver kupé er 16 m² store og har et lille lounge område, samt badværelse med badekar. Her findes også mulighed for at vælge twin-beds eller dobbeltseng.

Samtlige kupéer har aircondition, garderobeskab, minibar og badeværelse med dush, hårtørrer m.m. Derudover findes der også et wifi-telefonsystem som kan bruges til at kontakte personalet ombord. Der findes intet TV, men det virker ikke til, at nogen savner det.

Udover kupéerne findes der også en restaurantvogn (fuld pension inkl. drikkevarer), en lougnevogn og en barvogn med et åbent deck bagerst. Ombord findes der bøger, aviser, brætspil og kort som man kan låne.

Øvrigt:

Ombord er der All Inclusive, men ønsker man at købe noget andet, så foretrækkes kreditkort ombord, alternativt Sydafrikanske Rand. Adapter er nødvendigt og kan lånes ombord. Det er også muligt at få vasket tøj ombord, hvis noget uforudset sker. Skal man bruge mobil eller computer, så anbefales det, at man bruger den i egen kupé for ikke at forstyrre andre gæster. Det kan være nyttigt at vide, at din golfbag ikke opbevares ombord på de Rovos-ture, som indeholder golf.

Mont d'Or Bohemian House

Tæt på både Waterkloof Park og Pretoria Country Club ligger dette lille charmerende hotel med 10 komfortable værelser og fantastisk service. Alle værelser er rummelige og har en-suite badeværelse, frisk hvidt linned og en karaffle Old Cape Port venter på dig ved ankomsten.

Mont d’Or Bohemian House er en oplevelse i sig selv og her får du den perfekte genopladning inden turen med Rovos.

Fakta

Standard starstarstarstarstar
Beliggenhed I nærheden af ​​Waterkloof Park i det sydlige Pretoria
Værelser Bruser/badekar, AC, strygejern, hårtørrer, TV, telefon, safe, minibar, kaffe og te
Værelsestyper 10 Luxury Garden room
Faciliteter Restaurant, bar, pool
Internet Gratis Wifi

Rovos Rail Golf Safari - Pretoria

5. januar

Afrejse fra København til Johannesburg.

 

6. januar

Ved ankomst til Johannesburg bliver I budt varmt velkommen af vores lokale guide og transporteret til jeres hotel – 2 nætter i Pretoria med morgenmad. Her får I mulighed for at lade batterier op til den kommende rejse ombord på Rovos Rail.

 

7. januar – Golf på Pretoria Golf & Country Club

Vi spiller golf på den nærliggende Pretoria Golf & Country Club. Transfer fra hotellet til golfbanen t/r er inkluderet.

 

8. januar – Afgang Rovos Rail

Udtjekning og transfer til Rovos Rails egen togstation Capital Park i Pretoria. Her bliver vi mødt med champagne og snacks i loungen inden afrejsen mod Koster.

 

9. januar – Golf Sun City

Efter en herlig morgenmad på Rovos tilbringes dagen på Sun City og golf på enten Lost City GC eller Gary Player Country Club. Efterfølgende vil der være frokost i klubben.

 

10. januar – Rovos Rail

Efter et natstop på Heidelberg går toget videre mod Estcourt via Ladysmith. Der er en dejlig dag i vente med afslapning på toget, hvor man med fordel kan nyde den fantastiske natur fra togets sidste vogn.

 

11. januar – Golf Champagne Sports Resort

Vi vågner denne morgen for foden af Drakensbergen, hvor der skal spilles golf på fredsfyldte Champagne Sports Resort med mildest talt imponerende udsigter fra banen.

 

12. januar – Golf Durban Golf Club

I dag skal vi spille golf på den berømmede Durban Golf Club. Måske en af områdets bedste golfbaner – På nogle afgange kan der være golf på Durban Beachwood GC eller Zimbali GC

 

13. januar – Safari i Hluhuluwe Game Reserve

En tidlig morgensafari venter i Afrikas ældste safaripark, Hluhuluwe Game Reserve, som ligger i hjertet af Zululand. Her mødes vi af et utroligt rigt dyreliv.

 

14. januar – Golf på Royal Swazi Spa Golf Course

Når morgenmaden indtages er I allerede i Swaziland. Her venter en spændende runde golf på den Smukke Royal Swazi Spa Golf Course i Ezulwini Valley. Om aftenen ruller toget sydpå mod KwaZulu Natal.

 

15. januar – Safari i Kruger National Park

Dagen står på safari i den berømte Kruger National Park.

 

16. januar – Golf På Highland Gate GC

Transfer til Mpumalanga – med fanstastisk udsigt over området samt spil på den Ernie Els-designede Highland Golf.

 

17. januar – hjemrejse

Nyd den sidste morgenmad inden toget ruller ind på Capital Park Station i Pretoria og turen afsluttes. Her venter jeres chauffør, som vil køre jer til lufthavnen. Hvis jeres fly afgår sent, så kan der arrangeres en halvdagsudflugt. Kontakt os for mere information.

 

18. januar – Ankomst Danmark

Hjemme igen.

 

Rovos Rail Golf Safari

Forespørgsel

Kontaktinformation

loading Din forespørgsel er modtaget. Vi undersøger om rejsen kan gennemføres, og kommer snarest muligt tilbage med svar via mail. Forespørgslen mislykkedes at sende, prøv igen senere eller ring til os i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.