Golf i Rom

Rom har det meste. Historiske monumenter og bygninger, de hyggeligste pladser, de mest charmerende restauranter og ikke mindst en myldrende byliv, som aldrig sover. I kort afstand fra den italienske hovedstad finder man desuden tre rigtigt gode golfbaner, heriblandt hjemmebanen for Ryder Cup 2023. Du skal rejse til Rom, hvis du vil kombinere din golfrejse med et pulserende byliv.

Vil du spille golf i Rom, så er der masser at vælge imellem. Aquasanta Golf er en af Italiens allerførste golfbaner og ligger inden for ringvejen, som omgiver den italienske hovedstad. Det er også værd at fremhæve det populære golf resort Parco de Medici Golf med sine 27-huller, som ligger tæt på både lufthavnen og byen og passer perfekt til dig som vil på en ugerejse eller en weekendtur med golf til Rom.

Andre populære golfbaner er Castelgandolfo Golf, Golf Nazionale og Marco Simone Golf. Sidstnævnte kommer vi til at stifte nærmere bekendtskab med i år 2023, hvor Marco Simone vil være vært for Ryder Cup. Golf Plaisir har gennem en årrække sendt glade golfspillere til Rom og det er specielt kombinationen af et gode golfbaner og storbyferie som trækker.

Kulturen i Rom er et kapitel for sig. Her kan du opleve Colosseum, Pantheon, Piazza Navona, Fontana di Trevi og en række andre seværdigheder. Så hvorfor ikke kombinere din golfrejse med en kultureloplevelse, når du besøger Rom.

Golfvært i Rom

I Rom vil du kunne nyde godt af vores service med golfvært. Så hvad enten du vil slappe af, være på sightseeing eller spille golf  under din ferie, så vil vi gøre alt for, at du får den bedste golfrejse til Rom.

Våra golfresor till Rom