Golf på La Gomera

La Gomera er en af smukkeste og mest unikke øer af de syv Kanariske Øer. Store dele af øen er dækket af den imponerende Nationalpark Garajonay, som udgør ca. 10% af øen. På sydspidsen ligger det hyggelige Jardin Tecina hotel, som ligger i forbindelse med øens eneste golfbane. Fra hotellet har man en imponerende udsigt over Atlanterhavet og naboøen Tenerife.

Der findes kun en golfbane på La Gomera og den hedder Tecina Golf. Banen ligger på den sydlige del af øen i en nedlagt bananplantage helt ud til Atlanterhavet og når du booker din golfrejse til La Gomera med Golf Plaisir, så bor på det 5-stjernede Jardin Tecina, som uden tvivl er det bedste hotel på La Gomera.

Hotellet er højt placeret over havoverfladen og beliggenheden er oplagt, hvis man ønsker fred og ro, da hotellet ligger højt placeret over havet med en smuk udsigt over Tenerife og den til tider sneklædte Pico del Teide som hæver sig op til 3718 meter.

Selvom ankomsten til La Gomera sker via færge fra Tenerife, hvortil man flyver fra Danmark. Så selvom turen til La Gomera kan synes lang, så er mødet og opholdet på denne lille perle af en ø, noget man sent vil glemme. La Gomera er uden tvivl et fantastisk naturligt paradis med en fantastisk beliggende golfbane.

Vores golfrejsemål til La Gomera

Spanien, La Gomera

Tecina Golf

På trods af at La Gomera blot ligger tre kvarters færgesejlads fra Tenerife, så er det som at komme til en anden verden. Øen ligner godt nok et goldt bjerg i det fjerne, men byder på skønne naturscenerier, stilhed og en mageløs golfbane.