Golf i Kalamata

Kalamata i Grækenland er ikke blot kendt for sine oliven og for at være et af de smukkeste områder på det græske fastland. Nu findes der også et af Europas absolut bedste golf resorts, Costa Navarino.

En golfrejse til Kalamata er en uforglemmelig oplevelse. Du rejser til den smukke græske halvø Peloponnes, som anses for at være noget af det smukkeste Grækenland har at byde på. Foruden sin smukke natur og selvfølgelig sine Kalamata oliven, så er det også her, at vi finder Europas måske bedste golf resort – Costa Navarino.

Længst ude på Peloponnes, hvor halvøen er smukkest, ligger Costa Navarino. Dette golfresort har to sanseløst fine golfbaner. The Dunes Course och The Bay Course. Begge golfbaner og hotellet har fået masser af internationale udmærkelser. I golfsammenhæng er IAGTO Awards ”Golf Resort of the Year 2017” nok den fineste pris man kan få.

Costa Navarino er uden tvivl Grækenlands bedste golfresort, hvilket også afspejles hos vores gæster – hvor det år efter år bliver stemt ind blandt de bedste af vore resorts.

Golfvært 

På vores destination i Kalamata kan du altid nyde Golf Plaisirs service med golfvært.  Vi vil gøre alt for, at du får en uforglemmelig golfrejse til Kalamata.

Vores golfrejsemål i Kalamata