Golf i Kalamata

Kalamata i Grækenland er ikke blot kendt for sine oliven og være en af de smukkeste områder på det græske fastland. Her findes nemlig også et af Europas bedste golf resorts, Costa Navarino.

En golfrejse til Kalamata er en uforglemmelig oplevelse. Du rejser til den smukke græske halvø Peloponnes, som anses for at være noget af det smukkeste Grækenland har at byde på. Foruden sin smukke natur og selvfølgelig sine Kalamata oliven, så er det også her, at vi finder Europas måske bedste golf resort – Costa Navarino.

Længst ude på Peloponnes, hvor halvøen er smukkest, ligger Costa Navarino. Dette golf resort har to sanseløst fine golfbaner. The Dunes Course och The Bay Course. Begge golfbaner og hotellet har fået masser af internationale udmærkelser. I golfsammenhæng er er IAGTO Awards ”Golf Resort of the Year 2017” nok den fineste pris, som man kan få. Costa Navarino er uden tvivl Grækenlands bedste golf resort, hvilket også afspejles hos vores gæster, da det år efter år bliver stemt ind blandt de bedste resorts.

Golfvært og Golf Academy

På vores destination i Kalamata kan du altid nyde Golf Plaisirs service med golfvært. Vi tilbyder desuden Golf Academy. Vælg selv om du slappe af på din golfferie eller bruge vores Academy og forbedre dit golfspil inden sæsonstarten. Vi vil gøre alt for at du får en uforglemmelig golfrejse til Kalamata.

Vores golfrejsemål i Kalamata