Western Cape

Western Cape

Golf og vinsmagning i Stellenbosch

Inden du stiger ombord på Rovos Rail, starter du din rejse i fascinerende Cape Town og begiver dig videre til Stellenbosch, hvor fremragende golf og kulinariske oplevelser venter.

Western Cape er for dig som vil kombinere togturen med et besøg i Cape Town, hvor du har to nætter og to nætter i Stellenbosch med golf og vinsmagning, inden turen går mod Johannesburg og Pretoria hvor den eksklusive togtur med Rovos Rail tager sin start.

Her venter store golfoplevelser på nogle af områdets bedste golfbaner, en helt uovertruffen naturoplevelse, når turen går gennem det smukke Sydafrikanske landskab og 8 dage fyldt med unikke rejseoplevelser, som ikke fås lignende andre steder i verden. Rovos Rail har kun ganske få afgange om året og pladserne er særdeles eftertragtede.

På Rovos Rail får du den helt unikke oplevelse af en togtur gennem det smukke Sydafrikanske landskab. På togturen bydes der på en overdådig morgenmad med koldt skåret kød, croissants, friskbagt brød, frisk frugt, yoghurt, juicer, flere forskellige oste og så videre og så videre. Til frokost og middag serveres der naturligvis en forret inden man bestiller hovedret, blandt andet fisk, kød eller vegetarisk, inden den forførende dessert afslutter måltidet. Til dette vælger du blandt et stort udvalg af Sydafrikanske vine. Visse golfdage spiser man frokost i golfklubberne, hvilket ligeledes er inkluderet i rejsen.

Stemningen på Rovos Rail

Ombord på toget mødet man et entusiastisk team, som virkelig værner om sine gæster. Maden i almindelighed og middagene i særdeleshed er kreeret med stor omtanke og er en vigtig del af Rovos Prestige. Et oplagt forslag er under rejsen at slå sig ned i den bagerste vogn, som er helt åben! Den varme vind flagrer skønt i ansigtet, mens man smager dagens “bobler” og lader sig forføre af de fantastiske udsigter.

Fakta

Hvad er inkluderet i rejsen?

Fly til Cape Town og hjem fra Johannesburg
Indenrigsfly Cape Town - Johannesburg
Alle transfers ifølge programmet
2 nætter på Victoria & Alfred Hotel inkl. morgenmad
2 nætter på Majeka House inkl. morgenmad
1 nat på 131 Herbert Baker inkl. morgenmad
9 nætter på Rovos Rail Helpension inklusive drikkevarer på Rovos Rail
1 safaritur
1 vinsmagning
1 runde golf på Pearl Valley Golf Club
1 runde golf på Champagne Sports Resort
1 runde golf på Durban Country Club
1 runde golf på Leopard's Creek GC
1 runde golf på Highlands Gate Golf Course
1 runde golf på Pecanwood Golf & Country Club

Bemærk! Rejsen med Rovos kan også bestilles med afrejse fra andre lufthavne end København. Kontakt os herom.

Turistskat
På flere rejsemål opkræver lokale myndighederne turistskat i forbindelse med hotelovernatninger. Denne skat opkræves af hotellet og betales ved ud check fra hotellet. Læs mere om turistskatter her.

Vejret lige nu

weather-icon12.5℃

Pearl Valley Golf Estate

Denne Jack Nicklaus designede bane ligger i en smuk dal mellem Franschhoek og Paarl. Banen blev åbnet i 2003 og det tog ikke længe før den blev nævnt som en af de bedste baner i Western Cape. Europatouren har spillet her og serviceniveauet og den generelle stand af banen er helt i top.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Parkbane
Banefakta Par 72, 6397 5876 4685
HCP-grænse 54
Drivingrange Udslag fra græs
Banedesign Jack Nicklaus

Champagne Sports Resort

Denna mesterskabsbane designet af Hugh Baiocchi efterlader en med en varigt indtryk. Udsigten fra fairways med Champagne og Cathkin Peaks i baggrunden er enestående. 84 velplacerede og flot skårne bunkers venter på at du skal mærke sandet hentet fra Bronkhorstspruit. Fairways spilles brede, men ryger du i roughen så kan du let komme i problemer. En super golfbane som helt sikkert vil efterlade et godt indtryk.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Kuperet parkbane
Banefakta Par 72, 6694 6202 5632 4757
HCP-grænse 54
Drivingrange Udslag fra græs
Banedesign Hugh Baiocchi

Durban Country Club

Durban Country Club har to golfbaner, Durban Country Club og Durban Country Club Beachwood. Officielt åbnede klubben i 1922, dog kun med en bane. 1990 overtog man det som nu hedder Durban Country Club Beachwood.

Durban Country Club, er den mest anerkendte golfbane i vores program. Her har flere af de store turneringer blevet spillet og det er let at forstå hvorfor.

Banen er en forholdsvis flad parkbane, som sine smalle fairways og ondulerede greens er ganske finurlig at spille. Banen anses for at være ganske svær med en frodig vegetation og en utrolig smuk beliggenhed med sanddyner ud til det Indiske Ocean.

De første par huller er ganske smalle og derfor er det en god idé, at være lidt forsigtig med driveren, hvis man skal i klubhuset med en god score. Banen står altid skarpt og er virkelig en bane man skal glæde sig til at spille – uanset handicap.

Fakta

Antal huller 36
Bankarakter Park- og seasidebaner
Banfakta Durban CC, par 72/73,  6157 5910 5250
Beachwood, par 72/73,  6016 5883 5308
Drivingrange Ja, udslag fra græs
Bandesign George Waterman
Caddie På Durban Country Club er det obligatorisk med caddie. Det kræver mindst én caddie per bold og en caddie koster ca. 100,- per runde og betales på stedet. Drikkepenge kommer udover dette beløb.

Leopard Creek Golf Club

Leopard Creek Golf Club ligger i hjertet af Mpumalanga ved den sydlige grænse af Kruger National Park. Denne eftertragtede bane er svær at få adgang til, da det bare er medlemmer og få udvalgte gæster, som får chancen for at spille her. Foruden et enestående layout, kommer du også helt tæt på Kruger National Park. På 13. hul vil du opleve, at det kun er Crocodile River, som adskiller dig fra den imponerende park, her er gode chancer for at dyr i parken. Leopard Creek blev gennemgribende renoveret i 2017, og har nok aldrig været bedre.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Parkbane
Banefakta Par 72, 6665 6062 5150
HCP-grænse 54
Drivingrange Udslag fra græs
Banedesign Gary Player

Victoria & Alfred Hotel

Beliggende i hjertet af Cape Town’s populære Waterfront tilbyder Victoria & Alfred Hotel førsteklasses ophold i traditionel Cape kolonistil. Sin høje standard på service og venlige atmosfære har givet hotelletflere prestigefyldte udmærkelser. Hotellet har en fantastisk udsigt over Table Mountain, havnen og den pulserende V & A Waterfront. Her bor man bare et stenkast fra nogle af Cape Town’s bedste butikker og restauranter.

Fakta

Standardstarstarstarstarstar
BeliggenhedWaterfront
Værelser96. Alle værelser med AC, safe, hårtørrer m.m.
FaciliteterUdendørs pool, fitness, spa, restauranter, barer m.m.
WifiJa

Majeka House

Majeka House er en sand perle med 5-stjernet service som den skal være. Hotellet har blot 22 værelser og de er nøje gennemtænkt i hver eneste detalje. Hotellet ligger i udkanten af Stellenbosch i perfekt afstand til de berømte vingårde og golfbaner som De Zalze og Stellenbosch. Hotellets restaurant, Makaron, er særdeles populær også blandt lokalbefolkningen, hvor den benyttes, når der skal fejres i specielle anledninger. Designet i restauranten går heller ikke ubemærket hen, hvor designeren Etienne Hanekom har skabt et særdeles behageligt rum i en smart blanding af genbrugsmøbler og moderne design. Så foruden en gastronomisk oplevelse, venter der også en visuel oplevelse på restauranten.

Fakta

BeliggenhedI udkanten af Stellenbosch
Værelser22
FaciliteterAlle værelser med toilet, bad hårtørrer, TV, telefon, AC, balkon/terrasse
WifiJa, gratis

131 Hebert Baker

131 Hebert Baker er et lille 5-stjernet boutique hotel beliggende i den hyggelige forstad Groenkloof. Foruden et helt fantastisk panorama view ud over Pretoria, så har hotellet et 5-stjernet køkken, hvor de gastronomiske forventninger bliver indfriet gang på gang. Oprindelig var 131 Herbert Baker en privat bolig og den familiære charme har man bevaret i alle små detaljer og en hjertevarm service. Dette har givet hotellet et utroligt godt ry.

Den imponerende udsigt til Pretoria kan nydes fra den eksklusive restaurant som er åbent hver dag. 131 Herbert Baker er en oplevelse i sig selv og den perfekte start på en rejse med Rovos Rail.

Fakta

BeliggenhedCentralt i Pretoria
Værelser16 værelser
FaciliteterAlle værelser med toilet, bad hårtørrer, TV, telefon, AC, balkon/terrasse
WifiJa, gratis

Rovos Rail Pullman Suite

De antikke vogne er renoverede med henblik på at beholde atmosfæren fra en svunden tid. Når du stiger ombord i de træbelagte vogne mødes du af en romantisk og magisk følelse i et afslappet og elegant miljø.

Pullman Suite er den mindste kupé og der er plads til 5 stykker i hver togvogn. Hver kupé er 7 m² med badværelse. Enten vælger man twin-beds i køjeformat eller en dobbeltseng, som om dagen laves om til en sofa.

Samtlige kupéer har aircondition, garderopeskab, minibar og badeværelse med dush, hårtørrer m.m. Derudover findes der også et wifi-telefonsystem som kan bruges til at kontakte personalet ombord. Der findes intet TV, men det virker ikke til, at nogen savner det.

Udover kupéerne findes der også en restaurantvogn (fuld pension inkl. drikkevarer), en lougnevogn og en barvogn med et åbent deck bagerst. Ombord findes der bøger, aviser, brætspil og kort som man kan låne.

 

Øvrigt:

Ombord er der All Inclusive, men ønsker man at købe noget andet, så foretrækkes kreditkort ombord, alternativt Sydafrikanske Rand. Adapter er nødvendigt og kan lånes ombord. Det er også muligt at få vasket tøj ombord, hvis noget uforudset sker. Skal man bruge mobil eller computer, så anbefales det, at man bruger den i egen kupé for ikke at forstyrre andre gæster. Det kan være nyttigt at vide, at din golfbag ikke opbevares ombord på de Rovos-ture, som indeholder golf.
 

Rovos Rail Deluxe Suite

De antikke vogne er renoverede med henblik på at beholde atmosfæren fra en svunden tid. Når du stiger ombord i de træbelagte vogne mødes du af en romantisk og magisk følelse i et afslappet og elegant miljø.

Deluxe Suite er lidt større end Pullman suiterne og optager 3 kupéer i hver togvogn. Hver kupé er 11 m² store og har et lille lounge område, samt badværelse. Her findes også mulighed for at vælge twin-beds eller dobbeltseng.

Samtlige kupéer har aircondition, garderobeskab, minibar og badeværelse med dush, hårtørrer m.m. Derudover findes der også et wifi-telefonsystem som kan bruges til at kontakte personalet ombord. Der findes intet TV, men det virker ikke til, at nogen savner det.

Udover kupéerne findes der også en restaurantvogn (fuld pension inkl. drikkevarer), en lougnevogn og en barvogn med et åbent deck bagerst. Ombord findes der bøger, aviser, brætspil og kort som man kan låne.

Øvrigt:

Ombord er der All Inclusive, men ønsker man at købe noget andet, så foretrækkes kreditkort ombord, alternativt Sydafrikanske Rand. Adapter er nødvendigt og kan lånes ombord. Det er også muligt at få vasket tøj ombord, hvis noget uforudset sker. Skal man bruge mobil eller computer, så anbefales det, at man bruger den i egen kupé for ikke at forstyrre andre gæster. Det kan være nyttigt at vide, at din golfbag ikke opbevares ombord på de Rovos-ture, som indeholder golf.

Rovos Rail Royal Suite

Royal Suite optager en halv kupé og der derfor 2 stykker i hver togvogn. Hver kupé er 16 m² store og har et lille lounge område, samt badværelse med badekar. Her findes også mulighed for at vælge twin-beds eller dobbeltseng.

Samtlige kupéer har aircondition, garderobeskab, minibar og badeværelse med dush, hårtørrer m.m. Derudover findes der også et wifi-telefonsystem som kan bruges til at kontakte personalet ombord. Der findes intet TV, men det virker ikke til, at nogen savner det.

Udover kupéerne findes der også en restaurantvogn (fuld pension inkl. drikkevarer), en lougnevogn og en barvogn med et åbent deck bagerst. Ombord findes der bøger, aviser, brætspil og kort som man kan låne.

Øvrigt:

Ombord er der All Inclusive, men ønsker man at købe noget andet, så foretrækkes kreditkort ombord, alternativt Sydafrikanske Rand. Adapter er nødvendigt og kan lånes ombord. Det er også muligt at få vasket tøj ombord, hvis noget uforudset sker. Skal man bruge mobil eller computer, så anbefales det, at man bruger den i egen kupé for ikke at forstyrre andre gæster. Det kan være nyttigt at vide, at din golfbag ikke opbevares ombord på de Rovos-ture, som indeholder golf.

Rovos Rail Golfsafari

24. september – Afrejse

Afrejse fra København til Cape Town.

 

25. september – Cape Town

I bliver budt varmt velkommen af vores lokale guide og transporteret til Waterfront, hvor I tjekker ind på Victoria & Alfred Hotel.

• 2 nætter på V&A Hotel med morgenmad

 

26. september – Cape Town

Nyd en skøn dag i Cape Town, også kendt som “The Mother City”. Alternativerne er mange – der er mulighed for at tage op på det mageløse Table Mountain, opleve en guidet tur til Robben Island, se smukke Kap det Gode Håb eller tage på sigthseeing i Cape Town.

 

27. september – Stellenbosch

Efter udtjekning følger en uforglemmelig tur til Kap Det Gode Håb. Rejsen fortsætter til Stellenbosch, hvor I tjekker ind på vores hotel.
• 2 nætter på Majeka House, alternativt d’Ouwe Werf Hotel med morgenmad

 

28. september – Golf på Zalze Golf Club

Denne dag byder på golf på De Zalze Golf Club lige udenfor Stellenbosch. Efter runden vil der være vinsmagning på en af de mange vingårde.
 

29. september – Stellenbosch – Pretoria

Udtjekning og transfer til lufthavnen, hvor I flyver indenrigs til Johannesburg. Her bliver I mødt af vores lokale guide, som sørger for transport til det smukt beliggende 131 Herbert Baker Hotel udenfor Pretoria for at lade batterierne bedst muligt op til de kommende ni døgn ombord på Rovos Rail.

• 1 nat på 131 Herbert Baker med morgenmad

 

30. september – Rovos Rail – Afgang

Velkommen til Rovos Rail’s private togstation Capital Park i Pretoria. Her bliver I mødt med champagne og snacks i loungen inden afrejsen mod Koster.

• 8 nætter på Rovos Rail med helpension

 

1. oktober – Golf på Sun City

Efter en herlig morgenmad ombord på Rovos bruger I denne dag i Sun City med spil på enten Lost City GC eller Gary Player Country Club (ikke fastlagt pt.). Dette efterfølges af frokost i klubben.

 

2. oktober – Rovos Rail

Efter et natstop i Heidelberg går toget videre med Estcourt via Ladysmith. En oplagt dag til slappe af på toget. Mange vælger at sidde i den sidste vogn, som er helt åben mod naturen.

 

3. oktober – Golf på Champagne Sports Resort

Når I vågner til morgen er det ved foden af Drakensberg, hvor I spiller golf på det fredfyldte Champagne Sports Resort, hvor udsigten mildt sagt er storslået.

 

4. oktober – Golf på Durban Country Club

Tid til at lufte golfkøllerne igen, denne gang på Durban Country Club.

 

5. oktober – Safari i Hluhluwe Game Reserve

En tidlig morgensafari venter i Afrikas ældste safaripark, Hluhluwe Game Reserve, som ligger i hjertet af Zululand. Her mødes I af et rigt dyreliv og mon ikke middagen smager godt til aften!

 

6. oktober – Golf på Royal Swazi Spa Course

Når det er tid til morgenmad er I allerede i Swaziland. Der venter en spændende runde golf på den meget smukke Royal Swazi Spa Golf Course i Ezulwini Valley. Frem mod aftenen draget toget videre sydpå mod KwaZulu Natal.

 

7. oktober – Leopard Creek Championship Golf Course

Leopard Creek Golf Club ligger tæt på Malelane i hjertet af Mpumalanga og den sydlige del af Kruger National Park. Golfbanen er rangeret som en af de bedste golfbaner i Sydafrika og er normalt svær at få lov at spille, da det blot er medlemmer og udvalgte gæster, som får muligheden for at spille denne spektakulære golfbane. Foruden et enestående layout mellem Crocodile River og Kruger National Park, så har man ofte vilde dyr som tilskuere.

Er det ikke muligt at spille Leopard Creek spilles White River Golf Course. Alternativt er det muligt at vælge en safari i Kruger National Park.

 

8. oktober – Pretoria

Nyd en sidste morgenmad ombord inden toget ved 10 tiden ruller in på Capital Park Station i Pretoria. Hermed er denne fantastiske del af rejsen ovre og jeres chauffør transporterer jer videre til lufthavnen i Johannesburg. Afhængig af afrejsetidspunkt, kan der muligvis findes tid til en halvdagsudflugt eller guided tur. Kontakt os for yderligere info.

 

9. oktober – hjemrejse

Hjemme igen.

Rovos Rail

Forespørgsel

Kontaktinformation

loading Din forespørgsel er modtaget. Vi undersøger om rejsen kan gennemføres, og kommer snarest muligt tilbage med svar via mail. Forespørgslen mislykkedes at sende, prøv igen senere eller ring til os i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.