Western Cape

Western Cape

Golf og vinsmagning i Stellenbosch

Inden du stiger ombord på Rovos Rail, starter du din rejse i fascinerende Cape Town og begiver dig videre til Stellenbosch, hvor fremragende golf og kulinariske oplevelser venter.

Western Cape er for dig som vil kombinere togturen med et besøg i Cape Town, hvor du har to nætter og to nætter i Stellenbosch med golf og vinsmagning, inden turen går mod Johannesburg og Pretoria hvor den eksklusive togtur med Rovos Rail tager sin start.

Her venter store golfoplevelser på nogle af områdets bedste golfbaner, en helt uovertruffen naturoplevelse, når turen går gennem det smukke Sydafrikanske landskab og 8 dage fyldt med unikke rejseoplevelser, som ikke fås lignende andre steder i verden. Rovos Rail har kun ganske få afgange om året og pladserne er særdeles eftertragtede.

På Rovos Rail får du den helt unikke oplevelse af en togtur gennem det smukke Sydafrikanske landskab. På togturen bydes der på en overdådig morgenmad med koldt skåret kød, croissants, friskbagt brød, frisk frugt, yoghurt, juicer, flere forskellige oste og så videre og så videre. Til frokost og middag serveres der naturligvis en forret inden man bestiller hovedret, blandt andet fisk, kød eller vegetarisk, inden den forførende dessert afslutter måltidet. Til dette vælger du blandt et stort udvalg af Sydafrikanske vine. Visse golfdage spiser man frokost i golfklubberne, hvilket ligeledes er inkluderet i rejsen.

Stemningen på Rovos Rail

Ombord på toget mødet man et entusiastisk team, som virkelig værner om sine gæster. Maden i almindelighed og middagene i særdeleshed er kreeret med stor omtanke og er en vigtig del af Rovos Prestige. Et oplagt forslag er under rejsen at slå sig ned i den bagerste vogn, som er helt åben! Den varme vind flagrer skønt i ansigtet, mens man smager dagens “bobler” og lader sig forføre af de fantastiske udsigter.

Fakta

Hvad er inkluderet i rejsen?

Fly til Cape Town og hjem fra Johannesburg
Indenrigsfly Cape Town - Johannesburg
Alle transfers ifølge programmet
2 nætter på Victoria & Alfred Hotel inkl. morgenmad
2 nætter på Majeka House inkl. morgenmad
1 nat på 131 Herbert Baker inkl. morgenmad
8 nætter på Rovos Rail Helpension inklusive drikkevarer på Rovos Rail
1 safaritur
1 vinsmagning
1 runde golf på De Zalze Golf Club
1 runde golf på Gary Player CC
1 runde golf på Champagne Sports Resort
1 runde golf på Durban Beachwood Country Club
1 runde golf på Royal Swazi Club
1 runde golf på Leopard's Creek

Bemærk! Rejsen med Rovos kan også bestilles med afrejse fra andre lufthavne end København. Kontakt os herom.

Turistskat
På flere rejsemål opkræver lokale myndighederne turistskat i forbindelse med hotelovernatninger. Denne skat opkræves af hotellet og betales ved ud check fra hotellet. Læs mere om turistskatter her.

Vejret lige nu

weather-icon11.7℃

De Zalze Golf Club

De Zalze Golf Club ligger smukt placeret i Spier Estate vinmarkerne og er designet af Peter Matkovich, som også har Arabella Golf og Pinnacle Point på CV’et. På De Zalze har Matkovich virkelig gjort brug af de imponerende naturlige omgivelser med Blaauwklippen River som slænger sig gennem banen. Foruden en dejlig bane, så er maden i klubhuset også værd at sætte tid af til, mens du nyder den imponerende udsigt fra terrassen.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Parkbane
Banefakta Par72, 6369 5937 5083
HCP-grænse 54
Drivingrange Udslag fra græs
Banedesign Peter Matkovich

Gary Player Country Club

Denne bane ligger i Sun City nordvest for Johannesburg. Banen er en af verdens længste og kræver mange gode slag for at komme rundt i en god score. Banen er ranket blandt de bedste i Sydafrika og en af de mest kendte, da den ofte er vært for store turneringer.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Parkbane
Banefakta Par 72, 6535 5881 5004
HCP-grænse 54
Drivingrange Udslag fra græs
Banedesign Gary Player og Ron Kirby

Lost City Golf Club

Allerede ved ankomsten til The Lost City Golf Course bliver man imponeret over det specielle klubhus, som er designet med inspiration fra myten om det tabte Atlantis. I stil med det nærliggende hotel, Palace of the Lost City, er klubhuset en overflod af håndværksmæssige detaljer og oplevelser i sig selv.
Golfbanen giver ved første øjekast det indtryk, at man nemt finder bolden, hvis man slår lidt skævt fra tee. Men det er ikke tilfældet og vi kan kun anbefale at hyre en af de lokale caddier, som både giver godt selskab og sparer dig for et besøg i pro-shoppen efter nye bolde.

Den første fairway er godt bevogtet af waste areas på begge sider, hvilket præger banens layout på de første ni huller. Golfbanen er skåret du i et kuperet terræn med udsigt til nationalparken og de bjergrige landskab, som ses fra alle steder på banen. De fleste af teestederne er forhøjede, så husk at tage dig tid til at nyde de fantastiske udsigter, som The Lost City-banen byder på.

Rundens helt store højdepunkt er hul 13. Et par 3-hul som spilles for et forhøjet teested med udslag mod greenen, som er udformet efter det afrikanske kontinent. Den smukke green er omkranset af både bunker og vandhazard, sidstnævnte er hjemsted for mere end 40 krokodiller. Det skal siges, at du ikke vil være den første som ikke leder efter din bold, hvis du skulle være uheldig og slå den direkte i søen.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Lettere kuperet parkbane
Banefakta Par 72, 6354 5959 5417
Drivingrange Ja, udslag fra græs
Banedesign Gary Player

Champagne Sports Resort

Denna mesterskabsbane designet af Hugh Baiocchi efterlader en med en varigt indtryk. Udsigten fra fairways med Champagne og Cathkin Peaks i baggrunden er enestående. 84 velplacerede og flot skårne bunkers venter på at du skal mærke sandet hentet fra Bronkhorstspruit. Fairways spilles brede, men ryger du i roughen så kan du let komme i problemer. En super golfbane som helt sikkert vil efterlade et godt indtryk.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Kuperet parkbane
Banefakta Par 72, 6694 6202 5632 4757
HCP-grænse 54
Drivingrange Udslag fra græs
Banedesign Hugh Baiocchi

Royal Swazi Spa Golf Course

Det er ikke hver dag man får chancen for at spille golf i Swaziland! Denne pragtfulde bane finder man i Ezulwini Valley og den er vellidt af alle typer af golfspillere. Inden for de seneste par år er den blevet renoveret for at give spillere en større udfordring. Banen tilbyder en oplevelsesrig golfrunde, hvor naturen blender godt ind i banen med træer, buske og søer.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Parkbane
Banefakta Par 72, 6861
HCP-grænse 54
Drivingrange Udslag fra græs

Durban Country Club

Durban Country Club har to golfbaner, Durban Country Club og Durban Country Club Beachwood. Officielt åbnede klubben i 1922, dog kun med en bane. 1990 overtog man det som nu hedder Durban Country Club Beachwood.

Durban Country Club, er den mest anerkendte golfbane i vores program. Her har flere af de store turneringer blevet spillet og det er let at forstå hvorfor.

Banen er en forholdsvis flad parkbane, som sine smalle fairways og ondulerede greens er ganske finurlig at spille. Banen anses for at være ganske svær med en frodig vegetation og en utrolig smuk beliggenhed med sanddyner ud til det Indiske Ocean.

De første par huller er ganske smalle og derfor er det en god idé, at være lidt forsigtig med driveren, hvis man skal i klubhuset med en god score. Banen står altid skarpt og er virkelig en bane man skal glæde sig til at spille – uanset handicap.

Fakta

Antal huller 36
Bankarakter Park- og seasidebaner
Banfakta Durban CC, par 72/73,  6157 5910 5250
Beachwood, par 72/73,  6016 5883 5308
Drivingrange Ja, udslag fra græs
Bandesign George Waterman
Caddie På Durban Country Club er det obligatorisk med caddie. Det kræver mindst én caddie per bold og en caddie koster ca. 100,- per runde og betales på stedet. Drikkepenge kommer udover dette beløb.

Leopard Creek Golf Club

Leopard Creek Golf Club ligger i hjertet af Mpumalanga ved den sydlige grænse af Kruger National Park. Denne eftertragtede bane er svær at få adgang til, da det bare er medlemmer og få udvalgte gæster, som får chancen for at spille her. Foruden et enestående layout, kommer du også helt tæt på Kruger National Park. På 13. hul vil du opleve, at det kun er Crocodile River, som adskiller dig fra den imponerende park, her er gode chancer for at dyr i parken. Leopard Creek blev gennemgribende renoveret i 2017, og har nok aldrig været bedre.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Parkbane
Banefakta Par 72, 6665 6062 5150
HCP-grænse 54
Drivingrange Udslag fra græs
Banedesign Gary Player

Victoria & Alfred Hotel

Beliggende i hjertet af Cape Town’s populære Waterfront tilbyder Victoria & Alfred Hotel førsteklasses ophold i traditionel Cape kolonistil. Sin høje standard på service og venlige atmosfære har givet hotelletflere prestigefyldte udmærkelser. Hotellet har en fantastisk udsigt over Table Mountain, havnen og den pulserende V & A Waterfront. Her bor man bare et stenkast fra nogle af Cape Town’s bedste butikker og restauranter.

Fakta

Standardstarstarstarstarstar
BeliggenhedWaterfront
Værelser96. Alle værelser med AC, safe, hårtørrer m.m.
FaciliteterUdendørs pool, fitness, spa, restauranter, barer m.m.
WifiJa

Majeka House

Majeka House er en sand perle med 5-stjernet service som den skal være. Hotellet har blot 22 værelser og de er nøje gennemtænkt i hver eneste detalje. Hotellet ligger i udkanten af Stellenbosch i perfekt afstand til de berømte vingårde og golfbaner som De Zalze og Stellenbosch. Hotellets restaurant, Makaron, er særdeles populær også blandt lokalbefolkningen, hvor den benyttes, når der skal fejres i specielle anledninger. Designet i restauranten går heller ikke ubemærket hen, hvor designeren Etienne Hanekom har skabt et særdeles behageligt rum i en smart blanding af genbrugsmøbler og moderne design. Så foruden en gastronomisk oplevelse, venter der også en visuel oplevelse på restauranten.

Fakta

BeliggenhedI udkanten af Stellenbosch
Værelser22
FaciliteterAlle værelser med toilet, bad hårtørrer, TV, telefon, AC, balkon/terrasse
WifiJa, gratis

131 Hebert Baker

131 Hebert Baker er et lille 5-stjernet boutique hotel beliggende i den hyggelige forstad Groenkloof. Foruden et helt fantastisk panorama view ud over Pretoria, så har hotellet et 5-stjernet køkken, hvor de gastronomiske forventninger bliver indfriet gang på gang. Oprindelig var 131 Herbert Baker en privat bolig og den familiære charme har man bevaret i alle små detaljer og en hjertevarm service. Dette har givet hotellet et utroligt godt ry.

Den imponerende udsigt til Pretoria kan nydes fra den eksklusive restaurant som er åbent hver dag. 131 Herbert Baker er en oplevelse i sig selv og den perfekte start på en rejse med Rovos Rail.

Fakta

BeliggenhedCentralt i Pretoria
Værelser16 værelser
FaciliteterAlle værelser med toilet, bad hårtørrer, TV, telefon, AC, balkon/terrasse
WifiJa, gratis

Rovos Rail

Rovos Rail er nok verdens mest luksuriøse togrejse. Her bor du i ombyggede sovevogne med moderne komfort, som er nænsomt renoveret for at man kan opleve en atmosfære fra en svunden tid. Når du stiger ombord på de klassiske, luksuriøst indrettede togvogne mødes du af en romantisk og magisk følelse i et afslappet og elegant miljø. Samtlige kupéer har aircondition, deponeringsboks, minibar og badeværelse med bruseniche, hårtørrer mv. En lille tidslomme gennem det smukke Sydafrikanske landskab og en oplevelse man ikke finder lignende nogen andre steder.

 

 

Pullman Suite
Her opholder man sig i 7 kvadratmeter store kupéer med badeværelse. Man kan enten vælge mellem twin beds ovenpå hinanden eller dobbeltseng, som om dagen laves om til sofa.

 

De Luxe Suite
De Luxe Suiterne er på 11 kvadratmeter og dermed noget større end Pullman Suiterne. Her er eget loungeområde. Også her kan man vælge mellem twin beds eller dobbeltseng.

 

Royal Suite
Royal Suites fylder en halv vogn og er derfor meget rummelige og vældigt elegante. Med 16 kvadratmeter har disse kupéer eget loungeområde og badeværelse med badekar og bruseniche.

Fakta

Standardstarstarstarstarstar
VærelserAntal værelser varierer. Samtlige værelser har aircondition, deponeringsboks, minibar og badeværelse med bruseniche, hårtørrer mv
FaciliteterRestaurant, barer og lounge.
WifiNej

Rovos Rail Golfsafari

Dag 1 – Afrejse

Afrejse fra København til Cape Town.

 

Dag 2 – Cape Town

I bliver budt varmt velkommen af vores lokale guide og transporteret til Waterfront, hvor I tjekker ind på Victoria & Alfred Hotel.

• 2 nætter på V&A Hotel med morgenmad

 

Dag 3 – Cape Town

Nyd en skøn dag i Cape Town, også kendt som “The Mother City”. Alternativerne er mange – der er mulighed for at tage op på det mageløse Table Mountain, opleve en guidet tur til Robben Island, se smukke Kap det Gode Håb eller tage på sigthseeing i Cape Town.

 

Dag 4 – Stellenbosch

Efter udtjekning følger en uforglemmelig tur til Kap Det Gode Håb. Rejsen fortsætter til Stellenbosch, hvor I tjekker ind på vores hotel.
• 2 nætter på Majeka House, alternativt d’Ouwe Werf Hotel med morgenmad

 

Dag 5 – Golf på Pearl Valley – alt. de Zalze Golf Club

Golf på skønne Pearl Valley, hvor South African Open har været spillet flere gange. Banen ligger flot indkrandset mellem Franschoek og Paarl. På vejen tilbage til Stellenbosch er der vinsmagning på en af de mange vingårde. / De Zalze Golf Club ligger smukt placeret i Spier Estate vinmarkerne og er designet af Peter Matkovich

 

Dag 6 – Stellenbosch – Pretoria

Udtjekning og transfer til lufthavnen, hvor I flyver indenrigs til Johannesburg. Her bliver I mødt af vores lokale guide, som sørger for transport til det smukt beliggende 131 Herbert Baker Hotel udenfor Pretoria for at lade batterierne bedst muligt op til de kommende ni døgn ombord på Rovos Rail.

• 1 nat på 131 Herbert Baker med morgenmad

 

Dag 7 – Rovos Rail – Afgang

Velkommen til Rovos Rail’s private togstation Capital Park i Pretoria. Her bliver I mødt med champagne og snacks i loungen inden afrejsen mod Koster.

• 9 nætter på Rovos Rail med helpension

 

Dag 8 – Golf på Sun City

Efter en herlig morgenmad ombord på Rovos bruger I denne dag i Sun City med spil på enten Lost City GC eller Gary Player Country Club (ikke fastlagt pt.). Dette efterfølges af frokost i klubben.

 

Dag 9 – Rovos Rail

Efter et natstop i Heidelberg går toget videre med Estcourt via Ladysmith. En oplagt dag til slappe af på toget. Mange vælger at sidde i den sidste vogn, som er helt åben mod naturen.

 

Dag 10 – Golf på Champagne Sports Resort

Når I vågner til morgen er det ved foden af Drakensberg, hvor I spiller golf på det fredfyldte Champagne Sports Resort, hvor udsigten mildt sagt er storslået.

 

Dag 11 – Golf på Durban Country Club

Tid til at lufte golfkøllerne igen, denne gang på Durban Country Club.

 

Dag 12 – Safari i Hluhluwe Game Reserve

En tidlig morgensafari venter i Afrikas ældste safaripark, Hluhluwe Game Reserve, som ligger i hjertet af Zululand. Her mødes I af et rigt dyreliv og mon ikke middagen smager godt til aften!

 

Dag 13 – Golf på Royal Swazi Spa Course

Når det er tid til morgenmad er I allerede i Swaziland. Der venter en spændende runde golf på den meget smukke Royal Swazi Spa Golf Course i Ezulwini Valley. Frem mod aftenen glider toget videre sydpå mod KwaZulu Natal.

 

Dag 14 – Leopard Creek Championship Golf Course

I dag spiller vi golf på smukke Leopard Creek Golf Course. En stor oplevelse venter her.

 

Dag 15 – Pretoria

Nyd en sidste morgenmad ombord inden toget ved 10 tiden ruller in på Capital Park Station i Pretoria. Hermed er denne fantastiske del af rejsen ovre og jeres chauffør transporterer jer videre til lufthavnen i Johannesburg. Afhængig af afrejsetidspunkt, kan der muligvis findes tid til en halvdagsudflugt eller guided tur. Kontakt os for yderligere info.

 

Dag 16/17 – hjemrejse

Hjemme igen.

Rovos Rail

Forespørgsel

Kontaktinformation

loading Din forespørgsel er modtaget. Vi undersøger om rejsen kan gennemføres, og kommer snarest muligt tilbage med svar via mail. Forespørgslen mislykkedes at sende, prøv igen senere eller ring til os i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.