Golfrejser til Spanien

– Golfferie i skønne Spanien!


En golfferie til Spanien byder på mere end 400 golfbaner at vælge i mellem. Hos Golf Plaisir har vi nøje udvalgt nogle af de golfbaner og resorts, som vi mener, vil give dig den bedste golfrejse til Spanien. Alt fra små gemte skatte til verdensklasseanlæg - så du kan koncentrere dig om at nyde din golfrejse.

Med mere end 400 golfbaner er Spanien en af Europas førende golfdestinationer og flere af Europas bedste golfbaner finder man netop i Spanien. Mange af golfbanerne er bygget med turisme in mente. Det betyder, at man som oftest, finder rigtig gode hoteller og restauranter i nærheden af golfbanen.

Golfrejser til Spanien er en af Golf Plaisirs specialiteter og vi har aftaler med de fleste udbydere både på fastlandet og på øerne. Vores Golf Plaisir Classic-koncept er med golfværter på langt de fleste destinationer, som arrangerer turneringer og andet i løbet af ugen. Men du kan selvfølgelig også skræddersyet din golfrejse til Spanien efter dine behov og ønsker.

Vil du spille golf på Gran Canaria, golf i Malaga eller golf i Alicante eller andre steder i Spanien, så kan vi hjælpe dig til den bedste golfrejse, så du kan slappe af og nyde din golfrejse.

Et andet kendetegn hvad angår golf i Spanien, er den meget høje kvalitet i forhold til prisen. Derfor er det er ikke mærkeligt, at Spanien regnes for det største golfrejsemål i Europa.

Golfværter på vores spanske golfdestinationer

På mange af vores destinationer i Spanien vil du i øvrigt kunne nyde godt af vores service med golfværter. Så hvad enten du vil slappe af eller spille golf under din ferie, så vil vi gøre alt for, at du får den bedste golfferie i Spanien.

Spanien

Alicante

Golf i Alicante har i mange år været en meget efterspurgt vare især blandt skandinaviske golfspillere. Området tilbyder ideelle forhold for golfrejser med et varmt og solrigt klima, masser af hotel og long stay muligheder, gode flymuligheder fra flere steder i Danmark og ikke mindst et væld af gode golfbaner.

Spanien

Costa de la Luz

Golf på Costa de la Luz er ensbetydende med golf i et af Spaniens smukkeste naturområder. Costa de la Luz eller Lysets Kyst er den kystlinje i Andalusien, som vender ud mod Atlanterhavet og dannes af to spanske provinser – Huelva og Cádiz, kun adskilt af den imponerende Doñana Nationalpark.

Spanien

Fuerteventura

Fuerteventura er især kendt for sine paradisagtige strande og gode surfmuligheder. Men øen er også hjemsted for hele fire golfbaner, som er perfekte når du vil kombinere en badeferie med golf.

Spanien

Gran Canaria

Den solbeskinnede ø i Atlanterhavet er med sine syv golfbaner fordelt på en radius af 50 km en lækkerbisken for danske golfspillere. En golfrejse til Gran Canaria er ensbetydende med golfbaner og hoteller af høj kvalitet, kun fem timers flyvning fra Danmark.

Spanien

La Gomera

At der findes golf på La Gomera er i sig selv ret enestående. Øen er den næstmindste af de syv Kanarieøer og store dele af øen præges af den imponerende Nationalpark Garajonay.

Spanien

Malaga

På Costa del Sol finder du mere end 100 golfbaner i og omkring Malaga, så det er ikke underligt at kysten i folkemunde har fået kælenavnet Costa del Golf.

Spanien

Mallorca

Mallorca og golf har gennem flere år rimet på hinanden. Danske golfspillere har valfartet til øen i Middelhavet, som byder på omkring 20 golfbaner, lækre hoteller og en dejlig kort flyvetur fra Danmark.

Spanien

Tenerife

Golfrejser til Tenerife bliver stadig mere og mere populært. Et dejligt mildt klima året rundt og nogle spektakulære golfbaner, nogen af dem helt ud til vandet, har været stærkt bidragene til den stigende interesse. En ting er sikkert. En golfrejse til Tenerife vil ikke skuffe dig.