Barcelona

Golf i Barcelona er måske ikke det man hører så ofte, men i området nord for Cataloniens hovedstad er der faktisk nogle rigtig gode golfbaner – og ikke mindst nogle gode overnatningsmuligheder.

Egentlig er det mærkeligt, at så få –  sammenlignet med solskinskysten og Alicante, tager til områderne omkring Barcelona for at spille golf. For bare 30 minutter fra lufthavnen i Barcelona finder du den fantastisk 54-hullers El Prat-bane. Tidligere var golfbanerne kun for medlemmer, men nu kan du både bo og spille her for en rimelig betaling. Tager du i stedet lidt længere mod nord næsten til byen Girona, finder du endnu et suverænt golfanlæg – nemlig PGA Catalunya Golfresort med 36 huller fordelt på Tour Course og Stadium Course. Sidstnævnte er faktisk rangeret som nr. 1 i hele Spanien!

Vores golfrejser til Barcelona

Fra 6 995 ,-

Spanien, Barcelona

PGA Catalunya Resort

Hvis du vil kombinere golf med en storby, har du fin mulighed for at starte din rejse på PGA Catalunya og derefter slutte af med et par nætter i det centrale Barcelona. Dette dejlige golfanlæg er strategisk placeret knap 80 km nord for Barcelona og kun 5 kilometer syd for Girona Lufthavn.