Meloneras, Villa del Conde
Vælg mellem to forskellige greenfee-pakker!

Meloneras, Villa del Conde

Luksus ferie på Gran Canaria

Villa del Conde tilhører virkelig luksuskategorien af 5 stjernede hoteller. Her kan du forvente ”det lille ekstra” under opholdet på din golfrejse. Hotellet har en fantastiske beliggenhed, men også den høje standard på hotellet, hvor intet er overladt til tilfældighederne - gør et ophold her til en helt uforglemmelig oplevelse!

De Kanariske Øer har det ideelle klimaforhold, for rejsende som ønsker at spille golf under varmere himmelstrøg i løbet af vinterhalvåret. Gran Canaria er helt klart en af de populæreste rejsemål i Europa - for golfspillere. Og det kommer nok ikke som nogen overraskelse at Villa del Conde, som blot ligger et stenkast fra strandkanten, er et de mest eftertragtede hoteller.

Det er varmen og de lange sandstrande som lokker i tusindtal af turister til Gran Canaria fra hele Verden. Og for os golfere er det kombinationen af golfbanerne Meloneras, Anfi Tauro og Maspalomas, som gør Gran Canaria til et af de klart mest foretrukne rejsemål år efter år. For dig der vil krydre din næste rejse med ekstra luksus, så bør det 5 stjernede Vila del Conde være det klare valg. Det er hotelkæden Lopesans kronjuvel og ligger perfekt placeret, bare et stenkast fra restauranter og butikker langs Meloneras strandpromenade. Hotellet ligger ikke i gåafstand til Meloneras Golf, men fra banen kan man se Villa del Condes karakteristiske tårn, langs kysten.

Fakta

Golfvært Ja
Baner i nærområdet 7
Afstand til golf 5 km, transfer indgår jfr. køreplanen.
Afstand til lufthavn 40 km
Nærmeste by Playa del Inglés, 3 km
Arrangementer Konkurrencer, udflugter mm.

Hvad er inkluderet i rejsen?

Laveste pris: 13 495,-

7 overnatninger i dobbeltværelse
7 morgenmad
5 heldagsgreenfee på Meloneras alt. Play Around
fly
flyskat
Transport af kuffert og golfbag
lufthavnstransfer
service af vores golfvært

Halvpension
Det er muligt at opgradere dit ophold på Villa del Conde til halvpension. Du booker din tillægspakke under "Pension", når du foretager din reservation online.

Greenfee-pakke Play Around
På vores rejser til Meloneras har du mulighed for at vælge mellem en anden greenfee-pakke. Med vores Play Around pakke får du mulighed for at spille 3 runder på Meloneras, en runde på Maspalomas Golf og en runde på Anfi Tauro Golf. Til begge baner sørger vi selvfølgelig for transfer t/r og på Anfi Tauro indgår der en buggy.

Turistskat
På flere rejsemål opkræver lokale myndighederne turistskat i forbindelse med hotelovernatninger. Denne skat opkræves af hotellet og betales ved ud check fra hotellet.

Vejret lige nu

weather-icon23.1℃

Meloneras Golf

Meloneras Golf er en af Gran Canarias bedste golfbaner og formodentlig også den, hvor man får den bedste visuelle oplevelse. Golfbanen er anlagt langs med havet, der hvor der ellers bygges hoteller og luksusvillaer på Gran Canaria, og er skønt sammensat af skønne golfhuller korte og lange huller.

Åbningen er lidt forsigtig, men ganske langsomt lærer man karakteren og hastigheden på greens at kende. En af de mange udfordringer kommer på det femte hul, et kort par 3-hul. Det er let at lade sig narre og tro, at det er et nemt hul, men det gælder om, at holde tungen lige i munden, for ellers er der risiko for, at man havner i vandet. Det føles godt, at kunne anvende alle køllerne i baggen, og på de første 9 huller, kan man sprede boldene ganske frit, uden at blive straffet alt for hårdt, men selvom de første 9 huller er ganske tilforladelige, så kan man fra klubhuset se, hvad der venter – og det er de sidste 9 huller, som for det meste afgør scoren. Ikke alle af de 9 huller ligger langs havet, men havet er så dominerende, at det føles som om de gør. De sidste 9 hullers virkelige signaturhul er hul nummer 12, som er et svært par 3-hul. Her får man en følelse af nærmest, at slå lige ud i havet. Greenen ligger virkelig på kanten af Atlanten. Alle vil tilbage til Meloneras, det mærkes tydeligt på at alle vores gæster, som kommer tilbage igen år efter år..

 

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Park-/seasidebane
Banefakta Par 71, 5902 5394 4926 4400
HCP-grænse 54
Drivingrange Udslag fra måtte og græs.
Banedesign Ron Kirby
Transport til og fra golfbanen går på faste tider iflg. skemaet som ses på destinationen. Ønsker man, at tage afsted på andre tider for at udnytte heldagsgreenfree, sker dette for egen regning.

Anfi Tauro Golf

Anfi Tauro Golf ligger på Gran Canarias solrige sydvestkyst – ikke ret langt fra den velkendte Playa del Inglés. Arkitekterne Robert von Hagge, Smelek og Baril står for designet og har i det barske naturlandskab, skabt en spektakulær golfbane, hvor de grønne fairways står i skarp kontrast til de solgule klipper-formationer.

De 18 huller snor sig igennem det kuperede landskab og fra flere af hullerne er der et fantastisk view ud over Atlanterhavet. Banen er anlagt i barskt naturlandskab, hvor de grønne fairwayas står i skærende kontrast til de solgule klippeformationer. Banen er meget kuperet, hvilket betyder at den kræver buggy. Specielt på bag-ni kommer man højt op og får et par fantastiske slag på f.eks. hul 12, hvor man føler at man står på toppen af klippen og slår ned mod green.

I et meget kuperet landskab har man fået det optimale ud af den imponerende natur og med Von Hagges kendte touch, så har man skabt en golfbane af høj kvalitet, der sammen med Meloneras, regnes for at være den bedste på Gran Canaria. Det har dog ikke været helt gratis og bl.a. på hul 8, har man været nødt til at sprænge en stor del af klingen væk for at få plads til greenen.

Alt i alt er Anfi Tauro en golfbane man bare må spille, når man er på Gran Canaria og vi er derfor glade for nu, at kunne tilbyde denne i vores Play Around-pakke for et symbolsk ekstra beløb.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Kuperet ørkenbane - kræver buggy
Banefakta Par 72,  6275 5843 5459 4640
Faciliteter Drivingrange, Putting-green, indspils-område, pro-shop, lejeudstyr, restaurant.
Banedesign Von Hagge, Smelek og Baril (2006)
Information Spil på Anfi Tauro Golf er inkluderet, når du bestiller vores greenfee-pakke "Play Around".

Maspalomas Golf

Maspalomas Golf genkender nogen måske fra svenske Stig Helmers golfeventyr i Selskabsrejsen og det stemmer måske meget godt overens med den stemning, man kan finde i klubhuset. Her hersker en dejlig uformel feriestemning af gode folk og godt humør. Golfbanen er en klassisk spansk parkbane med brede fairways flankeret af svajende palmer, akkompagneret af en let brise fra Atlanterhavet.

Her er god plads til et par fejlslag, men også huller hvor det kræves, at du holder tungen lige i munden. Mest af alt er den hyggelig at spille og feriestemningen kommer helt tæt på, når man kommer på bag-ni, hvor man kan fornemme Maspalomas berømte “sanddyner”, som afgrænser golfbanen fra stranden. Når runden er færdig fortsætter den hyggelige stemning på klubbens terrasse, hvor man kan udveksle gode historier over en kold pilsner.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Flad parkbane
Banefakta Par 73, 6389 5953 5265
Faciliteter Drivingrange, putting-green, indspils-område, trolleys og buggies, lejesæt, pro-shop, restaurant og bar.
Banedesign Mackenzie Ross (1968)
Information Spil på Maspalomas Golf er inkluderet, når du bestiller vores greenfee-pakke "Play Around".

Lopesan Villa del Conde

Villa del Conde er hotelkæden Lopesans kronjuvel, og klassificeres som et af de absolut bedste i Costa Meloneras og på hele Gran Canaria. Arkitekturen minder om en lille kanarisk by, og det er ikke så mærkeligt, da hotellet for en stor dels vedkommende er en kopi af Agüimes. Den karakteristiske katedral og tårnene udgør receptionen. Værelserne er beliggende i forskellige bygninger, som varierer i størrelse, farver og arkitektur. Hotelværelserne er indrettet i klassisk spansk stil med kakler på gulvene og sarte farvesammensætninger. De fleste restauranter er placerede i forbindelse med det store torv, som er centralt beliggende på anlægget. Alle hotellets restauranter rundt om torvet skaber en intim og hyggelig atmosfære. På et 5 stjernet hotel som dette, er maden selvfølgelig både varieret og af højeste kvalitet. I den frodige have findes ikke mindre end 5 pools, hvoraf den største, har en kunstigt anlagt sandstrand. For den, som gerne vil tage en dukkert i havet, ligger strandpromenaden lige ved siden af.

Fakta

Standard starstarstarstarstar
Beliggenhed I Costa Meloneras, beliggende ved havet, 500 m til centrum.
Værelser 561. Alle værelser har AC, safe, minibar, hårtørrer m.m.
Værelseskategori I vores webshop kan du opgradere værelseskategori
Faciliteter Flere restauranter og barer. Stort poolområde med opvarmede pools, Thalasso Spa.
Wifi Gratis opkobling til wifi på hotellet.

Vælg den rette greenfeepakke

Vi tilbyder to forskellige greenfeepakker, man kan vælge imellem – ved ophold på Lopesan Baobab og Lopesan Villa del Conde. Vi ved at vore golfgæster spiller på forskellige niveauer og ved at tilbyde to forskellige greenfeepakker, så øges fleksibiliteten. Vælg den pakke som passer dig bedst på netop din golfrejse.

Standardpakke – 5 x heldagsgolf på Meloneras

Meloneras Golf er den golfbane, der ligger nærmest Villa del Conde og er lidt af en hjemmebane på Gran Canaria. Banen er en varieret og afvekslende bane, som man snildt kan spille hele ugen. Der findes mange golfere, som godt kan lide at spille den samme bane flere gange, således at man lærer banen bedre at kende og ved hvor forhindringerne venter. Og så er det også bekvemt, at man kan  køre med shuttle til den samme golfbane i ugens løb og ønsker man – mod forventning at spille andre baner, så er der mange gode baner i lokalområdet.

Play Around – 3 x Meloneras, 1 x Anfi Tauro, 1 x Maspalomas

Som navnet Play Around indikerer, så er dette en greenfeepakke for dig som godt kan lide at spille på forskellige golfbaner i løbet af din golfferie. Det er både sjovt og afvekslende at spille de tre baner i løbet af en og samme uge. Meloneras Golf med sin fantastiske utsikt over Atlanterhavet spilles tre ganger. En runde golf spilles på Maspalomas Golf, som er en klassisk spansk parkbane og har mer enn 50 år bak seg, samt en runde på Anfi Tauro, som vanligvis er kategorisert som en ørkenbane og virkelig er en unik. opplevelse vakkert anlagt i den barske naturen. Når vi besøker Anfi Tauro er golfbildelen inkludert. Dette er en fantastisk golfpakke for de som liker å spille flere golfbaner.

Transporter

Baobab/Villa del Conde till Meloneras Golf og Maspalomas

Villa del Conde og Baobab er begge beliggende inde i Costa Meloneras og der er 3-4 km. eller 5-10 minutter med hotellets shuttlebus til de to golfbaner. Bussen kører i fast rutefart mellem hotellerne, først til Meloneras Golf og siden Maspalomas. Transporten er gratis og kører efter et fast tilrettelagt program og generelt kan man regne med at bussen afgår én gang i timen. Er bussen fuld eller spiller man til efter sidste bus er afgået fra golfbanen, så må man selv tage en taxa for egen regning.

Baobab/Villa del Conde till Anfi Tauro

Villa del Conde og Baobab ligger inde i Costa Meloneras, hvilket er ca. 17 km eller 20 minutter med hotellets shuttlebus til Anfi Tauro. Bussen kører på en rute mellem hotellerne og siden videre til Anfi tauro. Transporten er gratis og afgår med 75 minutters interval.

Meloneras Golf

Lopesan Villa del Conde

Forespørgsel

Kontaktinformation

loading Din forespørgsel er modtaget. Vi undersøger om rejsen kan gennemføres, og kommer snarest muligt tilbage med svar via mail. Forespørgslen mislykkedes at sende, prøv igen senere eller ring til os i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.