Golfrejser til Sydafrika

Golfrejser til Sydafrika er ret populært - og det forstår man jo godt. Den unikke mulighed for at kombinere golf på nogle af verdens bedste golfbaner med safari, smukke strande og en gastronomi i verdensklasse har fået mange danskere til at kigge på Sydafrika, når golfrejsen skal bestilles.

Golfrejser til Sydafrika giver dig muligheden for at opleve et smukt og mangfoldigt land med en rig historie, fantastisk gastronomi og ikke mindst en endeløs række af muligheder for fremragende golfbaner og hoteller.

De fleste golfrejser til Sydafrika er koncentreret omkring området øst for Cape Town med Garden Route – som den kaldes, som det helt store trækplaster. Garden Route regnes af mange for en af Sydafrikas mest smukke strækninger og byder på en god blanding af charmerende byer, vinhuse og ikke mindst nogle af Sydafrikas allerbedste golfbaner og golf resorts langs den imponerende kystlinje. Navne som Oubaai Golf, Simola Golf, Pezula Golf og Pinnacle Point ringer måske en klokke hos mange golfelskere, men det er nok Fancourt, som får smilet frem hos de fleste. Fancourt er absolut kronjuvelen blandt golf resorts i Sydafrika og er på bucket listen for rigtigt mange golfspillere.

En anden rejseoplevelse, som regnes for drømmerejsen for mange er Rovos Rail.

Rovos Rail med Golf Plaisir

Hos Golf Plaisir er et vores mest populære produkter i Sydafrika Rovos Rail – bedre kendt som “The most luxurious train in the world”. Her stiger du ombord på et træbeklædt luksus-tog, som fragter dig rundt i landet, gennem nationalparker og ud til nogle af landets bedste golfbaner. En unik oplevelse, som man sent vil glemme.

Sydafrika

Cape Town

De fleste golfspillere, der tager til Sydafrika, besøger normalt Cape Town eller Western Cape og ofte også vindistriktet omkring Stellenbosch. Der er omkring 40 golfbaner i området omkring Cape Town. Her kan man blandt andet findes Sydafrikas ældste golfklub, Royal Cape, som åbnede i 1885.

Sydafrika

Rovos Rail

Rovos Rail Golf Safari har kun få afgange per år og vi er selvfølgelig rigtig glade for at kunne tilbyde denne helt unikke tur i Danmark. På safari-turen får du ikke blot oplevelsen med Rovos samt mulighed for at spille fantastisk golf - du får også en chance for at opleve Sydafrika, som det skønne rejseland det er.