?>

Golfrejser til Sydafrika

Golfrejser til Sydafrika er noget af det mest optimale man kan opnå som nysgerrig golfspiller. Den unikke mulighed for at kombinere golf på nogle af verdens bedste golfbaner med safari, smukke strande og en gastronomi i verdensklasse har fået mange danskere til at kigge på Sydafrika, når golfrejsen skal bestilles.

Golfrejser til Sydafrika giver dig muligheden for at opleve et smukt og mangfoldigt land med mange muligheder for fremragende golf. Landet har nogle af verdens bedste golfbaner og har fostret verdensnavne som eksempelvis Ernie Els, Louis Oosthuizen og Gary Player.

Denne stjerneparade af golfspillere går fint i tråd med den oplevelse som venter i dette smukke land. Smukke strande, en rig historie, spændende gastronomi, vine i verdensklasse og ikke mindst safari. Hvad angår golf i Sydafrika, så har du nok hørt om baner som Fancourt, Leopard Creek og Pinnacle Point. Alle er golfbaner som med garanti vil give dig en golfoplevelse for livet.

Rovos Rail med Golf Plaisir

Hos Golf Plaisir er et vores mest populære produkter i Sydafrika Rovos Rail – bedre kendt som The most luxurious train in the world. Her stiger du ombord på et træbeklædt luksus-tog, som fragter dig rundt i landet, gennem nationalparker og ud til nogle af landets bedste golfbaner. En unik oplevelse, som man sent vil glemme.

Derudover har vi en række rundrejse-forslag, hvor du får kombineret nogle af de bedste golfbaner i Sydafrika med vin og safari-oplevelser. Vi har mulighed for at skræddersy din golfferie i Sydafrika helt efter dine ønsker, så du får den ultimative golfoplevelse i Sydafrika.

Sydafrika

KwaZulu-Natal

En golfrejse til KwaZulu-Natal i Sydafrika er for mange en drøm. Her kombinerer du golfbaner i verdensklasse med luksushoteller og service af højeste klasse i en af Sydafrikas smukkeste regioner.

Sydafrika

Rovos Rail

Oplev Sydafrika ombord på Rovos Rail – The Pride of Africa. Her er togvognene genskabt i den elegante 30'er stil og turene omtales ofte som de mest luksuriøse togture i verden. Her kan du stole på, at maden, vinen og servicen er i absolut topklasse.