Golf i Hurghada

Hurghada er et af Egyptens mest populære rejsemål! Krystalklart badevand, perfekte temperaturer og smukke strande er bare nogle af områdets varetegn. Foruden det perfekte klima, så finder man masser af luksushoteller og golfbaner, som er perfekte til en golfrejse. Her får man som oftest rigtigt meget for pengene.

For dem som vil spille golf i Hurghada, så findes der et par golfbaner omkring den populære egyptiske turistby. Der findes tre golfbaner omkring Hurghada. El Gouna Golf Club, Soma Bay Golf & Country Club og Madinat Makadi Golf Resort.

Hurghada er det perfekte vinterrejsemål for golfspillere. Her får du et behageligt klima, gode overnatningsmuligheder og ikke mindst en exceptionel

Golfværter fra Golf Plaisir

I Hurghada kan du altid nyde godt af Golf Plaisirs service med golfværter. Vores golfværter er på plads for at hjælpe dig med alt det praktiske, så du kan fokusere på at spille golf og nyde din golfferie. Vi gør alt for, at du får en uforglemmelig golfrejse til Hurghada.

Vores golfrejsemål i Hurghada

Fra 11 495 ,-

Egypten, Hurghada

Soma Bay Golf

Soma Bay Golf syd for Hurghada er en perfekt mulighed for dem, der ønsker at varmesikre deres vintergolfrejse. Her kan du kombinere en fantastisk golfoplevelse med dejlig, luksuriøs overnatning og samtidig nyde, at du er tæt på det krystalklare vand i Det Røde Hav.