Golf i Hurghada

Hurghada er et af Egyptens mest populære rejsemål! Krystalklart badevand, perfekte temperaturer og smukke strande er bare nogle af områdets varetegn. Foruden det perfekte klima, så finder man masser af luksushoteller og golfbaner, som er perfekte til en golfrejse. Her får man som oftest rigtigt meget for pengene.

For dem som vil spille golf i Hurghada, så findes der et par golfbaner omkring den populære egyptiske turistby. Der findes tre golfbaner omkring Hurghada. El Gouna Golf Club, Soma Bay Golf & Country Club og Madinat Makadi Golf Resort. Hos Golf Plaisir har vi valgt at tilbyde Madinat Makadi Golf Resort er et komplet golf resort med 5-stjernet hotel ved banen, 18 hullers golfbane, som for nyligt blev kåret til Egyptens bedste golfbane, en ni hullers Par 3-bane, en 3 hullers øvebane og ikke mindst alle de træningsfaciliteter man kan ønske sig.

Hurghada er det perfekte vinterrejsemål for golfspillere. Her får du et behageligt klima, gode overnatningsmuligheder og ikke mindst en exceptionel

om vill spela golf i Hurghada så finns det ett kluster av golfbanor att välja på. Det är oftast hit eller till Sharm El Sheikh som de flesta skandinaviska turister åker när de ska spela golf i Egypten. Hurghada har ett perfekt klimat som vinterresmål och golf i kombination med bra boende, närhet till stranden och Röda Havet, högklassig service och ofta all-inclusive som gör att det är lätt att trivas här. I området finns flertalet olika golfbanor som t.ex Madinat Makadi Golf, El Gouna Golf, Soma Bay Golf, Steigenberger Golf.

Golfværter fra Golf Plaisir

I Hurghada kan du altid nyde godt af Golf Plaisirs service med golfværter. Vores golfværter er på plads for at hjælpe dig med alt det praktiske, så du kan fokusere på at spille golf og nyde din golfferie. Vi gør alt for, at du får en uforglemmelig golfrejse til Hurghada.

Vores golfrejsemål i Hurghada