Golf i Hurghada

Hurghada er et af Egyptens mest populære rejsemål! Krystalklart badevand, perfekte temperaturer og smukke strande er bare nogle af områdets varetegn. Foruden det perfekte klima, så finder man masser af luksushoteller og golfbaner, som er perfekte til en golfrejse. Her får man som oftest rigtigt meget for pengene.

For dem som vil spille golf i Hurghada, så findes der et par golfbaner omkring den populære egyptiske turistby. Der findes tre golfbaner omkring Hurghada. El Gouna Golf Club, Soma Bay Golf & Country Club og Madinat Makadi Golf Resort. Hos Golf Plaisir har vi valgt at tilbyde Madinat Makadi Golf Resort er et komplet golf resort med 5-stjernet hotel ved banen, 18 hullers golfbane, som for nyligt blev kåret til Egyptens bedste golfbane, en ni hullers Par 3-bane, en 3 hullers øvebane og ikke mindst alle de træningsfaciliteter man kan ønske sig.

Hurghada er det perfekte vinterrejsemål for golfspillere. Her får du et behageligt klima, gode overnatningsmuligheder og ikke mindst en exceptionel

Golfværter fra Golf Plaisir

I Hurghada kan du altid nyde godt af Golf Plaisirs service med golfværter. Vores golfværter er på plads for at hjælpe dig med alt det praktiske, så du kan fokusere på at spille golf og nyde din golfferie. Vi gør alt for, at du får en uforglemmelig golfrejse til Hurghada.

Vores golfrejsemål i Hurghada

Egypten, Hurghada

Makadi Bay

En halv times kørsel syd for Hurghada ligger Makadi Bay. Et golfparadis som har alt, inklusive fantastiske snorkelmuligheder og et dejligt solsikkert klima. Vælg mellem to forskellige tophoteller.