Golf i Egypten

En golfrejse til Egypten er ensbetydende med golfbaner i verdensklasse, et perfekt klima og en rig og enestående kulturarv. Egyptens historie med sine pyramider, sfinxer, museer og enorme moskéer er helt unik. Alt dette kan du opleve på egen krop, når du rejser til Egypten med Golf Plaisir.

Egypten har lidt mere end 20 golfklubber som er koncentreret omkring få geografiske områder. I Cairo finder du næsten halvdelen af golfbanerne og flere af dem, som ligger i forstæderne til Cairo holder utrolig høj standart. Af dem kan bl.a. nævnes Katameya Dunes – Nick Faldo, Hilton Pyramides – Carl Litton och Allegria – Jack Nicklaus. Flere af disse golfbaner tilbyder overnatning ved banen, hvilket gør Cairo til et interessant golfrejsemål. Bo på golf resort og spil golf om formiddagen og brug eftermiddagen på at udforske Cairo. Vil man kombinere det med badning, så findes der to gode golf resorter bare halvanden times kørsel fra lufthavnen. Stella di Mare og Al Sokhna Golf Club er begge golf resorts som ligger nær stranden.

Golf i Hurghada

Hvis du virkelig ville kombinere golf og strand, så findes der et stort udbud af golfbaner i området omkring Hurghada. Det er også her de fleste skandinaviske gæster rejser ned, når de vil spille golf i Egypten. Hurghada har et perfekt klima som rejsemål om vinteren, men her findes blot fire golf resorter. Det er måske de kendte banedesignere, som har stået for banerne, som det er tilfældet i Cairo. Men alle banerne her holder højt niveau.

Forskellen her er at man har tænkt golf resort som en helhed, hvor det ikke kun er golfbanen som tæller. Her har man tænkt hotellet, området, servicen og stranden ind den samlede helhed. De fire golf resorts i området tæller Makadi Bay, El Gouna, Steigenberger og Soma Bay.

 

Egypten

Hurghada

Spil golf i Hurghada på Egyptens bedste golfbane. Hurghada er et golfparadis som har det hele, all inclusive, fantastiske snorkelmuligheder og et dejligt solsikkert klima.