La Sella Golf

La Sella Golf

Golf og Gastronomi ved Alicante

Helten, og den tidligere Ryder Cup-kaptajn, José-Maria Olazabal lavede ikke bare et mirakel, med det europæiske hold i Chicago ved den legendariske match i 2012. Han har også skabt flere rigtigt fine golfbaner. En af disse er, 27-hullers bane La Sella Golf Course nord for Alicante.

Ved foden af bjerget Montgó, midt imellem Alicante og Valencia, ligger La Sella. Golfbanen snor sig gennem den smukke nationalpark Montgó. La Sella er det komplette golfanlæg, med 27 huller designet af José-Mariá Olazabal, gode træningsfaciliteter, som ligger midt i den skønne natur. Alt dette ligger blot et stenkast fra det femstjernede hotel. I 1992 åbnede golfbanen, og man har siden da med stor succes renoveret hver 9-hulssløjfe. Denne totalrenovering af både greenområder og bunkere var færdig efter sommeren 2021. De, som i dag besøger La Sella, vil opleve en delvist ny og opdateret golfbane, hvor nogle huller er blevet lagt helt om. Hvis du trænger til en pause fra golfen, så ligger der to steder tæt på, som kan besøges. Det første er Denia, som er en lidt større by, med både muligheder for shopping og rigtig gode restauranter. Det andet sted, du kan besøge, er Javea. Skønne strande til såvel hyggelige stunder om dagen som om aftenen.

Fakta

GolfværtJa
Golf AcademyNej
Baner i nærområdet10
Afstand til lufthavnAlicante Airport, 100 km
Afstand til golfbane0
Nærmeste byDénia, 7 km
Arrangementer:Konkurrencer, udflugter mm.

Hvad er inkluderet i rejsen?

Laveste pris: 9 495,-

7 nætter i delt dobbeltværelse
7 morgenmad og 5 middage
5 heldagsgreenfee
fly
flyskat
transport af golfbag
lufthavnstransfer
service af vores golfvært

Turistskat

På flere rejsemål opkræver lokale myndighederne turistskat i forbindelse med hotelovernatninger. Denne skat opkræves af hotellet og betales ved ud check fra hotellet. Læs mere om turistskatter her.

Vejret lige nu

weather-icon20.5℃

La Sella Golf

Kan man finde et rigtigt godt golfsted i Spanien, uden at det er omringet af huse? Ja faktisk. José-María Olazabals kreation, ligger fint placeret i naturreservatet Montgó, uden et eneste hus langs golfbanen. Vidunderligt! Måden man behandler miljøet på, er et eksempel til andre golfbaner at følge, og dækker alt lige fra genbrugsvand til økologiske produkter, som anvendes til vedligehold. Banens tre ni huls sløjfer, er opkaldt efter forskellige vinde. Den første sløjfe er opkaldt efter Llebeig, den varme vind fra Sahara, på det lokale sprog Valenciana, og strækker sig syd over gennem pinjeskoven. Her bydes på fin udsigt over Nationalparken, og layoutet gør, at man får brugt alle køller i bag’en.

Den anden sløjfe, Gregal, er opkaldt efter den vind, som man i antikken benyttede sig af, når man skulle sejle til Grækenland. Her er der mere vand på spil og de afsluttende huller, byder på en gyser. Den sidste og nyeste sløjfe er Mestral, døbt efter vinden fra Nord. Mestral består af tre par 3-, tre par 4- og tre par 5 huller, som ligger lidt højere end de andre sløjfer på anlægget. Netop på grund af den højere beliggenhed, bydes der på en spektakulær udsigt over havet, Segaria-bjerget og naturparken Montgó. Denne sløjfe har desuden et lidt anderledes layout, med bredere fairways og større greens. La Sella Golf har også et gedigent træningsområde, og en god driving range.

 

Fakta

Antal huller 27
Banekarakter Parkbane
Banefakta Llebeig, Par 36 3166 3074 2648
Gregal, Par 36 3123 3039 2602
Mestral, Par 36 3052 2788 2294
HCP-grænse 54
Banedesign José-Maria Olazabal

Denia Marriott La Sella Golf Resort & Spa

Hotel Denia Marriott La Sella Golf Resort & Spa får selv den mest kræsne, til at trives som en fisk i vandet! Hotellet har netop gået en gennemgående renovering og fremstår nu i lyse og moderne farver. La Sella har en unik beliggenhed i udkanten af Montgó Nationalparken, bare ti minutter fra strandene i Denia og Javea, og bare et stenkast fra det første hul på La Sella Golf Course. Her findes alle tænkelige bekvemmeligheder, som WiFi, oversize safe, satellit-TV, terrasse eller balkon, roomservice, parkering, biludlejning, gavebutik, restauranter, mødefaciliteter, pool, gym og selvfølgelig en aldeles fortræffelig spa.

Hovedrestauranten på hotellet hedder Brasserie Montego, og her serveres morgenmaden og buffetmiddagene. En af de fem inkluderede middage spiser vi på den hyggelige Thai restaurant, Segaria. I den store lobby, finder vi den hyggelige bar, som er et populært opholdssted efter middagen. Her vises spansk fodbold, golf eller andre sportsbegivenheder. Nogle kilometer borte, ligger den lille og meget hyggelige havneby Denia. Her findes mange restauranter, og selv feinschmeckeren bliver ikke skuffet. Faktum er, at man kan prale af, at have flere Michelin stjerner end selveste Valencia, som ellers regnes for at være en gourmet by!

Fakta

Standardstarstarstarstarstar
BeliggenhedPå golfbanen, væg mod væg med klubhuset.
Antal værelser186. Alle værelser med brus/badekar, hårtørrer, satellit-tv, telefon, AC, safe, minibar og strygejern.
FaciliteterRestauranter, barer, udendørs swimmingpool, spa, gym mm.
WifiPå hotellet og i klubhuset findes der trådløs internet opkobling uden ekstra omkostninger.

La Sella Golf Movie

Forespørgsel

Kontaktinformation

loading Din forespørgsel er modtaget. Vi undersøger om rejsen kan gennemføres, og kommer snarest muligt tilbage med svar via mail. Forespørgslen mislykkedes at sende, prøv igen senere eller ring til os i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.