La Sella

La Sella Golf

Golf og Gastronomi ved Alicante

Den tidligere Ryder Cup-kaptajn, José-Maria Olazabal lavede ikke bare et mirakel, med det europæiske hold i Chicago ved den legendariske match i 2012. Han har også skabt flere rigtigt fine golfbaner og en af dem, er denne 27-hullers bane - La Sella Golf Course nord for Alicante.

Ved foden af bjerget Montgó, midt imellem Alicante og Valencia, ligger La Sella. Golfbanen snor sig gennem den smukke nationalpark Montgó, omgivet af skove og middelhavsbakker. Her vokser fyrretræer, appelsintræer, oliventræer og de flotteste mandeltræer, hvilket giver både farve og charme samt bidrager til den dejligt rolige stemning på banen.

La Sella er det komplette golfanlæg, med 27 fantsatiske huller, med gode træningsfaciliteter, som ligger midt i den skønneste natur. Alt dette blot et stenkast fra det femstjernede hotel Denia Marriott La Sella Golf Resort & Spa.

Golfbanen åbnede i 1992 og man har siden da med stor succes renoveret hver 9-hulssløjfe. Denne totalrenovering af både greenområder og bunkere stod færdigt efter sommeren 2021. De, som i dag besøger La Sella, vil opleve en delvist ny og opdateret golfbane, hvor nogle huller er blevet lagt helt om.

Hvis du trænger til en pause fra golfen, så ligger der to steder tæt på, som bestemt er et besøg værd. Det første er Denia, som er en lidt større by, med både muligheder for shopping og rigtig gode restauranter – byen er desuden for nylig af UNESCO blevet udnævnt som “the Creative City of Gastronomy”. Det andet sted, du kan besøge, er Javea – her kan du opleve skønne strande som både indbyder til  hyggelige stunder om dagen som om aftenen.

Fakta

Golfvært Ja
Baner i nærområdet 10
Afstand til lufthavn Alicante Airport, 100 km
Afstand til golfbane 0
Nærmeste by Dénia, 7 km
Arrangementer: Konkurrencer, udflugter mm.

Hvad er inkluderet i rejsen?

Laveste pris: 10 495,-

7 nætter i delt dobbeltværelse
7 x morgenmad og 5 middage inkl. 1 glas vin, 1 sodavand eller 1 øl per middag
1 gratis adgange til spa-anlægget eksklusiv behandlinger
4 heldagsgreenfee på La Sella
1 greenfee på El Bosque
fly
flyskat
transport af golfbag
lufthavnstransfer
service af egen golfvært

Ny greenfee-pakke fra efteråret 2023
Vi tilbyder en ny greenfee-pakke i vores ugentlige rejser til La Sella fra efteråret 2023.
Rejser du i foråret 2023, er 5 heldags greenfee på La Sella Golf Club inkluderet.

Turistskat
På flere rejsemål opkræver lokale myndighederne turistskat i forbindelse med hotelovernatninger. Denne skat opkræves af hotellet og betales ved ud check fra hotellet. Læs mere om turistskatter her.

Vejret lige nu

weather-icon29.3℃

La Sella Golf

Kan man finde et rigtigt godt golfsted i Spanien, uden at det er omringet af huse? Ja faktisk. José-María Olazabals dejlige golfbane, ligger fint placeret i naturreservatet Montgó, uden et eneste hus langs golfbanen. Det er vidunderligt! Desuden er måden man behandler miljøet på her, et godt eksempel for andre golfbaner at følge og dækker alt lige fra genbrugsvand til økologiske produkter, som anvendes til vedligehold af banen.

Banens tre 9-huls sløjfer, er opkaldt efter forskellige vinde. Den første sløjfe er opkaldt efter Llebeig, den varme vind fra Sahara, på det lokale sprog Valenciana og strækker sig syd over gennem pinjeskoven. Her bydes på fin udsigt over Nationalparken, og layoutet gør, at man får brugt alle køller i bag’en.

Den anden sløjfe, Gregal, er opkaldt efter den vind, som man i antikken benyttede sig af, når man skulle sejle til Grækenland. Her er der mere vand på spil og de afsluttende huller, byder på en gyser. Den sidste og nyeste sløjfe er Mestral, døbt efter vinden fra Nord. Mestral består af tre par 3-, tre par 4- og tre par 5 huller, som ligger lidt højere end de andre sløjfer på anlægget. Netop på grund af den højere beliggenhed, bydes der på en spektakulær udsigt over havet, Segaria-bjerget og naturparken Montgó. Denne sløjfe har desuden et lidt anderledes layout, med bredere fairways og større greens. La Sella Golf har også et gedigent træningsområde, og en god driving range.

Alt dette betyder, at La Sella Golf byder på et sjovt og varieret spil i en helt fantastisk natur. Glem ikke at stoppe op i ny og næ og nyd udsigten – lyt til fuglene og mærk roen der hersker her.

Fakta

Antal huller 27
Banekarakter Parkbane
Banefakta Llebeig, Par 36 3167 3016 2651 2369
Gregal, Par 36 3065 2948 2576 2312
Mestral, Par 36 3058 2782 2501 2248
HCP-grænse 54
Banedesign José-Maria Olazabal

El Bosque Golf Club

El Bosque ligger i de smukkeste middelhavsomgivelser, med fantastisk udsigt over havet og de frodige grønne fairways. El Bosque Golf Club tilbyder en unik golfoplevelse med fremragende service og faciliteter og her bliver alle spillere uanset niveau udfordret. Det er en stor klub med masser af aktiviteter og faciliteter. Her har du fodboldbane, padelbaner og svømmehal. I klubhuset på 4.000 kvadratmeter finder du Proshop, børnerum, tv-stue og omklædningsrum. Golfklubbens restaurant serverer lækre spanske retter og på terrassen kan du nyde de lokale druer efter runden.

Mellem 2019 og 2022 blev der gennemført en omfattende renovering af banen. Dette var opdelt i tre faser, hvoraf den første fandt sted i 2019, hvor der blev foretaget forbedringer af puttinggreen og chipping-området. Den anden fase blev afsluttet i 2020 og omfattede forbedringer af de bagerste ni huller og den tredje fase blev afsluttet i 2021 og omfattede forbedringer af de forreste ni huller. Med en investering på over 3,5 millioner euro er der desuden foretaget forbedringer af alle strukturelle elementer på banen: vandings- og dræningssystemet, gangbroer, bunkers og alle græsarealer på banen. På designniveau er der dog lavet meget få ændringer. Hovedsageligt nye tees og flytning og genplantning af træer, der var vigtige for banevedligeholdelse.

Jorden, som banen ligger på, krydses af en dyb kløft, hvilket giver den en fin, bølgende profil, der giver mulighed for en interessant variation af hullerne. Banen er par 72 og måler 6276 meter fra bagerste tee. De 18 huller byder på en bred vifte af mulige slag, da Robert Trent Jones ønskede at skabe en bane, som alle typer golfspillere kunne nyde – nye som mere erfarne. Banens sværeste hul er det 7. og er et Par 5 med en let skrånende fairway fra venstre mod højre og også dogleg højre. Langs fairwayen er der bunkers på begge sider, som både kommer i spil på både første og andet slaget – for at toppe det hele er greenen lang og smal omkranset af yderligere tre bunkere.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Skovbane
Banefakta Par 72, 6470 6081 5744 5336 4751 4426
Drivingrange Ja, fra graes
Banedesign Robert Trent Jones

Denia Marriott La Sella Golf Resort & Spa

Hotel Denia Marriott La Sella Golf Resort & Spa er et luksushotel med boutique-følelse og personlig service. Her bliver du mødt af en imødekommende atmosfære i den hyggelige lobby med udsigt til poolområdet og golfbanen.

Hotellets beliggenhed i udkanten af Montgó Nationalparken, giver en skøn ro og en nærhed til naturen. Der er bare ti minutter til strandene i Denia og Javea og bare et stenkast fra det første hul på La Sella Golf Course. Her findes alle tænkelige bekvemmeligheder, som WiFi, oversize safe, satellit-TV, terrasse eller balkon, roomservice, parkering, biludlejning, gavebutik, restauranter, mødefaciliteter, pool, gym og selvfølgelig en aldeles fortræffelig spa. Her tilbydes flere forskellige former for kropsbehandlinger. I wellnessafdelingen er der en hydro-terapipool med dyser, sauna og jacuzzi. Afslut gerne denne hyggelige stund med en kop te i afslapningsrummet med orangeri-stemning.

Hele hotellet er blevet renoveret i løbet af 2019. Værelserne er store og luftige, smagfuldt indrettede og med virkelig komfortable senge lavet med det fineste sengelinned. Alle fællesarealer er lyse og friske og der er åbnet op med store vinduespartier, som forstærker følelsen af at være midt i naturen.

Der findes fire restauranter, hvis man også regner den med på golfbanen. Hovedrestauranten på hotellet hedder Brasserie Montego, som har en smuk udsigt over både poolen og golfbanen. Her  serveres der morgenmad og buffetmiddagene om aftenen. En anden populær restaurant er den hyggelige Segaria, en thailandsk fusionsrestaurant, der serverer mange fine smagsoplevelser.

I den store lobby, finder vi den hyggelige bar, som tilbyder alt fra hamburgere til friske salater. Her vises spansk fodbold, golf eller andre sportsbegivenheder. Nogle kilometer borte, ligger den lille og meget hyggelige havneby Denia – som du nemt kan komme til med taxa.

Et ophold på La Sella får den mest kræsne gæst til at føle sig godt tilpas – her finder du alt, hvad du behøver til en afslappende og skøn golfrejse!

Fakta

Standard starstarstarstarstar
Beliggenhed På golfbanen, væg mod væg med klubhuset.
Antal værelser 186. Alle værelser med brus/badekar, badekåber og håndklæder til poolen samt hårtørrer, satellit-tv, telefon, AC, safe, minibar og strygejern.
Faciliteter Restauranter, barer, udendørs swimmingpool samt en udemærket spa og, gym.
Wifi På hotellet og i klubhuset findes der trådløs internet opkobling uden ekstra omkostninger.

La Sella Golf Movie

Forespørgsel

Kontaktinformation

loading Din forespørgsel er modtaget. Vi undersøger om rejsen kan gennemføres, og kommer snarest muligt tilbage med svar via mail. Forespørgslen mislykkedes at sende, prøv igen senere eller ring til os i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.