Vi er Golf Plaisir

Når du rejser med Golf Plaisir, så bliver der taget hånd om dig. Alt er forberedt, booket og klar, så du kan koncentrere dig om golfen og bare nyde din rejse.

Hvis du har rejst med Golf Plaisir tidligere, så ved du, at vores personale er noget ud over det sædvanlige! Service, opmærksomhed og omtanke er nøgleordene. Vi stræber efter at give dig den bedste oplevelse på og udenfor golfbanen, mulighed for at deltage i socialt fælleskab sammen med de andre Golf Plaisir gæster og at løse eventuelle problemer, hvis der skulle opstå noget uforudset undervejs - det er din trykhed for en vellykket golfrejse!

Golfrejser med Golf Plaisir er ensbetydende med god indkvartering, nærhed til golfbanen og naturligvis masser af god golf! Vores standard-ugerejser består af fly, transfers, 7 nætter med halvpension og 5 dages golf - selvfølgelig med variationer. Vores grundtanke er, at kan vi inkludere noget som hører sig til, f.eks. transport af golfbag eller mad på flyet, så inkluderer vi det i rejsens pris. På de fleste af vores rejsemål indgår heldagsgreenfee og naturligvis garanterede starttider - hvilket vil sige, at på de destinationer, hvor vi har personale, har forbookede starttider til vores gæster.

Derudover arrangerer vi individuelle golfrejser herunder long stays, som du finder forslag på under "Rejsemål" eller "Long Stay".

Golf Plaisir er Skandinaviens største golfrejsearrangør og har kontorer i Sverige, Norge, Finland og selvfølgelig Danmark.