Vi er Golf Plaisir

Golf Plaisir er Nordens største golfrejsebureau med kontorer i Sverige, Norge, Finland og selvfølgelig Danmark og har sendt glade golfgæster afsted i de sidste 30 år. Vi er stolte over at være danskernes foretrukne golfrejsebureau og har vundet ”Bedste golfrejsearrangør” award’en for 4. gang - sidste gang i 2023.

Hvis du har rejst med Golf Plaisir tidligere, så ved du, at vores personale er noget ud over det sædvanlige. Service, opmærksomhed og omtanke er nøgleordene. Vi stræber efter at give dig den bedste oplevelse på og udenfor golfbanen og vores skandinaviske golfværter er din hjælpende hånd på rejsen og sørger for at skabe en god gruppedynamik samt for at løse eventuelle problemer, hvis der skulle opstå noget uforudset undervejs - det er din trykhed for en vellykket golfrejse!

Golfrejser med Golf Plaisir er ensbetydende med god indkvartering, nærhed til golfbanen og naturligvis masser af god golf! Vores standard-ugerejser består af fly, transfers, 7 nætter med halvpension og 5 dages golf - selvfølgelig med variationer. Vores grundtanke er, at kan vi inkludere noget som hører sig til, f.eks. transport af golfbag eller mad på flyet, så inkluderer vi det i rejsens pris. På de fleste af vores rejsemål indgår heldagsgreenfee og naturligvis garanterede starttider og du spiller sædvanligvis sammen med de øvirge Golf Plaisir gæster fra alle de nordiske lande.

Derudover arrangerer vi individuelle golfrejser herunder long stays, som du finder forslag på under "Rejsemål" eller "Long Stay".