Hvem er hvem hos Golf Plaisir

Golf Plaisir i Danmark er et lille sammentømret team, som brænder for det vi laver. Vi sætter en ære i at gøre din oplevelse med Golf Plaisir så god som mulig. Fra den første kontakt til du lander igen i Danmark, er det vigtigt for os, at dine forventinger til golfrejsen bliver matchet på bedste vis. Vi har sat et team, hvor hver især byder ind med forskellige spidskompetencer, samt en god blanding af erfaring og viden. Ens for alle, er at vi er passionerede omkring golf- og rejseoplevelsen.

Kenneth Bloch-Egendal

Golf Plaisir DK Manager, Protours

Har arbejdet hos Golf Plaisir siden 2012.

Telefon 35 20 19 19
Email kbe@golfplaisir.dk
Hcp 4
Favoritbane Turnberry, Skotland
Favoritrejsemål Costa Navarino – uventet golfperfektion i Grækenland! Sublimt hotel med fantastisk beliggenhed i smuk natur. To dejligt afvekslende baner med et passende sværhedsniveau for alle golfere (to golfbaner mere på vej!) Bedre golf, hotel, natur og helhedsoplevelse er svært at finde…
Bedste golfminde Uhh, der er mange, men alle er centreret omkring golfrejser – hvad enten det har været med venner, familie, kolleger eller samarbejdspartnere. Rundtur i Sydafrika med golf, kultur, safari, vin mv står nok klarest i hukommelsen!

Anders  Petersen

Sales Executive

Har arbejdet hos Golf Plaisir siden 2023.

Telefon 35 20 19 19
Email anders.petersen@golfplaisir.dk
Hcp 1,4
Favoritbane Golf de Morfontaine, Frankrig.
Favoritrejsemål Portugal. Jeg har været en del i Portugal og besøgt flere forskellige golfresorts. Godt vejr og gode golfbaner kan man aldrig få for meget af!
Bedste golfminde Der er mange af tage fra – men min første runde med min far og storebror husker jeg stadig. Sidenhen har vi spillet mange sjove runder sammen – men den første runde var noget specielt!

Noah Sandhus Hermansen

Sales Consultant

Har arbejdet hos Golf Plaisir siden 2023

Telefon 35 20 19 19
Email nsh@golfplaisir.dk
Hcp 7,3
Favoritbane Budersand, Tyskland
Favoritrejsemål Helt klart Spanien. Jeg har altid nydt at rejse til Spanien/De Kanariske øer, fordi de har de mest fantastiske golfbaner og du får både kulturelle og gastronomiske oplevelser oven i. Det er det perfekte sted at have som rejsemål, hvis du gerne vil kombinere bade- og storbysferie med at spille en masse lækre golfbaner.
Bedste golfminde Dem har jeg mange af, men det bedste og mest vilde var på en runde i Florida, hvor jeg spillede sammen med min morfar. Vi spillede Texas scramble og vi skulle have en birdie for at vinde sidste hul. Jeg smider den på pladen fra teestedet på et par 4 hul og min morfar putter den i for en eagle. Det er noget jeg aldrig glemmer!!

Dorte Hjorth Harder

Marketing Executive

Har arbejdet hos Golf Plaisir siden 2022.

Telefon 35 20 19 19
Emaildhh dhh@golfplaisir.dk
Hcp29 29,6
Favoritbane Kaiserwinkel Golf, Østrig
Favoritrejsemål Skønne Mallorca har virkelig mange dejlige baner og øen er ikke større, end det er muligt at køre rundt og prøve lidt forskelligt. Men den bedste er nu Golf De Andratx, som jeg har et særligt godt forhold til.
Bedste golfminde Det må være alle mine onsdag-eftermiddage sammen med de gode golfkvinder i min lokale klub. Det er dejligt at dele både de gode og hårde runder sammen med andre og vende dagens oplevelser på hul 19 – med en velfortjent forfriskning i glasset!