Hvem er hvem hos Golf Plaisir

Golf Plaisir i Danmark er et lille sammentømret team, som brænder for det vi laver. Vi sætter en ære i at gøre din oplevelse med Golf Plaisir så god som mulig. Fra den første kontakt til du lander igen i Danmark, er det vigtigt for os, at dine forventinger til golfrejsen bliver matchet på bedste vis. Vi har sat et team, hvor hver især byder ind med forskellige spidskompetencer, samt en god blanding af erfaring og viden. Ens for alle, er at vi er passionerede omkring golf- og rejseoplevelsen.

Kenneth Bloch-Egendal

Key Account Manager, Protours by Golf Plaisir

Har arbejdet hos Golf Plaisir siden 2012.

Telefon35 20 19 19
Emailkbe@golfplaisir.dk
Hcp4
FavoritbaneTurnberry, Skotland
FavoritrejsemålCosta Navarino – uventet golfperfektion i Grækenland! Sublimt hotel med fantastisk beliggenhed i smuk natur. To dejligt afvekslende baner med et passende sværhedsniveau for alle golfere (to golfbaner mere på vej!) Bedre golf, hotel, natur og helhedsoplevelse er svært at finde…
Bedste golfmindeUhh, der er mange, men alle er centreret omkring golfrejser – hvad enten det har været med venner, familie, kolleger eller samarbejdspartnere. Rundtur i Sydafrika med golf, kultur, safari, vin mv står nok klarest i hukommelsen!

Jakob Plougmann Kristensen

Sales & Marketing

Har arbejdet hos Golf Plaisir siden 2017.

Telefon35 20 19 19
Emailjpk@golfplaisir.dk
Hcp18,8
FavoritbaneSaadiyat Beach Golf Club, Abu Dhabi
FavoritrejsemålPraia Del Rey, Portugal. Praia del Rey har alt det man har behov for på en golfferie. Masser af fine golfbaner (Praia D’El Rey, West Cliffs og Royal Obidos) inden for en kort køretur. Skøn beliggenhed, hvad enten du vælger hotel eller lejlighed og fantastisk smuk kystlinje ud til det brusende Atlanterhav. I mine øjne et komplet rejsemål
Bedste golfmindeSpillede en runde på Portstewart i Nordirland med nogle venner, hvor vi alle fire havde hyret en caddie. Det blev en runde med pæne scores, røverhistorier og en dejlig kold Guiness til at slutte af på.