Golf i Malaga

Når det gælder golf og golfbaner omkring Malaga skal man ikke være nervøs. Området har længe været kendt for at tilbyde alt hvad hjertet kan begære, når det gælder golfrejser. Mere end 100 golfbaner, heribland baner fra aller øverste hylde, nogle af Europas bedste golfresorts, samt et væld af muligheder for både long- og short stay. Herudover tilbyder den spanske solkyst på masser af aktiviteter og forlystelser udover golfen og ikke mindst Malaga by, har fået et løft over de seneste år og fremstår i dag som en af de mest interessante storbyer i Europa.

Golfrejser til Malaga har altid været en meget efterspurgt vare. Et golfrejsemål med så mange muligheder for både ugerejser, long stay og ikke mindst masser af golfbaner. Costa del Sol og Malaga er derfor et af de mest populære golfrejsemål i Europa.

Golfbaner og golf resorts ligger som perler på en snor fra Malaga til Sotogrande og Golf Plaisir tilbyder både long stay og og hoteller langs hele kysten. Kører man lidt længere vest på, så kommer man til Sotogrande, hvor man bl.a. finder Valderrama Golf, Finca Cortesin.

Men alle golfbanerne ved Malaga er ikke kun koncentreret mod vest. Mod øst og ca. 2 timers kørsel fra Malaga finder man et af vores mest populære golfrejsemål i Andalusien. Almerimar Golf har gennem flere år været en favorit blandt skandinaviske golfspillere. Det skyldes bl.a. at du bor på et godt 5-stjernet hotel og har 27 skønne golfhuller lige ude foran døren. Almerimar er så populært, at vi tilbyder ugerejser, 2-uges rejser 3-uges rejser og long stay og selvfølgelig har vi golfvært på Almerimar.

Golfvært i Malaga

På et par af vores destinationer i Malaga vil du kunne nyde godt af vores service med golfvært, ligesom vi også kan tilbyde vores Golf Academy . Så hvad enten du vil slappe af og spille golf eller få træning under din ferie, så vil vi gøre alt for, at du får den bedste golfrejse til Malaga.

Vores golfrejsemål til Malaga