Praia D'El Rey

Praia D' El Rey

På kanten af Atlanten

Praia D’El Rey blev allerede i 2007 blev udnævnt til Europas bedste golf resort. Det er nu mere end 10 år siden, og nu kommer den opgradering som vi har ventet på, den nye golfbane West Cliffs. Et allerede fantastisk golfresort, er nu om muligt endnu bedre. West Cliffs giver tidligere besøgende en virkelig god anledning til, at komme tilbage.

Praia D’El Rey Golf & Beach Resort, lige nord for Lissabon, byder på et luksuriøst og skønt ophold, som falder i alles smag. Nyd den bløde havbrise, mens du svinger golfkøllen ud mod Atlantens bølger. Smag på nogle af havets lækkerier på hotellets restauranter, og afslut dagen med et godt glas vin, mens du lader øjnene hvile på solnedgangen. Kan det blive bedre? Nydelse er et nøgleord på Praia D’El Rey Golf & Beach Resort. Her bydes på et fantastisk besøg, med et storslående hav, fantastiske golfbaner, et femstjernet Marriott hotel og masser af kulturoplevelser. Vi anbefaler, at man udforsker Óbidos, en meget hyggelig middelalderby. Mange anser den for, at være den smukkeste, historiske by i Portugal.

Fakta

GolfværtJa
Golf AcademyNej
Baner i nærområdet4
Afstand til lufthavnLisbon Airport, 90 km
Afstand til golfbane900 m
Nærmeste byPeniche, 20 km
Nærmeste byKonkurrencer, udflugter mm.

Hvad er inkluderet i rejsen?

Laveste pris: 8 495,-

7 nætter i dobbeltværelse
7 morgenmad og 6 middage (Ophold i lejlighederne inkluderer ikke forplejning)
4 heldagsgreenfee på Praia D'El Rey inkl. transfer t/r
2 heldagsgreenfee på West Cliffs inkl. transfer t/r
fly
flyskat
transport af golfbag
lufthavnstransfer t/r
service af vores golfvært

Turistskat

På flere rejsemål opkræver lokale myndighederne turistskat i forbindelse med hotelovernatninger. Denne skat opkræves af hotellet og betales ved ud check fra hotellet. Læs mere om turistskatter her.

Vejret lige nu

weather-icon22.4℃

Praia D'El Rey Golf Club

”Det her landskab er et sådant, som vi banearkitekter altid forsøger at skabe. På Praia D’El Rey findes alting naturligt”. Sådan udtaler den kendte arkitekt Cabell B. Robinson sig om Praia D’El Rey. Banen regnes stadig, som en af de bedste på Europas fastland, og strækker sig ud til Atlanterhavskystens smukke udsigter. Først og fremmest giver hul 12 til 15 en golfoplevelse, som ingen vil glemme, og som skal opleves for at kunne forstås. Variationen på golfbanen er ypperlig. Det veksler mellem let bølgende parkbane til klassisk sea side med smukke klitter, som en naturlig del af landskabet. Praia D’El Rey tilbyder en golfbane af mesterskabs karakter, og passer til ”golfere” i alle kalibre.

Fakta

Banekarakter Park/seasidebane
Banefakta Par 73, 6176 5716 5232 4863
Drivingrange Udslag fra måtte og græs
Baner i nærområdet 3
Hcp-grænse 28 for herrer, 36 for damer
Banedesign Cabell B. Robinson

West Cliffs Golf

West Cliffs ligger en kort køretur fra Praia D’El Rey Golf Resort og byder på en golfoplevelse udover det sædvanlige. Naturen er storstlået og fra næsten hvert eneste hul er der en fantastisk udsigt ud over Altanterhavet. Banen går i ét med det smukke kuperede landskab, som er præget af sanddyner, pinjetræer og specielt fra hul 10 til 12 kommer Atlanterhavets imponerende bølger tæt på. West Cliffs åbnede for spil i juni 2017 og er blevet endnu en grund til at besøge Praia D’El Rey, og for dem som allerede har været der, en grund til at komme tilbage. Det er en af et Europas mest spektakulære golfanlæg og er allerede klatret højt op i rangeringen af Europas topbaner. En smule sværere og mere udfordrende end Praia D’El Reys egen bane, men en uforglemmelig oplevelse for alle golfspillere.

Fakta

Banekarakter Park-/seasidebane
Banefakta Par 72, 6382 5935 5564 5091 4533
Drivingrange Udslag fra måtte og græs.
Baner i nærområdet 3
HCP-grænse 28 for herrer, 36 for damer
Banedesign Dye Design Group

Marriott Praia D'El Rey Golf & Beach Resort

At spille golf på en klassebane, kræver overnatning i samme kaliber, eller? Det femstjernede Marriott hotel, beliggende direkte ved Praia-banen og havet, holder præcis den standard, som forventes. På hotellet mødes gæsterne med et smil, og en service af højeste klasse. Her er 179 værelser, hvoraf en del vender ud mod havet, andre mod golfbanen. Værelserne er af meget høj standard og er meget smagfuldt indrettede i en sober, klassisk stil. På Marriott hotellet er der mængder af faciliteter – både indendørs- og udendørs swimmingpool, fitness, spa, barer og flere restauranter i forskellig stil, og med forskelligt udbud. Søger du et perfekt ophold, er du havnet det rette sted!

Fakta

Standardstarstarstarstarstar
BeliggenhedDirekte ved golfbanen ca. 900 m fra klubhuset.
Antal værelser179. Alle værelser med AC, safe, minibar, hårtørrer mm.
FaciliteterIndendørspool, udendørspool (ikke opvarmet), spa, restaurant, wifi Internet ved baren mm.
WifiPå hotellet er der trådløs internet opkobling uden ekstra omkostninger

The Village

The Village er et passende navn for den ægte portugisiske by-følelse, som du vil opleve, når du checker ind i lejlighederne på Praia D’El Rey. Det mægtige Atlanterhav agerer nabo for de hyggelige og moderne lejligheder, som er anlagt i et miljø med brostensbelagte stier, blå-hvide kakkelmosaik og hyggelige gårdhaver.

Lejlighederne er rummelige med højt til loftet og har alle to seperate soveværelser, en stue, et køkken og to badeværelser. Her er godt med plads også hvis du vælger et long stay ophold på Praia D’El Rey. Derudover er lejlighederne udstyret med en stor møbleret terrasse, hvor du fint kan slappe af.

Fakta

Standardstarstarstarstarstar
BeliggenhedVed golfbanen
Lejligheder122 stk. Opholdsstue, fuldt udstyret køkken, 2 eller 3 soveværelser, badeværelser, opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler.
FaciliteterFælles udendørs pool, supermarked, privat parkering.
WifiI lejlighederne findes der trådløst internet.

Praia D'El Rey Golf Resort

Forespørgsel

Kontaktinformation

loading Din forespørgsel er modtaget. Vi undersøger om rejsen kan gennemføres, og kommer snarest muligt tilbage med svar via mail. Forespørgslen mislykkedes at sende, prøv igen senere eller ring til os i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.