Praia D'El Rey

Praia D' El Rey

På kanten af Atlanten

Praia D’El Rey blev allerede i 2007 udnævnt til Europas bedste golfresort og nu kommer den opgradering, som vi har ventet på - den nye golfbane West Cliffs. Et allerede fantastisk golfresort, er nu om muligt blevet endnu bedre. Den spændende West Cliffs bane giver tidligere besøgende en virkelig god anledning til at komme tilbage.

Praia D’El Rey Golf & Beach Resort, lige nord for Lissabon og byder på et luksuriøst og skønt ophold, som virkelig er topklasse. Nyd den bløde havbrise, mens du svinger golfkøllen ud mod Atlanterhavets bølger. Smag på nogle af havets lækkerier på hotellets restauranter og afslut dagen med et godt glas vin, mens du lader øjnene hvile på solnedgangen. Kan det blive bedre? Nydelse er et nøgleord på Praia D’El Rey Golf & Beach Resort. Her får man et fantastisk ophold, med et storslående hav, fantastiske golfbaner, et femstjernet Marriott hotel og masser af kulturoplevelser tæt på. Vi anbefaler, at man udforsker Óbidos, en meget hyggelig middelalderby – mange anser den for, at være den smukkeste, historiske by i Portugal.

Fakta

Golfvært Ja
Baner i nærområdet 4
Afstand til lufthavn Lisbon Airport, 90 km
Afstand til golfbane 900 m
Nærmeste by Peniche, 20 km
Aktiviteter Konkurrencer, udflugter mm.

Hvad er inkluderet i rejsen?

Laveste pris: 9 995,-

7 nætter i lejlighed alt. dobbeltværelse
Lejligheder efterår 23: egen forplejning
Lejligheder forår 24: morgenmad
Hotellet efterår og forår: 7 morgenmad og 6 middage
Efterår -23: 6 heldagsgreenfee på Praia D'El Rey og West Cliffs
Forår -24: 6 27-hullers greenfee (4 x Praia D'el Rey og 2 x West Cliffs)
Transfer t/r inkl. til West Cliffs
fly
flyskat
transport af golfbag
lufthavnstransfer t/r
service af vores golfvært

Golf Plaisir tips
Book en lejlighed til hele vennegruppen. I bor fire personer i den samme rummelige lejlighed og tilbereder jeres egne middage. Meget flot og meget overkommelig. Kan kun bookes på telefon eller mail til vores salgsafdeling, 3520 1919 eller info@golfplaisir.dk.

Turistskat
På flere rejsemål opkræver lokale myndighederne turistskat i forbindelse med hotelovernatninger. Denne skat opkræves af hotellet og betales ved ud check fra hotellet. Læs mere om turistskatter her.

Vejret lige nu

weather-icon20.7℃

Praia D'El Rey Golf Club

”Det her landskab er et sådant, som vi banearkitekter altid forsøger at skabe – og på Praia D’El Rey findes alting dejligt naturligt”. Sådan udtaler den kendte arkitekt Cabell B. Robinson sig om Praia D’El Rey. Banen regnes stadig, som en af de bedste på Europas fastland, og strækker sig ud til Atlanterhavets smukke kyster. Først og fremmest giver hul 12 til 15 en golfoplevelse, som ingen vil glemme, og som skal opleves for at kunne forstås. Variationen på golfbanen er ypperlig. Det veksler mellem let bølgende parkbane til klassisk seaside med smukke klitter, som en naturlig del af landskabet. Praia D’El Rey tilbyder en golfbane af mesterskabs karakter og passer til ”golfere” på alle niveauer.

Fakta

Banekarakter Park/seasidebane
Banefakta Par 73, 6176 5716 5232 4863
Drivingrange Udslag fra måtte og græs
Baner i nærområdet 3
Hcp-grænse 36
Banedesign Cabell B. Robinson

West Cliffs Golf

West Cliffs ligger en kort køretur fra Praia D’El Rey Golf Resort og byder på en golfoplevelse udover det sædvanlige. Naturen er storstlået og fra næsten hvert eneste hul er der en fantastisk udsigt ud over Altanterhavet. Banen går i ét med det smukke kuperede landskab, som er præget af sanddyner, pinjetræer og specielt fra hul 10 til 12 kommer Atlanterhavets imponerende bølger tæt på. West Cliffs åbnede for spil i juni 2017 og er blevet endnu en grund til at besøge Praia D’El Rey og for dem som allerede har været der, en grund til at komme tilbage. Det er en af Europas mest spektakulære golfanlæg og er allerede klatret højt op i rangeringen af Europas topbaner. En smule sværere og mere udfordrende end Praia D’El Reys egen bane, men en uforglemmelig oplevelse for alle golfspillere.

Fakta

Banekarakter Park-/seasidebane
Banefakta Par 72, 6382 5935 5564 5091 4533
Drivingrange Udslag fra måtte og græs
Baner i nærområdet 3
HCP-grænse 36
Banedesign Dye Design Group

Marriott Praia D'El Rey Golf & Beach Resort

At spille golf på en klassebane, kræver overnatning i samme kaliber, eller hvad? Det femstjernede Marriott hotel er beliggende direkte ved Praia-banen og havet og holder præcis den standard, som man kan forvente. På hotellet mødes gæsterne med et smil og en service af højeste klasse. Her er 179 værelser, hvoraf en del vender ud mod havet – andre mod golfbanen. Værelserne er af meget høj standard og er meget smagfuldt indrettede i en sober, klassisk stil. På Marriott hotellet er der mængder af faciliteter – både indendørs- og udendørs swimmingpool, fitness, spa, barer og flere restauranter i forskellig stil og med forskelligt udbud. Søger du et perfekt ophold, er du havnet det rette sted!

Fakta

Standard starstarstarstarstar
Beliggenhed Direkte ved golfbanen ca. 900 m fra klubhuset.
Antal værelser 179. Alle værelser med AC, safe, minibar, hårtørrer mm.
Faciliteter Indendørspool, udendørspool (ikke opvarmet), spa, restaurant, wifi Internet ved baren mm.
Wifi På hotellet er der trådløs internet opkobling uden ekstra omkostninger.
Kort Find rundt på resortet på en nem måde. Se kortet over Praia D'El Rey her.

The Village, Praia D'El Rey Apartments

The Village er et passende navn for den ægte portugisiske by-følelse, som du vil opleve, når du checker ind i lejlighederne på Praia D’El Rey. Det mægtige Atlanterhav agerer nabo for de hyggelige og moderne lejligheder, som er anlagt i et miljø med brostensbelagte stier, blå-hvide kakkelmosaik og hyggelige gårdhaver.

Lejlighederne er rummelige med højt til loftet og har alle to seperate soveværelser, en stue, et køkken og to badeværelser. Her er godt med plads også hvis du vælger et long stay ophold på Praia D’El Rey. Derudover er lejlighederne udstyret med en stor møbleret terrasse, hvor du fint kan slappe af.

Fakta

Standard starstarstarstarstar
Beliggenhed Ved golfbanen.
Lejligheder 122 stk. Opholdsstue, fuldt udstyret køkken, 2 soveværelser, badeværelser, opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler.
Faciliteter Fælles udendørs pool, supermarked, privat parkering.
Wifi I lejlighederne findes der trådløst internet.
Kort Find rundt på resortet på en nem måde. Se kortet over Praia D'El Rey her.

Praia D'El Rey Golf Resort

Forespørgsel

Kontaktinformation

loading Din forespørgsel er modtaget. Vi undersøger om rejsen kan gennemføres, og kommer snarest muligt tilbage med svar via mail. Forespørgslen mislykkedes at sende, prøv igen senere eller ring til os i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.