Grupperejser

Arrangér golfrejsen til golfgruppen og opnå en samlet rabat på jeres rejse. Rejser I mindst ni personer i jeres vennegruppe, herregruppe, seniorgruppe eller måske på fødselsdagsrejsen, så giver vi en grupperabat på 5%.

Grupperejser med grupperabat

Skal I på golftur med herre-, dame-, senior- eller bridgeklubben, familien eller vennerne? Så er det os, du skal tale med. Vi har booket fly, hoteller og starttider på en lang række af de bedste golfresorts både i og udenfor Europa. Udvalget kan I finde på vores hjemmeside under rejsemål, hvor I også kan booke direkte i on-line modulet.

Hvis I er mere end 9 personer, som skal på en golfrejse, så sidder vi klar til at hjælpe jer og giver jer 5 % grupperabat på rejsen. Priserne finder I hurtigt og nemt på hjemmesiden, og hvis ikke så kontakt os.

Kan I ikke finde rejsemålet med afrejse fra  jeres foretrukne lufthavn, så findes der muligvis et fly fra din foretrukne lufthavn, som vi kan booke til netop jer.

Under alle omstændigheder er I altid velkomne til at ringe til os, se nedenfor, ikke mindst hvis I ikke finder det I søger. Vi kan give dig et hurtigt overblik over, hvor vi har det antal værelser og starttider I skal bruge.

Vi har personale på rigtig mange af vores rejsemål, og rejser I som gruppe, da vil vores golfvært kunne hjælpe jer med stort og småt, og spare jer en masse besvær og hurtigt hjælpe jer til rette.

Grupperejser med Golf Plaisir

 

• God service af engagerede og erfarne rejsekonsulenter
• Garanterede starttider
• Alt inkluderet i prisen – ingen overraskelser
• Engagerede og erfarne golfværter

 

Forespørg på en grupperejse på:

Telefon: + 45 35 20 19 19
Mail: Send forespørgsel

 

golf plaisir