Belle Mare Plage

Belle Mare Plage

Velkommen til paradiset!

Belle Mare Plage er et enestående feriested beliggende langs en to kilometer lang sandstrand i en beskyttet bugt på Mauritius østkyst. Derudover kan den prale af to vidunderlige golfbaner - The Legend & The Links.

Vores pakker til Belle Mare Plage inkluderer halvpension i form af morgenmad og aftensmad (ekskl. drikkevarer), men det er muligt at booke for helpension, eller all inklusive. Fuld forplejning betyder, at frokost også er inkluderet dagligt (ingen drikkevarer). All inclusive inkluderer også drikkevarer (i baren fra kl. 12.00 til midnat, i restauranterne, på golfbanerne, stranden og minibaren på værelset).

Benyt lejligheden til at prøve nye ting – måske dykning for første gang, vandski, kitesurfing eller få nogle gastronomiske tips fra resortets kokke på et madlavningskursus. Udover vandaktiviteter tilbydes tennis, squash, fitnesscenter mv. Vil du i stedet slappe af og koble fra, er det ekstra nemt i et af de to spafaciliteter – Spa de Constance eller Shiseido Spa, hvor du bliver forkælet med de nyeste behandlinger. Lad børnene få deres eget eventyr og få nye venner i “Constance Kids’ Club”, børneklubben som har åben hele dagen og er gratis.

Fakta

Golfvært Nej
Afstand til golfbanen 0,5 km/2, 5 km
Afstand til lufthavnen Sir Seewoosagur Ramgoolams International Airport, 61 km
Nærmeste by Poste de Flacq, 3,5 km

Hvad er inkluderet i rejsen?

Laveste pris: 25 495,-

Fly til Mauritius t/r (2 nætter ombord)
Golfbag ombord
Mad på langdistanceflyvningen
Privat transfer fra lufthavnen t/r
10 nætter, del i dobbeltværelse Prestige
Halvpension (morgenmadt & aftensmad uden drikkevarer)
Ubegrænset greenfee på Belle Mare Plage på de 2 baner Legends & Links course

Mulige tilføjelser/valg
Helpension eksklusive drikkevarer: 250,- kr/dag.
All  inklusive: 700,- kr/dag - dette inkluderer også daglig golf og buggy.
Måltidstillæg skal bestilles af alle i selskabet og for hele perioden.

Ovenfor er et forslag til en 12-nætters tur (10 nætter på stedet). Du kan selvfølgelig frit vælge det antal dage/nætter, du ønsker, så længe det kan kombineres med flyrejsen. Prisen er en cirkapris baseret på værelseskategori Prestige sammen med en estimeret flypris og privat transfer.

To greenfee er forudbestilt og de resterende golfrunder bookes på stedet maksimalt 48 timer før spil. En god måde at undgå bookede starttider, der ikke bliver brugt!

For mere information om værelseskategorier se nedenfor under hotelinformation.

Klik på FORESPØRGSEL for at få et pristilbud. Hvis du ønsker at ændre noget i vores forslag, så angiv det i kommentarfeltet, så vi kan tage højde for det i tilbuddet.

Turistskatter
På flere rejsemål opkræver lokale myndighederne turistskat i forbindelse med hotelovernatninger. Denne skat opkræves af hotellet og betales ved ud check fra hotellet. Læs mere om turistskatter her.

Vejret lige nu

weather-icon18.1℃

Belle Mare Plage Golf

For dem, der tilbringer deres golfferie på Belle Mare Plage, er frit spil inkluderet på hotellets to baner, The Legends og The Links Course. Banerne overlader intet til tilfældighederne og er i en fantastisk stand.

Legend Golf Course

“The Legend” er den ældste af de to golfbaner og ligger ud til nogle af Mauritius’ fineste strande, men samtidig i et smukt skovmiljø. En perfekt blanding af huller integreret i mangrove-terræn og nogle der

der ligger utroligt smukt ud mod havet. At spille dette anlæg er en ren fornøjelse!

Links Golf Course

“The Links” er, trods sit navn, bygget midt i den frodige grønne vegetation. Den er lidt mere åben og bølgende end Legend-banen, hvilket giver en perfekt kombination med fremragende golf og de smukkeste naturoplevelser.

Fakta

Antal huller 36
Banekarakter Legend Course - seaside/skovbane
Links Course - parkbane
Banefakta Legend, par 72, 6018 5649 4909 4552
Links, par 71, 5942 5557 5091 4177
Faciliteter Driving range, puttegreen, chipping, shop, restaurant, vogn /buggy, leje af golfsæt, omklædningsrum
Banedesign Legend Course, Hugh Baiocchi (1994)
Links Course, Rodney Wright & Peter Allis (2002)

Constance Belle Mare Plage

Her blandes traditionelt mauritisk design med moderne elementer og allerede når du træder op til indgangen og ser den fantastiske udsigt over infinity poolen, stranden og havet udenfor, banker dit hjerte hurtigere. Velkommen til paradis! Hotellet ligger direkte på den kridhvide strand med det turkisblå hav som nærmeste nabo, indrammet af den smukke grønne natur. Det bliver ikke bedre!

Værelserne er meget pæne, forholdsvis store og har alle balkon eller terrasse. Med havet så tæt på, vågner du hver dag til bølgernes rolige lyd. Nyd det eksotiske køkken, der serverer delikatesser for enhver smag. Du kan nyde mad fra flere restauranter, der tilbyder alt fra elegante fine madoplevelser til burgere og salater på stranden.

Der er flere pools med tilhørende soldæk, privat strand med drinks og snacks. Er golf ikke nok, er det muligt at booke andre aktiviteter i receptionen, såsom dykning, fiskeri, cykling og meget mere. Her er biler til leje, vaskeservice og læger til rådighed.

Fakta

Standard starstarstarstarstar
Läge På öns östra sida i direkt anslutning till havet
Rum Drygt 250 rum. Dusch/bad, hårfön, TV, telefon, AC, värdeskåp, minibar, kaffe & te, WiFi, balkong/terrass
Rumstyper Prestige Sea Facing
45 m², dusch och bad, balkong eller terrass, vetter mot havet men har inte alltid fri havsutsikt
Prestige Beachfront
45 m², dusch och bad, balkong eller terrass, vid stranden med havsutsikt
Junior Suites Sea Facing
68 m², dusch och bad med dressingroom, stor balkong eller terrass, vetter mot havet men har inte alltid fri havsutsikt, finns handikappanpassade
Junior Suites Beachfront
68 m², dusch och bad med dressingroom, stor balkong eller terrass, vid stranden med havsutsikt
Deluxe Suites Sea Facing
96m², dusch och bad med dressingroom, vardagsrum, rymlig balkong eller terrass, vetter mot havet men har inte alltid fri havsutsikt
Villas Garden View
375-528 m², 2-3 sovrum med tillhörande dusch och bad, vardagsrum, kitchenette, gästtoalett, pool och terrass med utedusch, egen villavärd
Faciliteter Restauranger, barer, pooler, soldäck, spa, aktiviteter, strand med service, butiker
Internet Gratis WiFi på hela anläggningen
Mer info Faktablad Belle Mare Plage
Om tillägget All Inclusive mer info här

Constance Belle Mare Plage

Luxury Golf in Mauritius

Forespørgsel

Kontaktinformation

loading Din forespørgsel er modtaget. Vi undersøger om rejsen kan gennemføres, og kommer snarest muligt tilbage med svar via mail. Forespørgslen mislykkedes at sende, prøv igen senere eller ring til os i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.