Golf på Kreta

Denne fantastiske ø behøver ikke nærmere introduktion. Kreta har gennem masser af år tiltrukket masser af danske turister på jagt efter sol og varme. Men øen er også hjemsted for en fantastisk golfbane, Crete Golf Club, som ligger fantastisk smukt i bjergene bag kystlinjen på den nordvestlige del af øen. For at gøre det endnu bedre, så har golfbanen har for nyligt fået selskab af et 5-stjernet hotel lige ved de 18 huller.

Kreta er Grækenlands største ø og den mest populære blandt de hundredtusindvis af turister, der hvert år besøger det græske øhav. Smukke strande og smuk natur sammen med en meget interessant historie gør, at Kreta er blevet så populær. På den vestlige del af øen, i bjergene over Hersonissos, ligger øens eneste 18-hullers golfbane Crete Golf. Banen er magisk smuk og layoutet er meget varieret og veksler mellem frodig parkgolf og barske kløfter. Finishen er i topklasse og udsigten er enestående. Så måske skal Kreta være din næste golfdestination?

Golfvært fra Golf Plaisir

På Kreta kan du altid nyde af service fra Golf Plaisirs golfvært. Vi er er der for at hjælpe til med det praktiske, så du kan fokusere på din golfferie og få en uforglemmelig golfrejse til Kreta.

Vores golfrejsemål på Kreta

Fra 11 995 ,-

Grækenland, Kreta

Crete Golf Club

Grækenlands største ø, er den sydligst beliggende og mest populære, blandt de hundredevis af turister, som årligt besøger det græske øhav. Øen har også en rigtig lækker golfbane, som vi tror, kan blive en rigtig positiv overraskelse for dig, som vælger Kreta til din næste golfferie.