Golf på Kreta

Denne fantastiske ø behøver ikke nærmere introduktion. Kreta har gennem masser af år tiltrukket masser af danske turister på jagt efter sol og varme. Men øen er også hjemsted for en fantastisk golfbane, Crete Golf Club, som ligger fantastisk smukt i bjergene bag kystlinjen på den nordvestlige del af øen. For at gøre det endnu bedre, så har golfbanen har for nyligt fået selskab af et 5-stjernet hotel lige ved de 18 huller.

Golf på Kreta? Det er måske ikke det mest oplagte golfrejsemål, men vi er mere end sikre på, at en golfrejse til Kreta vil overraske positivt. Crete Golf Club er vores rejsemål Kreta og er placeret i bjergene bag feriebyen Hersonissos. Det er øens eneste golfbane og for nyligt har man åbnet et fem-stjernet boutique hotel ved banen. Hotellet byder på 25 suiter og alle de faciliteter, som man kan forvente af et hotel af en sådan kategori. Crete Golf er en magisk smuk golfbane, hvor layoutet er på imponerende vis indarbejdet i det dramatiske bjergrige område på Kreta. Hullerne slynger sig gennem det kuperede terræn og veksler mellem parkkarakter og andre huller med raviner og klippevægge.

Kreta er Grækenlands største ø og danskere har i mange år valfartet til øen og dens herlige strande og smukke natur, der sammen med den kulturelle og historiske arv gør Kreta til noget helt specielt.

Golfvært fra Golf Plaisir

På Kreta kan du altid nyde af service fra Golf Plaisirs golfvært. Vi er er der for at hjælpe til med det praktiske, så du kan fokusere på din golfferie og få en uforglemmelig golfrejse til Kreta.

Vores golfrejsemål på Kreta